Orti yazdı:Buluşma 3. gün olacak arkadaşlar.ByaLoNeII yazdı:Orti bayramın ücüncü günü cumartesi buluşuyoruz yazmış.Atx ise 4. günü buluşuyoruz yazmış.Hangisine inanıyoruz beyler ?
Buluşma oyun içerisinde olmayacakWoLFPaC yazdı:Memlekete yolculuk var benimYani oyudna bulunamıcam
İKV Bayramlaşması!
Re: İKV Bayramlaşması!
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Demirci Çırağı
:lol:Orti yazdı:
Buluşma oyun içerisinde olmayacakWoLFPaC yazdı:Memlekete yolculuk var benimYani oyudna bulunamıcam
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
HezarfenCelebi yazdı::lol:Orti yazdı:
Tamam arkadaş İstanbul Eminönünde olacağını anlayamamış olabilir.Anlamış olup anlatmak istediği farklı da olabilir > Memleketine gidecekmiş,memleketi İstanbul olmayabilir ,Oyunla ilgili birşeye katılamam o tarihte diyorda olabilir. .
: LOL : yapıp dalga geçecek birşey yok ortada.Tabi yetkili böyle birşeye gülerse elbette ardından gülen çok olur neyse :geek:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- AbraKadabraa
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
inek derisi düssün bayrama özel :d bagışalyalm onuda terziye... hayrina mor item versin
çeket pant ayak falan...
))
FERHATN BABASİYM BİLGİNİZE
tolgard yazdı:%90 ihtimalle camiye geliyorum.
ÇEVREMDE İSTANBUL SSEVDALISI OLARAK BİLİNİRİM ve sÜREKLİ GEZMEK İÇİN AVRUPA YAKASINA GEÇERİM
DÜN 1 PLAN YAPMIŞTIM BAYRAMIN2. veya 3. günü karşya geçerim diye karar verdim 3. gün saat 9da ÜSKÜDARDAYIZ SONRASI GEÇECEZ İŞTE SAAT BELLİ OLMAZ YA
Üsküdardan buluşmaya gider iken bir yağmur ,sel , felaket olursa beni ara .Numaramı bilmiyorsan bir iki tahmin yürüt doğruyu bulacağına eminim oldu gözlerinden öperim
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
-
- Acemi Savaşçı
tolgard yazdı:hee bir keresinden vapur su dolmuştu yarı ıslak geçmiştik yakayıMeranist yazdı:tolgard yazdı:%90 ihtimalle camiye geliyorum.
ÇEVREMDE İSTANBUL SSEVDALISI OLARAK BİLİNİRİM ve sÜREKLİ GEZMEK İÇİN AVRUPA YAKASINA GEÇERİM
DÜN 1 PLAN YAPMIŞTIM BAYRAMIN2. veya 3. günü karşya geçerim diye karar verdim 3. gün saat 9da ÜSKÜDARDAYIZ SONRASI GEÇECEZ İŞTE SAAT BELLİ OLMAZ YA
Üsküdardan buluşmaya gider iken bir yağmur ,sel , felaket olursa beni ara .Numaramı bilmiyorsan bir iki tahmin yürüt doğruyu bulacağına eminim oldu gözlerinden öperim
anılarım gözlerimden su kaybına neden oldu .
Siz delirttiniz beni hiç kuşkum yok bundan eminim
Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz
Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var
Dostlarım hep napolyon hepsi sezar
Bol miktarda hitler de çıkar
Beni Siz Delirttiniz !
#Ferhat
Darılmaca yok ben bir deliyim ama beni siz delirttiniz
Gelin katılın sizde bize, bizde herkese yer var
Dostlarım hep napolyon hepsi sezar
Bol miktarda hitler de çıkar
Beni Siz Delirttiniz !
#Ferhat
Merhaba; Bu vesile ile tüm IKV camiasının mübarek kurban bayramını en samimi duygularımla kutlar, öncelikle hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan dilerim.
’’Güzel, şerefli bir hayat yaşa, yaşlanıp geriye baktığında ikinci bir defa tadını çıkarırsın.’’
Buluşmak üzere ..
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.
Ahmet TOPCU
Ahmet TOPCU
- MASMAViSiMSEKLER
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
[İçerik Silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması.Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
Black
Black
İmza düzenlendi