Sizin yapmış olduğunuz manevi destek bile bize yeter de artıyor.METANET yazdı:Merhaba,
Düsünçen icin sizi tebrik ederim güzel bir düsüncemis, bence kisa film diyelim ilk asamada kuklacida olsaydiniz yardim etmek isterdim.Basarilar kg...
İKV'de çığır açacak " Proje "
Re: İKV'de çığır açacak " Proje "
» | GiHaN |
Teşekkürlerimi sunuyorum size. Yardım yapabileceğinizi düşündüğünüz bir konu olursa özel mesajınızı beklerim.rrated yazdı:Varlığımız olduğu müddetçe oyun adına yardım etmeyi eyleriz.
İyi forumlar.
» | GiHaN |
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
biz recep abi vardı 39 larda onunla yapmayı düşünmüştük fakat o zaman fraps yoktu karikatür havasında olmuştu.
Ayrıca başrol lazımsa ben burdayım
Ayrıca başrol lazımsa ben burdayım
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Ha ha. Vermiş olduğunuz destek için teşekkürler. Zaten yeterince başrol havası içinde olan arkadaşlarımız mevcut...batuhannnn yazdı:biz recep abi vardı 39 larda onunla yapmayı düşünmüştük fakat o zaman fraps yoktu karikatür havasında olmuştu.
Ayrıca başrol lazımsa ben burdayım![]()
» | GiHaN |
Güncel :arrow: Tek değiştirebilecek nokta ise önümüzdeki 1 yıl içinde gerçekleşebilecek olması 
» | GiHaN |