Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Mesaj gönderen Nerull »

Sagopakajmeran yazdı:müzik kategorisinde nasıl bir eser bekleniyor anlamış değilim ( sözsüz eserler için ). notalarla nasıl ikv yi belli etmemizi bekliyorsunuz. size bach'ın cello suite no 1 'in den daha sağlam bir beste göndersem " ikv içeriği taşımıyor die kabul etmicek misiniz yani? nasıl bir çalışma bekliyorsunuz biraz açıklayıcı olun.
Müzik kategorisinde kesinlikle profesyonel bir çalışma beklentimiz yok. Yarışmamızın adı da bu yüzden"Fan Art". İKV Severlerin İKV için hazırladığı çalışmaları göndermelerini istiyoruz. Bu çalışmaların İKV ile alakalı olması doğrudan İKV müziklerine benzemesini gerektirmiyor. Eseri hazırlayan kişi İKV dünyasında ne görüyor, yada ne hissediyorsa bunu müziğe aktarabilir. Bu arkaplan müziği de olabilir, solo gitar çalışması da, hatta rap dahi olabilir. Bunun güzel örneklerini gördük, görmeye devam ediyoruz da...

Müzik kategorisini daha geç açıklamamızın sebebiyse, gönderilen eserlerin özgün olup olmadığının doğrulanmasının uzun sürmesidir. Bunun için bazı başvurulardan çalışmalarına ilişkin materyalleri göndermelerini istedik. Kısa bir süre içinde sonuçlar belli olacak.
Kullanıcı avatarı
Propellerhead
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Propellerhead »

Nerull yazdı:Müzik kategorisinde kesinlikle profesyonel bir çalışma beklentimiz yok. Yarışmamızın adı da bu yüzden"Fan Art". İKV Severlerin İKV için hazırladığı çalışmaları göndermelerini istiyoruz. Bu çalışmaların İKV ile alakalı olması doğrudan İKV müziklerine benzemesini gerektirmiyor. Eseri hazırlayan kişi İKV dünyasında ne görüyor, yada ne hissediyorsa bunu müziğe aktarabilir. Bu arkaplan müziği de olabilir, solo gitar çalışması da, hatta rap dahi olabilir. Bunun güzel örneklerini gördük, görmeye devam ediyoruz da...

Müzik kategorisini daha geç açıklamamızın sebebiyse, gönderilen eserlerin özgün olup olmadığının doğrulanmasının uzun sürmesidir. Bunun için bazı başvurulardan çalışmalarına ilişkin materyalleri göndermelerini istedik. Kısa bir süre içinde sonuçlar belli olacak.
Sayın Nerull, bana herhangi bir e-mail gelmedi. Hiç bir şekilde ulaşılmadı. Müzik kategorisinde katılmıştım. Daha önceden size forum üzerinden yazmıştım, bana "gönderdiğin dosyadaki proje görüntüsü özgünlük için yeterli" demiştiniz. Acaba özgünlük için görüntü gönderen kişilere e-mail atmıyor musunuz?
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Tamamiyle haksızlık . Altyazıları hızlıca geçen bir videoyu secmissiniz . Türkçeyle alakası yok bir efekt bir heycan uyandıran hiçbirşey yok efekt yok sıradan bir İKV müzigi sıradan olmuş bir videoyu birinci secmissiniz .
Yapan kişiye bir lafım yok emegine saygı gosterıyorum . Yalnız bildiginiz haksızlık olmus 1 .5 hafta ugrastıgım video mansiyon ' a bile laik görulmemiş . Bu nasıl bir saygsızlıktır . İKV SOBEE ekibine yazıklar olsun !

Şu video ' da mansiyonu bile haketmicek ne var sizce ? Açıklarmısınız .

