theememo yazdı:Haha demek istemedim susuyum dedim ama tam kamil ben oyunu 4 yildan fazla oynuyorum.İnfernala yeni diyor ya sen cok oyuna girmedin yada pek havizan isimleri tutacak kadar degil bak ben infernali tanirim bir cok kiside tanir sen savasci sifaci ws si istiyosan ben kefilim infernala kes helal sana herkez bi atarli konusuyo 2 yıllık oyuncuya 2 savascıyı aynı anda kesmis deniyo kanıt varmı acaba ama infernal canlı kanıt gec meteor sancaga genelde orda
İnfernal 4 yıldan fazla bir oyuncuysa ve en iyisiyse niye kimse en iyi şifacı için konfüçyüs demiş
Yeni bir oyuncu olup meydan okusa neyse ama bu adam madem eski bir oyuncu niye en iyi şifacılar arasında sayılmıyor.Demekki ondan daha iyileri var
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Amacım ne kimseyi kötülemek ne de kimseyi aşağılamak.Öncelikle en iyi vs atan büyücüsüyüm gibi bir tarzda konustu.En iyi olmadığını kanıtladığımı zannediyorum.Ve onun için fotoğraf attım.
Sunucuda yeni oldugun konuştugun kelimelerden anlaşıyor dostum . bende yenı olmama ragmen önceden bulunmuştum sunucuda ve artık burdayım. Konfüçyüz Gibi Efsane adamların 3 savascı ile aynı anda ws attıgını bilmezsın (ful ışık zamanında ) . işte bu yüzden yenisin diyorum . adamlar efsane olup yeni buluşlar arayış içinde olurken sen oyunda jandarma nerde diye soru soruyor oldugunun kanatına varıyorum . Adam zaten övmemiş kendını bilen bilir herkesi . Bunun için tartışma yaratma . savascı ile ws derken savascıya savascı ise beklerım her daim . Halit de ws den kaçmaz bu arada Yigidi öldür hakkını yeme . Keyifli forumlar..[/quote]
İNFERNAL sunucuda yenimi emin ol sen oyuna kayıt olmamısken o adam şifacı karakteriyle oynuyodu neden en iyi lerden geçmediğide pek fazla dost edinmez kendısı
konfucuysa gelirsenn sadece boş bir hayak kırıklığından ibarettir kendisi kım nediyorsa desin
eskidende böle konular açılırdı ama herkes o da kimmiş ben daha iyiyim diye konuşmazdı neyse herkes kendini övüyo zaten
Konfüçyus çok i vs atan bi arkadaşımızdı bunu 4 5 sene oynayan herkes bilir.Ama şu biz 39 lvl de dev komadoyu kesiyorduk gel sen kes şimdi demesini ona yakıştıramadım yada uzun süredir oyuna girmiyor dev komadonun gücünün artırıldığı duymamış olabilir..
İnfernal arkadaşımızında başka birinni konfüçyus ii vs atar dediğinde karışmasıda saçma sapan bişey ..
forumdaki konuyu herkes kişisel problemi yapmış gidiyor.Bunları görmek gerçekten üzücü
Herkes ws ci Olmuş OBLİVİON iyi ws atar Ben biliyorum çok ws attık belki 100 lerce ama gayet iyidir bende bıraktım başkası var çarda keşke olsaydım hepinizle ws atardık ama OBLİVİON iyi bir ws ci...
infernalsercan yazdı:Konfüçyus zaten konu başlıgında da gördüğümüz gibi burda sadece en iyi ve savaşcı ws sini dile getirdim.Burdaki amaç 39 daki kestigin dev komodo ile alakasi yok direnç 1000 lemekle yaratik kesmekle iyi sifaci olunmaz bunu sana demiyorum öyle yazanlara savaşcı ile sifa wssnde en iyi atan ws konfucyus deniyor sifacı sifacida konfucyus bu sadece agız alışkanlığı olmus sen de eger bu denilenlerin arkasında duruyosan gelir wsmizi atarız ama sende ezik oldunu kabullendiğin icin ws dememin anlami yok hane ben ukalalık olmasin diye veya bazi gönülleri kazanmak icin wsde ezigim demiyecegim savasci
ile sunucuda en iyi ws atan benim bunuda herkez göruyor ben senin gibi yapmadim biliyorum yediremiyen olcak laf atcak ama bana sifacidan anlamadin diyorsan gelirsin wsmizi atariz kim keser belli olmaz o ona anlatir ws durdurma zihin haric hic sans olmamistir ne item takarsan onunda karsiligini alirsin eger herkezin dedigi gibi bilgili sifaciysan bunu anlardin .Bak burda söylemicektim ama hane en iyi sifaci wscisiymis ya Ketmihafaza ws dedimde peki niye kabul etmedi neden önceden arkamdan laf atti yani anlicagin biz kestimiz dev komodonun veya kestimiz yaratiklarin resmini koymayiz kestimiz adamlarin resmini koyariz eger konfucyus veya ketmihafaza bunlardan sonrada eger bise kanitlamak isterseniz burdayim. Ama biliyorumki nekadar cabalasam bosa kaba olcak kusura bakmayin ama yemez.
