Gözde
Dev Ana
Çevriye Şifacı ve Büyücü belki
İfliss Sadece Şifacılar
Bronz
Kara Kürk
Tek kesilemeyenler
Hıdralar
İsmet ve Handan
Solucan
Muhafızlar
karakürk?
1. karakürkü tek keseni qörmedim.
2. SessizGemi yeşil hidrayı tek kesti.
3. arkadaşların da dediqi qibi handan sadece elk büyüsü atıyor. bi arz olmama raqmen kesebilir diyorum tek başına
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
ikvm yazdı:merhabalar arkadaşlar geçen etkinliği beklerken video çekiyim dedim sizinlede paylaşmak istedim
gerçi etkinliğe katılamdım netim gitti aksilik bu ya olmadı katılamadık sağlık olsun bnde bu videoyu hazırladım
...İyi Seyirler Dİlerim...
şarkı hakkında bi bilgim yok ne zaman çıktı belki çok eski belki daha yeni ama hoşuma giti koyuyum dedim isteyen varsa adını yazarım
İfliss videosunu Çok süper olmus çok beğendim elinize sağlık o ne öyle hızlı hızlı inip inip kalıo şifalar xxxD çok süper olmus D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ikvm yazdı:oyun gereği herhangi bir direnç 1000 olursa o direncin büyüsü işlemez 1 dahi vuramaz yanlış bilmiyorsam handanda sadece elektrik atıyor ve başka bir şekilde hasar vermiyor e bnm direncim 1000 olursa neden işlesinki bana
Elektrık Dırencın 1000 Olmasına Ragmen Cevrıye Krtıtrık Atarsa Canın Azalır
ikvm yazdı:oyun gereği herhangi bir direnç 1000 olursa o direncin büyüsü işlemez 1 dahi vuramaz yanlış bilmiyorsam handanda sadece elektrik atıyor ve başka bir şekilde hasar vermiyor e bnm direncim 1000 olursa neden işlesinki bana
Sanmıyorum ama denicem onuda ki atsada ck olacağı için sorun olmaz
Sanmıyorum ama denicem onuda ki atsada ck olacağı için sorun olmaz
Evet Ck Olunca Bişi Olmuo Ama Cksız Sana Krtıtk Vurunca 7 bin Can gıdıo