Bu cevap yarışma içinde gecerlimi?
Günlüklerinizi video ile yapabilirsiniz. Herhangi bir sorun olmaz.
İyi forumlar.
Merhaba,
Günlüklerinizin içeriğine video görüntüleri ekleyebilirsiniz, yarışma içerisinde bir sorun teşkil etmeyecektir. Paylaştığınız video görüntüleri yarışmaya dahil olacaktır.
Selamlar,
Etkinlik ödülü olarak maddi değerden çok manevi değeri yüksek birşeyler verilebilir. Kesinlikle bu antikacıların ilgisini çekip günlük yazmasını sağlayacaktır.
Symbian yazdı:Selamlar,
Etkinlik ödülü olarak maddi değerden çok manevi değeri yüksek birşeyler verilebilir. Kesinlikle bu antikacıların ilgisini çekip günlük yazmasını sağlayacaktır.
Merhaba,
Güzel önerileriniz için teşekkür ederiz. Önerilerinizi üst ekibe bildireceğim, ilerleyen zamanlarda bu tip hediyeler düşünülebilir.
Symbian yazdı:Günlüğümde bazen önceki günün olaylarından yazdığım için tarih yazmak yerine "Şubat 2014" yazıyorum. Sorun teşkil eder mi?
Merhaba;
Hazırlamış olduğunuz günlüğün hangi güne ait olduğunun anlaşılır olması için Gün/Ay/Yıl şeklinde yazmamız daha doğru olacaktır. Belirttiğiniz şekilde yaparsanız karışıklık olabilir. Önceki günün olaylarını dün başlığı altında günlüğünüzün herhangi bir yerinde yer verebilirsiniz.
Konu sahibinin dilediği zaman günlüğünü düzenleme yetkisinin olması gerektiğini düşünüyorum. Bazen gözümüzden kaçan ufak ve birçok hata olabiliyor, bunları moderatorlere bildirip düzenlemesini beklemek bizim için sorun yaratıyor.
Symbian yazdı:Konu sahibinin dilediği zaman günlüğünü düzenleme yetkisinin olması gerektiğini düşünüyorum. Bazen gözümüzden kaçan ufak ve birçok hata olabiliyor, bunları moderatorlere bildirip düzenlemesini beklemek bizim için sorun yaratıyor.
Konu bazında kullanıcıya düzenleme yetkisi verilemediğinden bu hususu gerçekleştiremiyoruz. Bu durumda "Rapor Et" seçeneğini kullanmaktan başka alternatifimiz bulunmuyor maalesef.