İNFERNAL
INFERNAL sen bizim 5-1 lik vs den sonra oyundan çıkıp ertesi gün geri gelipte arkamdan sövmüşsün diyip vs parasını vermeyen şifacımısın:D
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Burda iyi ws atan savaşcınız hiç yok Krospower var Kinghunter var onlarda kardeşim gibiler dıerlerının hepsi boş geldım butun sunucudakıler yendım ws den çakıyorum dıye dolanmayın derım ortalıklarda hele oblıvıon la cellad yendığım halde klandan bölgeden hırsız yazmaları çok komiğime gidiyo bunuda açıkca söyleyeyım neyse kısa geçıyorum IDDAYI iyi koyan varsa ben burdayım xSpoRTeR
Ben yaklaşık 1.5 yıldır eminönü sunucusunda oynuyorum.Ancak o kadar şifacı gördüm İNFERNAL kdr sahtekar İNFERNAL kdr gereksiz bir oyuncu ve şifacı görmedim.Adam ws istiyor ws için başlıyorsunuz sağda saoldaki savaşçı arkadaşları elindeki tabanca ile güya çok zeki arkadaşlar sıkıyolar sana Sanki biz dünkü oyuncuyuz aradaki hasarları görmiyecek kdr kör müyüz ? Bu arada konfüçyüss Alper abinin üstüne gelecek şifa varmı bilemem ama adamın hası olduğunu iyi bilirim.İNFERNAL gibi gereksiz bir velet deil.Bu arada unutmadan o İNFERNAL gereksizi kendine çok güveniyor isen münasip bir zamanda kendi dişine uygun biri ile ws ye beklerim.Ama bu defa yanındaki savaşçılar olmadan gel yiyorsa tabi.
infernalsercan yazdı:Herkez sağ soldan söylenenlerle konusuyor belli 1 isim alınmıs yazı var icrat yok sıfacı ws sinde herkez onu söylüyor ws attıgını gören varmı sorarım ha bide ws derken savascı sıfacı wssimi yoksa kendi sınıf wslerimi wsleri buna görede ayarlamak lazım
infernal cümlelerinden kastın ben olduğumu aşikar ki yazma gereksinimi duyuyorum... EN İYİ OKO şifacısı ben değilim bunu herzaman söylerim..
eğer ki iyi bir şifacı kullanıcısı olsaydın şifacılar arasında OKO'nun eskisi gibi olmayacağını anlardın...
39+ seviye geldiği gün sınıflar arası OKO'nun son bulduğunu artık OKO sisteminin sadece şans işi olduğunu ve çok ufak ayrıntılarla birbirinden ayrılacağını, tüm bu sebeplerden dolayıda artık OKO yapmanın saçmalık olduğunu söyledim...
ve şunuda eklemek isterim ki eminönünün en ezik şifacısı benimdir... çünkü herkesin düşürebileceği eşyalar ile uğraşmayı sevmem
bizim OKO yaptığımız dönemlerde ise bu durum çok farklıdır... 39 zamanında kendimize rakip bulamadığımız zamanlarda yaptığımız işleri ufak iki video örneği ile sunmak isterim...
dikkatini çekmek isterim ki bu videolar 39 seviye zamanında yapılmıştır...
amacım burda en iyisi ben'im demek değil ki en ezik şifacı olduğumu her zaman belirtirim... sadece ufak bir tavsiye niteliğinde yazma gereksinimi duydum...
biz (İnnocent & Gattusso & konfüçyüs & Nekropsi) zamanında başarılamayacak çoğu şeyi şifacı başımıza başardık. gerek OKO gerek yaratık kesimi... ama bunları yaparken asla ve asla onun hakkında böyle diyorlar gören varmı eden varmı diye sormadık... biz sadece ZEVK aldığımız şekilde herkese saygılı kendi halinde takılan canı sıkılınca OKO yapan canı sıkılınca amuda kalkan bireyler olarak oynumuza devam ettik...
sanada tavsiyem sadece şu boşver kim kimin ismini yazıyorsa sen kendi oynuna bak...
forumdada beyan ediyorum zaten Eminönü sunucusunun en ezik şifacısı benim diye ))
zamanınızı çaldığım için özür dilerim herkese iyi oyunlar...
konfüçyüs
Seni bilen biliyor abi gerisi hiç önemli değil. Karakter kullanısını , Savaşını gerekse adamlığını herkes biliyor