Oyuna Devrim Yapalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Oyuna Devrim Yapalım

Mesaj gönderen fatihgencerler »

ACUN yazdı:Bir oyunun geniş kitleye sahip olması için en önemli faktörlerden birisi dil seçeneğidir.Kültürümüzün dışarıya tanıtılması açısından ben ingilizce sunucuların da açılması taraftarıyım
Oyunu bilen doğru dürüst insan yokken bir de dil seçeneği mi eklenecek? Kaç senedir tekrarlıyoruz. Oyunumuzun herhangi bir reklamı yok. Özellikle çemberlitaştan sonra hızlı bir oyuncu kaybı yaşanıyor. Bu yüzden oyunumuzu tanıtacak reklamlar ve oyun içi yenilikler şart. Şöyle güzel bir eklenti ne güzel olurdu ama bunlar anca lafta kalıyor. Vesselam.
Kullanıcı avatarı
Serhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serhan »

IKVGamer yazdı:Merhaba herkese.Zamanında zevk alarak oynadığım oyun olan İKV'nin gün geçtikçe dibe batması içime oturuyor arkadaşlar ve kimsede gerçekten ses getirecek yönetimin kendini gerçekten sorgulamasını sağlayacak cesaret isteyen birşey yapmıyor(mesela oyuna 2-3 ay boyunca hiç uğramamak, sunucuları boş bırakmak.).Bende oyundan şikayet eden insanlar adına buradan seslenmek istiyorum.Arkadaşlar oyunu boykot edin yoksa oyunumuz Çin işi Japon işi oyunların arasında ezilecektir buna izin vermek mi istiyorsunuz?Bazıları diyebilir ki bu sadece bir oyun neden bu kadar büyütüyorsunuz?Bu sadece bir oyun doğru ama; farklı bir atmosfere sahip en azından sahipti bir kaç yıl öncesine kadar.BETA'da bile harikaydı.Lütfen buna destek verenler buralara kendilerini eklesinler bu böyle olmaz ve sürekli bu konuyu bir bahaneyle güncel tutun alt sıralara kaymasına izin vermeyin bunu başarmalıyız.Geçenlerde çok sevdiğim bir MMORPG oyununun kapandığını görünce sarsıldım bir İKV kaldı onunda yönetici ve geliştirici hataları yüzünden yok olmasını istemiyorum.İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ BUNU SAKIN UNUTMAYIN!...

Oyun'un düzelmesi için düşündüğüm şeyler(sizlerde maddeler ekleyin ama ciddi bir dille lütfen bu topic altında smiley bile kullanmamaya özen gösterelim bu konuyu ciddiye alın arkadaşlar)

1)Tılsımlar'a ayrı bir envanter yapılmalıdır ki boşuna çantamızda yer doldurmasın.
2)Oyunda BETA döneminden beri olan bir sorun var buda yaratıkların kaplamalar içinden geçmesi.Buna rastlayabileceğiniz yerlerden birisi Antrepo mesela.
3)Klan Parası'nın artık bir hükmü kalmadı Klan Parası satmayı yasaklayın böyle bir şey olamaz düpedüz saçmalık.
4)Çemberlitaş Reçeteleri satılamaz olsun ki Sığınak Bölgesi'ne girmek için Transformatör Asa üretmemiz gerekmesin.
5)Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Latif ve Ecel Getiren reçeteleri demirciden silinsin, grup bölgeleri yaratıklarına ya da bosslarına konulsun.Hatta bu silahları direkt olarak Kenan ve Junon'dan düşürebilelim.
6)59 Level sistemi gelsin ama klasik bir biçimde değil.Mesela 50.Seviye'ye ulaşmak istiyorsam görev alacağım ve bu görev boyunca kestiğimiz hiçbir yaratık bize tecrübe puanı vermeyecek.Görevde diyecek ki 30 Kere Düşünen Adam, 15 Kere Motorin ve 10 Kere Kenan'ı öldürün.Ve bu görevde kestiğimiz yaratıklar sunucu hafızasında tutulacak.Şunu demek istiyorum mesela 12.Seviyede 19 tane Kırmızı Örümcek kestiğimizde sunucudan düşeriz ve göreve başladığımızda yine 1'den başlarız bu 49-59 görevleri için olmayacak.Her bir seviye atlamak sanki 30 seviye atlamak gibi zor olacak.
7)Yetenek Penceresinde her sınıf ve her seviye için 1 toplamda 12-15 yetenek olacak.Normalde 3 olan bu yetenek çeşitleri 49 dan sonra seçtiğimiz alt sınıfa göre bize 5 er olarak verilecek.Mesela bir büyücü 50.Seviye'ye geçtiğinde bir soru belirecek "Uzmanlığınızı Seçin" {Ateş/Fiziksel/Buz/Elektrik} şifacı için {Max. Hasar/Asit/Zehir/Şifa} savaşçı için {Max.Hasar, Elemental(Ateş-Buz-Elektrik) Ofansif, Fiziksel(Zehir-Asit) Ofansif, Defansif(Tank)} gibi gibi.Bu yeteneklerede sadece 49 ile 59 seviye arası aldığımız yetenek puanlarını verebilelim ve bir yeteneğe en fazla 5 Puan verebilelim.Ayrıca eski yeteneklerde 5-10-15 puanda o yeteneklerde kapsamlı değişiklik oluyor burada ise 1-3-5 Puanda bu gerçekleşecek.

Sizden istediklerim;

1)Oyunu sıksık boykot edin herşeyden şikayet edin ve gerekli mercilerin başını ağrıtın.
2)Oyunu belirli saatler arası(siz kararlaştırın) tamamen boş bırakın.
3)Sanal eylemler yapın.

Sizden ricam bunları kaale alın ve bu konuyu güncel tutun banlanmama izin vermeyin çünkü gerekli yerlerin işine gelmediği için banlayabilir.Teşekkürler...
Her yer İKVGAMER , Her yer DİRENİŞ :)
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]

XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Oyunumuzda o kadar çok eksik var ki Derindeki Sır Paketi geldiğinde böyle miydi? Oyun eski haline dönmeli devrimi sanala da taşımalıyız :) Eski haline dönecekse neden IKV'ye dönmeyeyim ki? :) :)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Esadullah yazdı:
abdulsamet yazdı:
byceo77 yazdı:Oyunu batıran yöneticiler değil kendini akıllı sanan birkaç şahıs oyunu tamamen oyun içi paraya dönüştüren cahil kişilerdir eğer oyun daha güzel olsun diyorsanız ozaman akıllılık yapmamalısınız bu işler boykotla felanlada olmaz böyle konular çok açıldı lütfen yöneticilerde zevkinden güncelleme yapmıyorya karşı tarafıdaa düşünün :evil:
Güzel diyorsun da kardeşim : Parayı kasmak için kıcı çıkan kişiler var .. Sen o parayı bedavaya mı kazanıyorsun baban yada annen bedavaya mı kazanıyor. Yönetimin suçu yok diyorsun Sen bir işte çalışıyorsun paranın bir çogunu ikv ye yatırıyorsun Sen para yatırdıgın bir oyunun gelişmesini istemez misin ...Sonuçta Para yatırılan bir oyun Parada gökten yagmıyor .

Bu oyun para Yatırılan bir oyun ; Yönetimin de bu para yatıran kişilerinin isteklerini karşılaması lazım ANket düzenlesin ler seçim uyapsınlar şunu yapsın lar BİŞEY yapsınlar ama ÖLE 1 etkinlikle yok GM kes yok KAdim kes yok soruya dogru cevap ver ESkidi artık Bu etkinliker HER PLAYER yenilik İster ...
Bana para karşılığı olmayan bir Online oyun gösterin!

