YENİ LVL'LER NE ZAMAN GELCEK
Re: YENİ LVL'LER NE ZAMAN GELCEK
Ya Gözünüz Doysun
49 neyınıze yetmıyor yenı lwl gelınce sıkıntı ıcıne gırıcez sımdı parası oLana hoş tabi 99 a bıle uzasın ıster parası olan 
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Arkadaşlar bu kadar da açgözlü olmayın yeni leveller demek iki kelime ama bunun içinde +10 level var, bunun görevleri ödülleri, boslları, canavarları, canavarların verdiği etkileri, güçleri, şifacı savaşçı büyücü sınıflarının yeni silahları, etkileri, bunların hepsi bitecek. Bir de uzun süre test edilecek. Gördünüz mü iki kelime ne kadar ayrıntılı.
2 seneyi geçer belki.
2 seneyi geçer belki.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
bilmem herhangi bir görevin yazısını sonuna kadar okudunuz mu ama ben okuyamadım hepsi çok uzun oluyor.yeni lvller demek belki yeni 50 tane görev demek ve satırlarca kurgu yazı demek bunuda ekleyin bi.
Ben size şöyle söyliyim, bu konuya 2. mesajım oluyor;
Grup Bölgeleri ile yeni seviye GELMEYECEK.
Bildiğim kadarıyla Sığınaklar hazır ancak Miğrat hakkında bir fikrim yok.
2012 filan denmiş, bunlar boş konuşmalar bir yönetici şöyle demişti "Sunmak için uygun anı bekliyoruz" yani her şey hazır demekki.
Ayrıca bir arkadaşta iki kelime ne kadar uzadı demiş aslında biraz haklı da olabilirsin ancak yönetime oyun için tasarladığım bir BOSS ilettiğimde "İlginiz için teşekkürler ancak İstanbul Kıyamet Vakti konsept olarak tamamlanmış bir oyundur" gibisinden bir yanıt almıştım, yani aslında şu an önümüze sunulan her şey çoktan hazırlanmıştı
Umarım bu mesajdan sonra da kafanızda soru işaretleri kalmamıştır, siz oyununuza bakın elbet gelir yeni şeyler...
Unutmadan emin olun ki bildiğim her şeyi burda paylaşsam belki de banlanma nedenim olur desem yeridir
Herkese İyi Forumlar...
Grup Bölgeleri ile yeni seviye GELMEYECEK.
Bildiğim kadarıyla Sığınaklar hazır ancak Miğrat hakkında bir fikrim yok.
2012 filan denmiş, bunlar boş konuşmalar bir yönetici şöyle demişti "Sunmak için uygun anı bekliyoruz" yani her şey hazır demekki.
Ayrıca bir arkadaşta iki kelime ne kadar uzadı demiş aslında biraz haklı da olabilirsin ancak yönetime oyun için tasarladığım bir BOSS ilettiğimde "İlginiz için teşekkürler ancak İstanbul Kıyamet Vakti konsept olarak tamamlanmış bir oyundur" gibisinden bir yanıt almıştım, yani aslında şu an önümüze sunulan her şey çoktan hazırlanmıştı
Umarım bu mesajdan sonra da kafanızda soru işaretleri kalmamıştır, siz oyununuza bakın elbet gelir yeni şeyler...
Unutmadan emin olun ki bildiğim her şeyi burda paylaşsam belki de banlanma nedenim olur desem yeridir
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
atabey yazdı:Arkadaşlar bu kadar da açgözlü olmayın yeni leveller demek iki kelime ama bunun içinde +10 level var, bunun görevleri ödülleri, boslları, canavarları, canavarların verdiği etkileri, güçleri, şifacı savaşçı büyücü sınıflarının yeni silahları, etkileri, bunların hepsi bitecek. Bir de uzun süre test edilecek. Gördünüz mü iki kelime ne kadar ayrıntılı.
2 seneyi geçer belki.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
North yazdı:atabey yazdı:Arkadaşlar bu kadar da açgözlü olmayın yeni leveller demek iki kelime ama bunun içinde +10 level var, bunun görevleri ödülleri, boslları, canavarları, canavarların verdiği etkileri, güçleri, şifacı savaşçı büyücü sınıflarının yeni silahları, etkileri, bunların hepsi bitecek. Bir de uzun süre test edilecek. Gördünüz mü iki kelime ne kadar ayrıntılı.
2 seneyi geçer belki.