Vay be bu konuyu açalı bile neredeyse 3 yıl olmuş...
Destek takımında yer aldığım süreç içerisinde forumu her zaman diğer görevlerimin üstünde tuttum ve severek bu işi yaptım. Bir robot gibi olmaktansa arkadaşcasına yazışmaları tercih ettim.
Görüyorum ki bir yerlerde güzel izler bırakabilmişim. Yusuf arkadaşımın uyarısı ile konuyu gördüm ve duygulanmadım da değil. Bu foruma renk katabilmek için çok çaba sarf ettim. Bu konuyu da bir forum kullanıcısına söz verdiğim için açmıştım.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Her şeye rağmen bu oyuna bağlılığınızı devam ettiriyorsanız, asil efsun ismini hak eden sizlersiniz :idea:
Kıyamet Dönemindeki Efsunların Anlamları
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Kıyamet Dönemindeki Efsunların Anlamları
Evet cok eski bi konu bu guzel emegi sarfetmis arkadasimiza tesekkurlerimi sunuyorum ahmet sanada tesekurler boyle degerli bi konuyu tekrar gundeme getirmenden.Kabile yazdı:Bunu cok kişi görmemiştir eminim bakmanızı tavsiye ederim
Carpie Diem
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Hoşgeldin güzel insanRespected yazdı:Görüyorum ki bir yerlerde güzel izler bırakabilmişim. Yusuf arkadaşımın uyarısı ile konuyu gördüm ve duygulanmadım da değil.
Seni unutursak kalbimiz kurusun Ünalım
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Respesded nette bişey araştırıyordum ikv konusu karşima çiktı alakasız aradığım konula bende cok kişi gormemiştir diye guncelledim ki bende ilk defa gordum buyuk emegin var helal olsun valla
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
Rica wderim kanka nedemek emeğe saygımız sonsuzTabipYarbay yazdı:Evet cok eski bi konu bu guzel emegi sarfetmis arkadasimiza tesekkurlerimi sunuyorum ahmet sanada tesekurler boyle degerli bi konuyu tekrar gundeme getirmenden.Kabile yazdı:Bunu cok kişi görmemiştir eminim bakmanızı tavsiye ederim
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
ilerleyen zamanlarda beraber oynama dileğiyleRespected yazdı:Vay be bu konuyu açalı bile neredeyse 3 yıl olmuş...
Destek takımında yer aldığım süreç içerisinde forumu her zaman diğer görevlerimin üstünde tuttum ve severek bu işi yaptım. Bir robot gibi olmaktansa arkadaşcasına yazışmaları tercih ettim.
Görüyorum ki bir yerlerde güzel izler bırakabilmişim. Yusuf arkadaşımın uyarısı ile konuyu gördüm ve duygulanmadım da değil. Bu foruma renk katabilmek için çok çaba sarf ettim. Bu konuyu da bir forum kullanıcısına söz verdiğim için açmıştım.
Her şeye rağmen bu oyuna bağlılığınızı devam ettiriyorsanız, asil efsun ismini hak eden sizlersiniz :idea:

- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
ilerleyen zamanlarda beraber oynama dileğiyleRespected yazdı:Vay be bu konuyu açalı bile neredeyse 3 yıl olmuş...

Benim için gelmiş geçmiş İKV'nin üst ekibinde bulunanlardan en iyi insansın.Forumda ki konulara cevapların,aynı dediğin gibi diğer robot şeklinde yanıtlayanlar gibi değildi.Bu aralar GM'ler ''Yakında güncellemeden haber alacaksınız
)'' yazıp duruyor ama güncelleme gelse de pek bir şey değişmeyecek benim için.Sen ve o eski GM ekibi olmadığı sürece,eski samimilik,etkinlik salonunda etkinlik sonrası GM ile vs atmalar falan..Olmadığı sürece anlamı yok İKV'nin.Eskiden kızıl akrebin oralarda yürürken o güneşin kokusunu ben buradan alırdım.Klandan değişik değişik ilanlar,yazılar.GM gelmiş diye savaşı bırakıp antrepo önüne koşmalar.Bunlar olmadığı sürece dönmeyeceğim oyuna,tabii sen ve o eski ekipten birileri olursa amenna.Her gün sunucuları server sanıp yeni bir karakter açarak bir haftamı geçirsem de gene de oynarım.Sağlıcakla kal.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Emeğinize Sağlık. Bir çok efsunun adına sahip bir çok eşya kullanmaktayız ve o değerli anlamlardan uzağız, aslında çoğu kişi efsunların adlarını bile iyi telaffuz yada iyi yazamaz ama burada yapmış olduğun çalışma gerçekten saygı değerdi ve önemli.