Kp kasma başka yöntemle engellenebilir çok saçma olur dediğin şekilde düşünsene maden çekeceksin gir çık atıyorsun her dafasında onu dolduracaksın, yada ileri tıkla f4 at ile sancaktan veya kaleden çıkıyorsun her defasında bu işlemi yapacaksın kp kasmaya durdurma konusunda çok basit uygulanabilir fikirlerimiz var ama önce kp işimizi bitirmemiz gerek sonra açıklarızARZLODOS yazdı:Mareşal carlar için 2 sene önce bir çalışma vardın gibime geliyor sonradan rafa kaldırıldı herhalde bir yerde kılınç rütbeli çarlar için çok güzel şeyler düşünülüyor diye bir yazılarında okudugumu hatırlıyorum naylon kp ye kzıanlar var ama bu herkese açık oldugundan bununda ne kadar zor sartlarda yapıldıgından haberleri yok yiyorsa sen yap demedende geçilemiyor.
Naylon kp için zorlaştırma çalışmaları vardın galiba onlarda askıya alındı herhalde mantıklı engelleme ve güvenlik için bu sistem sayesinde kp ile alınacak yeni eşyaların önünü açacak bir yol olabilir 4 rakamdan oluşan bir güvenlik sayısı ile girmenin kimseyi raahtsız edecegini zannetmiyorum.
Ooyuna girerken konulacak küçük bir çalışma ile Klan parasının değerinin simdiki durumundan kat kat artacagı aşikardır Topkapıdaki Lonca gözlüklerindeki fiyatlara bakılarak soylediğimden ileride boyle bir uygulamya geçileceğini ön görüyorum.
MARAŞAL RÜTBESİ
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: MARAŞAL RÜTBESİ
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Rütbelere özel bi görünüm ayarı getirilmeli bence.
Şimdiye kadar emek ile mareşal olabilen varmış gibi naylona laf atmanızda acayibime gitti.
Sanki naylon o kadar kolaymış gibi konuşuyorsunuz ki şaştım kaldım doğrusu.
Şimdiye kadar emek ile mareşal olabilen varmış gibi naylona laf atmanızda acayibime gitti.

- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
bi görüntü farklılığı olması gerekir bencede..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
(naylon kp emeksiz bir eylem degildir akıtılan tonlarca para emekten geçer saatlerce madende beklemek gibi )XxPEERLESSxX yazdı:Rütbelere özel bi görünüm ayarı getirilmeli bence.
Emek ile savaşarak 400 bin kp kesen yok ne marselinden bahsedilecekki en son emek ile kesilen bir car vardın eski oyuncu 175 bin kpdedin dedim 180 binde 2 yıldız oalcan gel verem yok ben savarak alacam daha zevkli dedi ama suan mareşal
A R Z L O D O S
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
2 senede 600 bine yakın kastım savaşarak yapılabilir abartma fazlaARZLODOS yazdı:(naylon kp emeksiz bir eylem degildir akıtılan tonlarca para emekten geçer saatlerce madende beklemek gibi )XxPEERLESSxX yazdı:Rütbelere özel bi görünüm ayarı getirilmeli bence.
Emek ile savaşarak 400 bin kp kesen yok ne marselinden bahsedilecekki en son emek ile kesilen bir car vardın eski oyuncu 175 bin kpdedin dedim 180 binde 2 yıldız oalcan gel verem yok ben savarak alacam daha zevkli dedi ama suan mareşal
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
hımmm yani 2 senede 8000 kişiyi kestim ve hiç ölmedim diyorsun ha bazen öldüm devam ettim diyorsdan 12 bin kişi eder günün 24 saati savaştım toplu katliamlar yaptım diyorsan doğrudur ne diyem 400 bin degil 600 bin yapmanı görmedim benim serverde degilmisin pardon. kayıtlarıma ekledim 400 bini 600 bine cıkardım. Savaştıgın için kp2 diye bişide almadıgına göre oyun canvarı olmuısun be yahu.Refresh yazdı:2 senede 600 bine yakın kastım savaşarak yapılabilir abartma fazlaARZLODOS yazdı:(naylon kp emeksiz bir eylem degildir akıtılan tonlarca para emekten geçer saatlerce madende beklemek gibi )XxPEERLESSxX yazdı:Rütbelere özel bi görünüm ayarı getirilmeli bence.
A R Z L O D O S
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
naylon kp diyorsunuz da. o kadar çar kasılıyor rütbe yapılıyor pluslar alınıyor cık gir yapılıyor. o kadar basit bi iş olsaydı herkeste olurdu. 9 milyon kp hiçte kolay bişey değil.. tek başına da yapamıyorsun..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Hala cevap bekliyorum...firaridadas yazdı:Abi ne bu naylon kp valla bilmediimden soruyorum :?:
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Öyle hesaplamalar yapmana gerek yok günde ortalama 1000 kp kasman lazım bu da o kadar zor değil.ARZLODOS yazdı:hımmm yani 2 senede 8000 kişiyi kestim ve hiç ölmedim diyorsun ha bazen öldüm devam ettim diyorsdan 12 bin kişi eder günün 24 saati savaştım toplu katliamlar yaptım diyorsan doğrudur ne diyem 400 bin degil 600 bin yapmanı görmedim benim serverde degilmisin pardon. kayıtlarıma ekledim 400 bini 600 bine cıkardım. Savaştıgın için kp2 diye bişide almadıgına göre oyun canvarı olmuısun be yahu.Refresh yazdı:2 senede 600 bine yakın kastım savaşarak yapılabilir abartma fazlaARZLODOS yazdı:(naylon kp emeksiz bir eylem degildir akıtılan tonlarca para emekten geçer saatlerce madende beklemek gibi )XxPEERLESSxX yazdı:Rütbelere özel bi görünüm ayarı getirilmeli bence.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
firaridadas yazdı:Hala cevap bekliyorum...firaridadas yazdı:Abi ne bu naylon kp valla bilmediimden soruyorum :?:
Naylon kp diye bişi yok Anlaşmalı karizmaya deniliyor.
Yani yan sanayi
A R Z L O D O S