[youtube]http://youtu.be/6Nl2ToSQ1CU[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=6Nl2ToSQ1CU

Nerull hocam nasıl olsa İzmire geliyorsunuz. Sizinle orada gorusucem .
Yaptıgınız saygsızlıktır terbiyesizlik . Emek hırsızlıgıdır . Bu oyunu bırakmak için bir neden daha çıktı teşekkur ederiz SOBEE ekibi !
En son Batuhansrclk tarafından 14 Kas 2012 21:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
xxDISHONOREDxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxDISHONOREDxx »

İKV SİNEMATİK ÇOK GÜZEL ÇOK BEĞENDİM FAKAT ONU YAPAN KİŞİ EMİNÖNÜNE NASIL YAĞMUR YAĞDIRDI BİR AÇIKLARSA SÜPER OLUR :D
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Her yıl olduğu gibi yine juriler elini sıcak sudan çıkaramamış ;) Kazananlara tebrik .
Resim
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Batuhansrclk yazdı:Tamamiyle haksızlık . Altyazıları hızlıca geçen bir videoyu secmissiniz . Türkçeyle alakası yok bir efekt bir heycan uyandıran hiçbirşey yok efekt yok sıradan bir İKV müzigi sıradan olmuş bir videoyu birinci secmissiniz .
Yapan kişiye bir lafım yok emegine saygı gosterıyorum . Yalnız bildiginiz haksızlık olmus 1 .5 hafta ugrastıgım video mansiyon ' a bile laik görulmemiş . Bu nasıl bir saygsızlıktır . İKV SOBEE ekibine yazıklar olsun !

Yaptıgınız saygsızlıktır terbiyesizlik . Emek hırsızlıgıdır . Bu oyunu bırakmak için bir neden daha çıktı teşekkur ederiz SOBEE ekibi !

Dereceye giren herkes hak ediyor bana göre ödülü video kategorisinde
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Batuhansrclk yazdı:Tamamiyle haksızlık . Altyazıları hızlıca geçen bir videoyu secmissiniz . Türkçeyle alakası yok bir efekt bir heycan uyandıran hiçbirşey yok efekt yok sıradan bir İKV müzigi sıradan olmuş bir videoyu birinci secmissiniz .

Video güzel kötü dememişlerdir ama ikvye özgü olmadıgı için olablir (BAZI YERLERDE YAYINLANAN VİDEO VE ÇİZİMLERDEN ALINTI) alıntılardan yola çıkmış bu kez bunu secsediler digerleri haksızlık diyeceklerdin hep alıntı yapmış neden saçtiniz diye yazıalrı hızlıca gecen videonunda birinci secilmeside doğru degil aslında
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen NewKULL »

Sevgili kardeşim videona Youtube'da yorumumu yaptım. Defalarca izledim ve inceledim. Eline emeğine sağlık uğraşmışsın ama seçilemediysen bunu büyütmeyeceksin! Son bir iki senedir Hikaye, Ekran Görüntüsü, Duvar Kağıdı vs. dallarda çok alakasız adeta çöp mahiyetinde eserlerin derece alması ve çalıntı eserlerin birinci olması konuşulmalıdır bana göre! O kadar emek verilen, ustaca yapılan işleri seçmek varken gidip, atıyorum Eminönü Ateş Hattı diye adıyla çelişen (Bakınız Eser adı Eminönü Ateş Hattı ancak görüntü Amerikanın -muhtemelen New York- bir köşesinden.) bir eseri seçiyorlarsa bunu konuşalım! Bence 1. liğini gerçekten hak eden tek eser Çizgi Roman kategorisinde ki "1. Tılsım - Alaylıxdoktor -Göreceli Gerçekler" adlı eserdir! Dereceye girenlerin hiç biri kendi dalında bu kadar ince ve bu kadar değişik bir düşünceye sahip olamamıştır ve bu arkadaşımızla mukayese edilmektedir. Haksızlık bu! BU SENE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ HAK EDEN TEK ESER ÇİZGİ ROMAN KATEGORİSİNDEKİ GÖRECELİ GERÇEKLER ! O KADAR ARKADAŞ, BİTTİ !
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
xFBBeRKaYx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: <<Sentinus>>

Mesaj gönderen xFBBeRKaYx »

O değilde satırla yapılan boks maçına ne diyeceksin ?
PHoBoSxBeRKaY
PHoBoSxBeRKaYx

..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen NewKULL »

xFBBeRKaYx yazdı:O değilde satırla yapılan boks maçına ne diyeceksin ?
İşte bu kadar! Bak ne güzel görmüşsün olayı kardeşim! Elinize gözünüze sağlık! Mantık hatları dolu, hem seçenlerin hemde seçilenlerin yaptığı!
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön