*Facia* *Loncası* Açılmıitır
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: *Facia* *Loncası* Açılmıitır
ismi faciaxbozo pm atarsin
Loncanız hayırlı olsun. Yalnız birkaç şey söylemek istiyorum.
*Phili görevinde grup kurduk görevi olanları aldık. Philinin kalkmasını bekliyorduk. Sizden bir iki kişi geldi gruba davet ettik gelmedi philiyi kestiler gittiler.
*Daha sonra loncanız ismi altındaki kişiler milletten karizma alma bahanesiyle para alıp oyundan çıkıyor veya klan kasanların işine karısıyor.
*Uyarıları takmıyorlar argo konusuyorlar kısaltarak küfür ediyorlar.
Bunlar sadece benim başıma gelen olaylar. Başka kimlere nasıl zarar verildi bilmiyorum. Sizlere şunu söylemek istiyorum. Saygı görmek istiyorsanız saygı duymasını bileceksiniz. Kendi menfaatleriniz ve/veya zevkleriniz için baskalarına zarar verirseniz daha sonra yaptığınız yapacağınız iyi işler isminizin temizlenmesi için yeterli olmayacaktır.
Bu bir oyun ve sizde bir oyuncusunuz tıpkı bizler gibi. En çok kızdığım nokta ailevi yani manevi değerlerimizi pis ağızlarınıza alarak hoş olmayan sıfatlar yüklemeniz bizden çok size zarar verir.
Umarım dediklerimi anlamışsınızdır. Laflarım da gideceği yere gitmiştir. Şimdi tekrar iyi oyunlar
*Phili görevinde grup kurduk görevi olanları aldık. Philinin kalkmasını bekliyorduk. Sizden bir iki kişi geldi gruba davet ettik gelmedi philiyi kestiler gittiler.
*Daha sonra loncanız ismi altındaki kişiler milletten karizma alma bahanesiyle para alıp oyundan çıkıyor veya klan kasanların işine karısıyor.
*Uyarıları takmıyorlar argo konusuyorlar kısaltarak küfür ediyorlar.
Bunlar sadece benim başıma gelen olaylar. Başka kimlere nasıl zarar verildi bilmiyorum. Sizlere şunu söylemek istiyorum. Saygı görmek istiyorsanız saygı duymasını bileceksiniz. Kendi menfaatleriniz ve/veya zevkleriniz için baskalarına zarar verirseniz daha sonra yaptığınız yapacağınız iyi işler isminizin temizlenmesi için yeterli olmayacaktır.
Bu bir oyun ve sizde bir oyuncusunuz tıpkı bizler gibi. En çok kızdığım nokta ailevi yani manevi değerlerimizi pis ağızlarınıza alarak hoş olmayan sıfatlar yüklemeniz bizden çok size zarar verir.
Umarım dediklerimi anlamışsınızdır. Laflarım da gideceği yere gitmiştir. Şimdi tekrar iyi oyunlar
Abdullah
Slm lar arkdaşlar aranızda kendisini doru dürüst adamlar varsa Kardeşx loncasının formuna başvurmalarını beklioruz Kardeş gibi bi loncamız var ayrılıcık yapmayız..saygılarmla Kardeşxenes Kardeşx lonca başkanı Kardeşxorhan Kardeşxhamza bu kişileri başvurmanız yeterli...
-
- Salgın Koruyucusu
arkadaslar birisi faciaxkurad die sahte car yapip beni kandirmaya calisti sonra bende kursat sandim gercekten onu sucladim biraz kursatin hic bi alakasi yok bende solediklerimden pismanim faciaxketurx xketurx
- MiLLi
- İri Fare Avcısı
Bozo yu bende severım oyunda hep goruyorum ıı kısı gerı kalan ısler senın kardes ben fazla ugrasmıyorum guvenımız sarsılırsa sarsılan guvenı toplamak zor olur
savasturk
-
- Salgın Koruyucusu
ketur66 yazdı:Faciaxbozo
-
- Salgın Koruyucusu
FACİA LONCASININ ÜYELERİMiLLi yazdı:MiLLi yazdı:crashxcoolman yazdı:MiLLi yazdı:MiLLi yazdı:Facia Loncasının Kurallarıı*
1:Her zaman Dayanışma Ve iletişim içinde Olunucaktır.
2:Saygı ve Sevgimizi Sonuna Kadar Gidecektir.
3:İlk 49 lvl Hediye verilecektir..
4:Seçtigimiz Üyeler Tartışılmaz Güvene Sahiptir.
5:FACİA LONCASI BEYAZKÖŞK ÜN TEK FACİASI OLACAKTIR.
6:Uyeler Arasında ws yapılacak kazanana bellı mıktarda para odulu verılecektır.
7:Kendi çıkarlarını Düşünen üyeler çıkarlarında boğulacaktır..
8:Üyelerimizin Görevleri Yapılacaktır.
9:Toplantı Günü Her ÜyE Katılacaktır..
10:Klanımız Lodos Klanı OlARAK aYarlanmıştır...
[/color][/color]
Loncamıza üYE alımları Başlamıştır...
Faciaxörgüt
Faciaxacımasız
Faciaxşeytanı
Faciaxkürşad
Faciaxalways
Faciaxdestan
Faciaxketurx(YÖNETİM)*
Faciaxbozo
- MiLLi
- İri Fare Avcısı
Faciaxsmackdown hırsızdır loncamızlar alakası yoktur lonca uyelerı yonetıcımız tarafından yazılmıstır ii oyunlar
savasturk
-
- Salgın Koruyucusu
[image][/image]
- WueRHoZauR68
- Işık Hanım'ın Elemanı