Adana Gaziantep arası 3 saat falan.Yaşın büyükse bence buluşmayı kaçırmaismail1087 yazdı:Bu Buluşmayı ADANA' da da yapılmasını Sancak sunucusu MAHŞER ailesi olarak bekliyoruz.Antepde Oynıyanların Katbekatı ADANAda daha fazla.ADANAYA bekliyoruz.
Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
-
- Demirci Çırağı
Re: Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
senolmadan yazdı:Öncelikle bu buluşmayı organize eden yönetime teşekkürlerimi iletirim.
Gaziantepte arkadaşlarımızı karşılamakdan gurur duyarız .Bu arada çevre illerden gelmek isteyen arkadaşlarada gereken yardımda bulunuruz bi yer ayarlar ordan alırız arkadaşları .telefon numaramı isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarım.
Bu arada Harun Reşit Yılmaz seni özellikle bekliyom GardaşımAntebe gelmeyi istiyodun işte bu fırsat Haruncum
İyi akşamlar
Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun A E O
Cumartesi Saat 18: 55 de inşallah Gaziantep havaalanındayım.
Baklava ve Fıstığa doymaya geleceğim önceden haber vereyim dedim
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
İşte bu süper
Cok güzel bir bulusma olucak
Eminönünden 4 5 arkadas var
Beyazköşk ve Kuklacıda cok var ama 
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Allahtan bir mani çıkmazsa K.Maraştan geleceğim bende
bizde büyük şehir oluyoruz İlerde Maraşada bekleriz ekibi .)
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
Çok Güzel Olur...
- TigerOfAnatolia
- Salgın Koruyucusu
Gaziantep'teyiz Ama Malesef Gelemicem Oyunu Bıraktık Kurtulduk 

Konuş dediler önce susma hakkı vermeyip...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: RoA
Öncelik böyle güzel projelerin hayata geçmesi biz İkv Oyuncularını bir hayli sevindirdi ve heyecanlandırdı. Acaba İkv bizede gelirmi diye merak uyandırdı
Eğer yolunuz Samsuna düşerse mekan olarak olarak kafanızda hiçbir soru işareti olmasın :!:
Cafemizin kapısı size her zaman açıktır. ikv yönetimi daha fazla bilgi almak isterse forumdan irtibada geçebilir.
Not: Joy game ekibi her sene 81 ildeki buluşmalarının Samsun turunu bizim cafemizde gerçekleştiriyor
Shield(Halil abi) Sinan abi vs
İyi formlar
Eğer yolunuz Samsuna düşerse mekan olarak olarak kafanızda hiçbir soru işareti olmasın :!:
Cafemizin kapısı size her zaman açıktır. ikv yönetimi daha fazla bilgi almak isterse forumdan irtibada geçebilir.
Not: Joy game ekibi her sene 81 ildeki buluşmalarının Samsun turunu bizim cafemizde gerçekleştiriyor
Shield(Halil abi) Sinan abi vs
İyi formlar
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Öncelikle böyle bir buluşmayı Gaziantep'te düzenledikleri için Sobee ekibine teşekkür ediyorum.Oyuna çoktandır giremiyorum ama bir Gaziantepli olarak buluşmaya mutlaka katılacağım.
Görüşmek üzere.
Görüşmek üzere.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Suskunlar
:arrow:hytbks yazdı:İzmirede bekleriz
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Indıgın Zaman Emmıye Bır aLo Demen YeterLı CeLaL .Senı aLıcakLarOsmanBey yazdı:senolmadan yazdı:Öncelikle bu buluşmayı organize eden yönetime teşekkürlerimi iletirim.
Gaziantepte arkadaşlarımızı karşılamakdan gurur duyarız .Bu arada çevre illerden gelmek isteyen arkadaşlarada gereken yardımda bulunuruz bi yer ayarlar ordan alırız arkadaşları .telefon numaramı isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarım.
Bu arada Harun Reşit Yılmaz seni özellikle bekliyom GardaşımAntebe gelmeyi istiyodun işte bu fırsat Haruncum
İyi akşamlar
Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun A E O
Cumartesi Saat 18: 55 de inşallah Gaziantep havaalanındayım.
Baklava ve Fıstığa doymaya geleceğim önceden haber vereyim dedim