YENİ LVL'LER NE ZAMAN GELCEK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kuzey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: YENİ LVL'LER NE ZAMAN GELCEK

Mesaj gönderen Kuzey »

Ya Gözünüz Doysun :D 49 neyınıze yetmıyor yenı lwl gelınce sıkıntı ıcıne gırıcez sımdı parası oLana hoş tabi 99 a bıle uzasın ıster parası olan :D
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq

[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Arkadaşlar bu kadar da açgözlü olmayın yeni leveller demek iki kelime ama bunun içinde +10 level var, bunun görevleri ödülleri, boslları, canavarları, canavarların verdiği etkileri, güçleri, şifacı savaşçı büyücü sınıflarının yeni silahları, etkileri, bunların hepsi bitecek. Bir de uzun süre test edilecek. Gördünüz mü iki kelime ne kadar ayrıntılı.

2 seneyi geçer belki.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bilmem herhangi bir görevin yazısını sonuna kadar okudunuz mu ama ben okuyamadım hepsi çok uzun oluyor.yeni lvller demek belki yeni 50 tane görev demek ve satırlarca kurgu yazı demek bunuda ekleyin bi.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Ben size şöyle söyliyim, bu konuya 2. mesajım oluyor;
Grup Bölgeleri ile yeni seviye GELMEYECEK.
Bildiğim kadarıyla Sığınaklar hazır ancak Miğrat hakkında bir fikrim yok.
2012 filan denmiş, bunlar boş konuşmalar bir yönetici şöyle demişti "Sunmak için uygun anı bekliyoruz" yani her şey hazır demekki.
Ayrıca bir arkadaşta iki kelime ne kadar uzadı demiş aslında biraz haklı da olabilirsin ancak yönetime oyun için tasarladığım bir BOSS ilettiğimde "İlginiz için teşekkürler ancak İstanbul Kıyamet Vakti konsept olarak tamamlanmış bir oyundur" gibisinden bir yanıt almıştım, yani aslında şu an önümüze sunulan her şey çoktan hazırlanmıştı ;)
Umarım bu mesajdan sonra da kafanızda soru işaretleri kalmamıştır, siz oyununuza bakın elbet gelir yeni şeyler...
Unutmadan emin olun ki bildiğim her şeyi burda paylaşsam belki de banlanma nedenim olur desem yeridir :D

Herkese İyi Forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen North »

atabey yazdı:Arkadaşlar bu kadar da açgözlü olmayın yeni leveller demek iki kelime ama bunun içinde +10 level var, bunun görevleri ödülleri, boslları, canavarları, canavarların verdiği etkileri, güçleri, şifacı savaşçı büyücü sınıflarının yeni silahları, etkileri, bunların hepsi bitecek. Bir de uzun süre test edilecek. Gördünüz mü iki kelime ne kadar ayrıntılı.

2 seneyi geçer belki.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

North yazdı:
atabey yazdı:Arkadaşlar bu kadar da açgözlü olmayın yeni leveller demek iki kelime ama bunun içinde +10 level var, bunun görevleri ödülleri, boslları, canavarları, canavarların verdiği etkileri, güçleri, şifacı savaşçı büyücü sınıflarının yeni silahları, etkileri, bunların hepsi bitecek. Bir de uzun süre test edilecek. Gördünüz mü iki kelime ne kadar ayrıntılı.

2 seneyi geçer belki.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön