RoA Loncası Kuklacı Üye Listesi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yaban
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: RoA Loncası Kuklacı Üye Listesi

Mesaj gönderen yaban »

murto03 yazdı:slm loncanız baya seçkin kişilerden kurulmuş loncanızın başarılarını dilerim :p
saol kardeşim ii dileklerin için
Resim
Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***
Resim
EmreCo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen EmreCo »

ErkanCo nun kısa süreliğine ara vermedi O şimdi asker askerden dönünce yüksek ihtimalle oynayabilir
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

hanqı Erkanco Su 3 yıLdız yesILmı .=?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Bu kadar eski bir konuyu güncellemedeki mantığa şaşırdım. Eski listemizdekiler de iyi kişilerdi. Şimdi baktıkça tek tek hepsini hatırlıyorum. Kendilerine tekrardan reel & sanal hayatlarında başarılar diliyorum.

Bu arada bu eski yorumlar, kimlerin eskiden ne olup, şimdi ne olduklarını, 2 yüzlü olduklarını gösteriyor. O kişilerin bugün ve o zamanki yorumlarına baktıkça bu akşam iyi güldüm. :roll:

İyi akşamlar
yusuf23963
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen yusuf23963 »

loncanıza katılmaktan onur duyarım
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

yusuf23963 yazdı:loncanıza katılmaktan onur duyarım
RoA yla pek bi lonca katılım temasında bulunmasamda RoA ya girebilmen için RoA dan 2 kişiyi referans göstermen ( ve onların lonca başkanına onayı) ardından senin için yapılıcak bir takım test ve oylamalar var. İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
ziplayanpirasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziplayanpirasa »

Yemin Ederim Gözlerime Yaşlar Geldi Konuya Bakarken :(
Eski Günleri Yad Ettim Biraz.
O Zamanlardaki Mutluluğumuz Apayrıydı.
Bu Listedeki Kadronun Bulunduğu Zaman ki İKV nin Yeri Çok Farklı,Ortamı Çok Farklı,Muhabbeti Çok Farklı.Şu andaki İle Kıyaslanamaz Bile :(
Ben O Kadroyu da Çok Özledim,O Zamanları da Çok Özledim.Şimdi RoA da Değilim.Artık Herkes Dağıldı.Her Yolcu Kendi Yolunda İlerlemekte :(
Güzel Dostluklarımız Bitmese de,Araya Zaman,Mekan Farkı Girince Yine de Acı Veriyor İnsana.
Ben Sizleri Unutmadım Kadim Dostlarım.
Eski ve Yeni Tüm Dostlarıma Kucak Dolusu Sevgi ve Saygılar...

ZıpLayanPıraSa
ZıpLayanPıraSa
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Merhabalar :)

Arkadaşlar açık ve net konusucam atabey yazmış ya eski mesajlara bakınca kimlerin iki yüzlü olduğunu öğrendik burada açıkca selçuk ve ali den bahsediyor.peki gerçekten bu ikisi iki yüzlümü :?: sevgili serkan ali ve selçuk o lafları söylediğinde roa ozamanlar gerçekten roa ydı şimdiki gibi çoluğun çocugun elinde değildi..ama her göze batan çivi çekici yediği gibi roa da çekici yedi.içinde bir çok entrika döndü.roa eski roa olsaydı emin ol selçuk ve ali o lafların aynısını şimdide söylerdi fakat roa eski roa değil ve hiçbir zamanda olmıycak artık.bu arada ben bayram. Şimdi diyceksinizki daha dün sunucuya geldin nerden biliyorsun bunları :) ben roa loncasında 1 yıl kadar bulundum hiç biriniz beni tanımıyorsunuz ama hepinizi tanıyorum ve de emin olun çok şey ler biliyorum şimdilik sadece şunu söyliycem.Atabey roa ya girmeden önce 14 yaşındaydı tam hatırlamıyorum yada 15.forumda abisinin resimlerini kullandı.senelerce roa yı ayakta uyuttu.yok yani kötü biri demiyorum bu atabeye ama roa başvuruya +16 yaş sınırı koymamışmıydı koymuştu.zamanın da roa kendi forum sitesinde anket yapardı.bu anket bitmeden başvuru yapanlara haber verilmesi yasaktı.ama atabey anket bitmeden alınıp alınmıycağını söylüyordu başvuran üyelere :) hatta selçuk uyarmıştı zamanında atabeyi söyleme diye şimdi selçuğa iki yüzlü diyor.Siz şimdi kim iki yüzlü? he atabey bunları nerden bildiğimi sorarsan reverengeofage ve Orionxzeus isimleri sana bişey hatırlatıyordur sanırım :P selçuk zamanında birilerini uyarmıştı roa daki yakın arkadaşlarını durumu anlattı ama inanmadı galiba o arkadaş he bide varyemez konusu var :D o adam 16 yaşında bi ara 34 yaşındayım diyordu şimdi kaç yaşında bilmiyorum :) ama yazdığı yorumlara bakılırsa siz diyin ilkokul ben diyim ortaokul
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Selamlar ,

Konuda yazılanlara cevap vermek istemedim ilk başta ama dayanamadım birkaç birşey yazayım istedim ,

Atabey , sanırım iki yüzlülükten beni ve Selçuk'u kast ediyorsun sanırım , ben bulunduğum ortamın herzaman değerini bilmiş ve herzaman müdafa etmişimdir. He senin gözünde bu iki yüzlülük ise o senin bileceğin iş . Ben RoA da olduğum dönemde arzdım ve aram gayet iyiydi çoğu kişiyle gönül isterdiki herzaman öyle kalsın ancak olmadı işte Limoni oldu aramız Lodos klanına geçtikten sonra he şunuda kabul etmiyorum değil ben RoA'dan İHRAÇ edildim. Ama ozamanlar RoA'da senin gibiler yoktu , RoA ozaman RoA'ydı , neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok , Dediğim gibi hangi ortamdaysam o ortamdaki konumu müdafa ederim . ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Öncelikle Selamlar ..

Adım geçtiği için ve yanlış anlaşılmaları düzeltmek için yazıyorum. Öncelikle serkan bana bir anket hakkında kesinlikle bir bilgi vermedi gelip de yok bu böyle demiş yok şu şöyle yapmış bu tarz şeyleri ne ben serkana sordum ne de o söyledi ama şu oldu oylamam ne olur acaba alınırmıyım diye sordum oda içimi rahatlatmak için iyi gidiyor dedi hepsi bu . Bu her üyeye yapılabilir hatta daha fazlası zaten yapılıyor ; ayrıca istesem bir anketin sonucunu ben zaten direk anketi açan kişiden öğrenebilirim böyle bir imkanım var . Bunları neden mi yazıyorum şunun için bu yazdıklarınızın hepsi bakın hepsi BOŞ laflar benim yada orionxzeus isimli kişinin hakkında yapılmış ve üstünden neredeyse 1 sene geçmiş bir anketi buraya taşımanın mantığını kesinlikle anlamış değilim ; bunlar boş şeyler illa bir iddiada mı bulunacaksınız alın fotonuzu yapıştırın buradayız . Ayrıca kişilerin yaşları hakkında yapılan yorumlara gelince bunlar sizi neden ilgilendiriyor ? ister 5 yaşında çocuk olur ister 55 yaşında adam bizim lonca içindeki kurallarımız olsun yada kişilerin bizlerle paylaştığı bilgiler olsun sizi neden ilgilendiriyor ? Ayrıca gerek kasım paşamın gerek serkanın yaş konusunda yalan söylediğine dair kanıtınız varmı ? var da böyle konuşuyosanız saygı duyarım velev ki elinizde kanıt yok burda palavradan sıkacaksınız o zaman bunu burada değil oyunda bizle paylaşın ki burada gereksiz ileti sayısı artmasın.

Saygılarımla ReVeNGeoFaGeE
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön