Aşkk
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Aşkk
sizin konuştukalrınızı anlamk için en baştan okaamk gerekiyo:D
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
deneme bile :mrgreen:fundafuni456 yazdı:sizin konuştukalrınızı anlamk için en baştan okaamk gerekiyo:D
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
morukkelleci yazdı:deneme bile :mrgreen:fundafuni456 yazdı:sizin konuştukalrınızı anlamk için en baştan okaamk gerekiyo:D
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
ya bi dediğiniz diğerini tutmuyo ki siz naısl anlıyosunuz kendi konuşmalarınzıı ben ona şaşıyorum:))MORDuMan yazdı:funda sen hiç deneme anlamayı okusanda beceremezsin akıl sır ermez bizim konuşmalara xD
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
anlık geliyo öyle bi yetenek konuşma esnasında kişinin ruh halini çözüyosun fln bişi oluyo işte :mrgreen:fundafuni456 yazdı:ya bi dediğiniz diğerini tutmuyo ki siz naısl anlıyosunuz kendi konuşmalarınzıı ben ona şaşıyorum:))MORDuMan yazdı:funda sen hiç deneme anlamayı okusanda beceremezsin akıl sır ermez bizim konuşmalara xD
hmm bende anlamadım mert iyicde saçmalamaya başladı xDmorukkelleci yazdı:anlık geliyo öyle bi yetenek konuşma esnasında kişinin ruh halini çözüyosun fln bişi oluyo işte :mrgreen:fundafuni456 yazdı:ya bi dediğiniz diğerini tutmuyo ki siz naısl anlıyosunuz kendi konuşmalarınzıı ben ona şaşıyorum:))MORDuMan yazdı:funda sen hiç deneme anlamayı okusanda beceremezsin akıl sır ermez bizim konuşmalara xD