Oyunlara para yatırmak zorunda değilsiniz, bu sizin özgür iradenizdir. Tanıdığım tüm Online oyunlarda para konusu bulunmaktadır. Kendi özgürlük sınırlarınıza başkalarını sokma mecburiyetinde değilsiniz. Hiç +Plus paket almayan ama yıllardır oyuna devam edenleri tanıyoruz?

Yönetimede hak vermelisiniz, onca uğraş, çaba, sarf, emek gösterilmiş. "Yiğidi öldür, hakkını yeme" ata sözünü unutmayın!

Sabahlara kadar 39 seviyeyi geliştirmek için sabahlayan yöneticileri tanıyoruz. Ve yinede kimsenin tarafını tutmuyorum. İlkeli düşünün, empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız? Babanız hayrına mı onca insana hizmet eder, sabahlara kadar çabalardınız?

Az ve öz.

Reklam yapmak istemiyorum ama bu noktada bir örnek vermek zorundayım LoL örneğini evet orada da para yatırıyorsunuz fakat para ile aldığınız hiç bir şey oyunda ki gücünüzü etkilemiyor tamamen görüntü peki kim görüntüye para verir dediğinizi duyar gibiyim :) Öyle değil mesela ben 150 TL'lik harcama yaptım sırf o görüntü dediğimiz şey için gerçekten de oyundan aldığın zevki arttırıyor ayrıca onu aldığım için diğerlerinden daha güçlü olmuyorum sadece görüntüm değişiyor o kadar.LoL şu anda dünya da en çok oynanan online oyunlardan biridir vede çok zengin bir şirkettir Riot Games.Riot Games'in tek oyunuda LoL'dür düşünün artık :)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

Öncelikle özgün fikirler üretelim arkadaşlar. şu oyundan bu oyundan begendiginiz özellikleri ikvye entegre etmenin manasıda yok yaratıcı bir tarafıda yok.

Bizim oyunumuzun en büyük artısı - artıları:
senaryosu - tarihçesi (film bile çekilir o tarihçeye)
mekanları ( düz yeşil ovalarda tek düze yerlerde oynamıyoruz bildiginiz gibi %80i kapalı mekan her noktası ayrı bi hava)
mesaj kutusu ( oyuncular arası iletişimde bugüne kadar kimse en ufak bi sorun yaşamamıştır.oturup sabahlara kadar sohbet ediliyor oyunda)

Bence bi oyunda oyuncular için olması gereken alt yapı 10 numara 8.5 yıldız.

oynanışa gelince
Herkez yırtınıyor çemberliden item düşürmek için yeni level geldikten sonra ya da bölge alayı çöp olacak. benim gibi her şeyini halleden düşüren oyuncular şu an boşa çıkmış vaziyette. bi amacım yok oyunda şu an.

Bence oyunculara bireysel anlamda bir amaç verilmeli.Amaçlarına ne kadar yaklaşırlarsa O kadar digerlerinden farklı hissedecekleri bir amaç

oyundaki herkez diger 5 kişiye muhtaç.arkadaşlarında dedigi gibi eski olupta çevresi olmayan kişi yok oyunda bence.herkezin grubu 3 aşagı 5 yukarı belli. Peki yeni başlayanlar. yaz sezonu geldi benim tanıştıgım 3 kişi vardı yeni başlayan 15 gün sonra haber alamadım. çünkü eşya yapmak zor yardımcı insan bulmak zor neyse.

oyunu oynayan kişilere göre degil yeni başlayan kişilerin menfaatlerine uygun şekile sokmak gerek.49 levele okadar çok set sıkıştırılmış durumdaki (migrat sıgınak çemberlitaş yer altı itemleri) yeni başlayan bir kişi tmm bunları yapıcam dese madenlerin zorlukları onları yıldırıyor zaten.he bide oyunu anlayıp 49 seviyede bu kadar çok itemin amacını anlayıp hedefi büyük tutup çemberlitaştan başlıyım derse diger oyuncularla arasındaki uyumsuzluk daglar kadar oldugu için başlamadan biter ikv serüveni.

Bireysellik şart oyunda tek kişilik bölge mesela girsin girsin oynasın vatandaş dokunma.kimse kimseye muhtaç olmasın ben onu sevmiyom gruba alma gibi muabbetler o kadar çok dönüyorki.

oyunun kilit noktalarına para sıkıştırmaktan vazgeçilmeside gerekiyor bence.ayısız kesim yapılmıyor gözcüsüz ırk çekilmiyor gibi.

oyun şu an tamamen eski oyunculara entegre çarında belli parası olan oyunun kurdu olmuş neyin ne oldugunu bilen adamlara yönelik. yeni başlayacak oyuncular düşünülmeli bence.

49 seviye item maden tılsım gibi şeylerle o kadar çok şiştiki 59 gelirmi gelirse nasıl gelir gelecekmi şüpheliyim. bizim oyun 49 seviyede kalmış olabilir arkadaşlar. bunu nasıl toparlarlar bilmem

aslında biraz daha anlaşılır yazardımda saat 5:30 kafam almıyor yorumlara göre açarım söylemek istedigimi
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Yapalım
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

BiceRDoveR yazdı:Öncelikle özgün fikirler üretelim arkadaşlar. şu oyundan bu oyundan begendiginiz özellikleri ikvye entegre etmenin manasıda yok yaratıcı bir tarafıda yok.

Bizim oyunumuzun en büyük artısı - artıları:
senaryosu - tarihçesi (film bile çekilir o tarihçeye)
mekanları ( düz yeşil ovalarda tek düze yerlerde oynamıyoruz bildiginiz gibi %80i kapalı mekan her noktası ayrı bi hava)
mesaj kutusu ( oyuncular arası iletişimde bugüne kadar kimse en ufak bi sorun yaşamamıştır.oturup sabahlara kadar sohbet ediliyor oyunda)

Bence bi oyunda oyuncular için olması gereken alt yapı 10 numara 8.5 yıldız.

oynanışa gelince
Herkez yırtınıyor çemberliden item düşürmek için yeni level geldikten sonra ya da bölge alayı çöp olacak. benim gibi her şeyini halleden düşüren oyuncular şu an boşa çıkmış vaziyette. bi amacım yok oyunda şu an.

Bence oyunculara bireysel anlamda bir amaç verilmeli.Amaçlarına ne kadar yaklaşırlarsa O kadar digerlerinden farklı hissedecekleri bir amaç

oyundaki herkez diger 5 kişiye muhtaç.arkadaşlarında dedigi gibi eski olupta çevresi olmayan kişi yok oyunda bence.herkezin grubu 3 aşagı 5 yukarı belli. Peki yeni başlayanlar. yaz sezonu geldi benim tanıştıgım 3 kişi vardı yeni başlayan 15 gün sonra haber alamadım. çünkü eşya yapmak zor yardımcı insan bulmak zor neyse.

oyunu oynayan kişilere göre degil yeni başlayan kişilerin menfaatlerine uygun şekile sokmak gerek.49 levele okadar çok set sıkıştırılmış durumdaki (migrat sıgınak çemberlitaş yer altı itemleri) yeni başlayan bir kişi tmm bunları yapıcam dese madenlerin zorlukları onları yıldırıyor zaten.he bide oyunu anlayıp 49 seviyede bu kadar çok itemin amacını anlayıp hedefi büyük tutup çemberlitaştan başlıyım derse diger oyuncularla arasındaki uyumsuzluk daglar kadar oldugu için başlamadan biter ikv serüveni.

Bireysellik şart oyunda tek kişilik bölge mesela girsin girsin oynasın vatandaş dokunma.kimse kimseye muhtaç olmasın ben onu sevmiyom gruba alma gibi muabbetler o kadar çok dönüyorki.

oyunun kilit noktalarına para sıkıştırmaktan vazgeçilmeside gerekiyor bence.ayısız kesim yapılmıyor gözcüsüz ırk çekilmiyor gibi.

oyun şu an tamamen eski oyunculara entegre çarında belli parası olan oyunun kurdu olmuş neyin ne oldugunu bilen adamlara yönelik. yeni başlayacak oyuncular düşünülmeli bence.

49 seviye item maden tılsım gibi şeylerle o kadar çok şiştiki 59 gelirmi gelirse nasıl gelir gelecekmi şüpheliyim. bizim oyun 49 seviyede kalmış olabilir arkadaşlar. bunu nasıl toparlarlar bilmem

aslında biraz daha anlaşılır yazardımda saat 5:30 kafam almıyor yorumlara göre açarım söylemek istedigimi
Katılıyorum bu dediklerine ama bende eski bir oyuncuyum fakat 5-6 aylık bi ara verdim zamanında sonra geldiğimde kimse yoktu bitmişti yani tek başıma uğraştım çabaladım bi noktaya kadar getirdim örnek veriyorum 1.5 seneden beri kimseyi tanımadan zar zor bazen grup toplayarak olsun gruba girerek olsun asa haricinde bütün itemleri tamamladım ama kardeş 1.5 senedir düşmeyen bi asa insanı yıldırmaz mı bi asayı geç hiçbir asa düşmedi yani savaşçımda örnek veriyorum 14 tane bıçak zırh oldu mesela düşmüyor abi taş zırh düşmüyor 9 tane hidra ayakkabı var taş ayakkabı yok 8 tane bıçak pant 7 tane hidra pant taş pant yok taş zırh+el+pant+ayağı kendim ürettim 1.5 sene uğraştımda düşmedi sonra da bıktım bıraktım abi üretmek zorun mıyım şimdi ben bunları adam giriyor neler neler düşürüyor biz varsa yoksa para basıyoruz yani demem o ki bu oyunun en büyük dezavantajlarından biri de dengesiz bi şans sistemi. Bundan dolayı grup bölgeleri out bireysel bölgeler in.
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Duke »

Arkadaşlar oyundaki beta döneminden bahsediyorsnuz ancak oyun hala beta. Daha yapılması gereken binlerce yenilik var. Yavaş ilerleyen ve gelişen bir oyun İKV bunu kabul ediyoruz. Ancak bundan sonraki adımları dikkatle takip etmemiz gerekiyor bil hassa biz oyuncular olarak. Başka bir grup bölgesine oyuncuların tahammülü kaldığını sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Fethidad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Fethidad »

Oyunun çivisi çıkmış bu akçe satın almalar vs vs zengin oyunu olmuş oyun 1 ayda şu oyuna 20lira veremez misin diyen arkadaşlar çok zengin sanırsam 20 lira ne demek biliyor musunuz siz ? Bilmem ney bölgesine girebilmek için bilmem şu silahı yükseltecekmişsin vs ayı satın al yok efendim git şunu satın al neymiş ? Sobee neyle geçinecekmiş oyunu başta yaptıklarında sadece plus paketi vardı nasıl geçiniyordunuz ? Türk oyunu dedik evet Türk oyunuymuş sömürdünüz herkesi yazık ya bırakın para işini onlar düşünsün biz oyuncuyuz. Bu akçe meselesi kalkmadan bu oyunun düzeleceği falan yok
hassalet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Aranıyor

Mesaj gönderen hassalet »

Aynen.veya 50 levelde bitsin.Ama zor olsun ben eşyalardanda şikayetçiyim.Herkezde aynı eşya var.Yeni eşyalar.Yaratıklardan düşmesin.Sadece üretilsin Ama ÇOOOOK ZOR olsun.12 yaşındaki bebelerde bile full kıyamet ve kullanabilemiyorya

Doksandokuz:Şifacı
RightHere:Büyücü
Örnek:Savaş
KRiTiKÇi:Savaş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön