Nerull yazdı:Bu sözler üzerine ömür boyu Bab-ı Ali'deki kafese kapatılan IIxDarKKinGxII bir daha gün yüzü göremedi...IIxDarKKinGxII yazdı:kutup var nero bana bişey yapamaz hatta neroşLEPRECHAUN yazdı:Ahaha gül gül öldüm yahuçok güzel.Nihat abi karizma yerlerde
.Şaka bir yana öldüğünü görseydi ve başında sen olsaydın orayı cehenneme çevirirdi.
Gm salonunda tek kaldım/Nerull u kestim/captainatxten tehdit
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Gm salonunda tek kaldım/Nerull u kestim/captainatxten te
- IIxDarKKinGxII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kıyamet Takımı
tamam neroNerull yazdı:Bu sözler üzerine ömür boyu Bab-ı Ali'deki kafese kapatılan IIxDarKKinGxII bir daha gün yüzü göremedi...IIxDarKKinGxII yazdı:kutup var nero bana bişey yapamaz hatta neroşLEPRECHAUN yazdı:Ahaha gül gül öldüm yahuçok güzel.Nihat abi karizma yerlerde
.Şaka bir yana öldüğünü görseydi ve başında sen olsaydın orayı cehenneme çevirirdi.
IxDarKKinGxI [49]
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Ulan ben bı keseydım oo gm Benım dılımden Kurtulamazdı .. trbkler dostum:D.D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Haketti ben karışmıyorum.Nerull yazdı:Bu sözler üzerine ömür boyu Bab-ı Ali'deki kafese kapatılan IIxDarKKinGxII bir daha gün yüzü göremedi...IIxDarKKinGxII yazdı:kutup var nero bana bişey yapamaz hatta neroşLEPRECHAUN yazdı:Ahaha gül gül öldüm yahuçok güzel.Nihat abi karizma yerlerde

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
BunudaBanlayin yazdı:Anka Lonca Savaşları FİNALİNDE savaş esnasında loncamızın 3 karakteri aynı anda oyundan atıldı ve DeVa loncası savaşı bu sayede kazandı.. Sadece 3 kişi ayakta kalmıştı .. Fakat 1 savaşçı 1 büyücü 1 şifacımız oyundan atıldığı için elimiz kolumuz bağlanmıştı.
Sonuç olarak Şifacı karakterim Salonda tam 18 gün kalmıştı.. 1 gün nedir ki ? 18 kalmıştı fakat kardeşim pc açıkken göreve gitmek için ruh taşından meteora inmiş tekrar, benden güzel azar işitmişti.. ÇÜNKÜ , DeVa loncası herhangi bir ödül veya 6'ya 6 savaş esnasında şifacıma girip diğer 6 kişi olan lodos grubunu koruyacaktım..
Bu oyun Türk oyunu ve Kurallar çiğnenmek için vardır.. Gerek GM olsun gerek DEV olsun Gerek yetkililer olsun..
5.5 Senelik oyun hayatımda en az 10.000TL destek yaptım bu oyuna ama deymez arkadaş.. Zaman geçtikçe oyundaki adaletsizlik artıyor..
(Anka - cLady Time Of Death)
viewtopic.php?f=46&t=92472
Anka Sunucusunun bizde yeri hep farklı olmuştur.. Gördük farkı
viewtopic.php?f=100&t=96455&p=838953&hi ... B1#p838953
ANKA sunucusundaki Lonca savaşlarının VİDEO'sunu izleyip herşeyi gözlerinizle görmek için buyrun Video..
http://www.youtube.com/watch?v=mTLQzHOm4Qw
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mTLQzHOm4Qw[/youtube]
TUGI'nin defalarca yere yığıldığını görebilirsiniz .. Şifacıların artık kaldırmaları yoktu.. Son çare bizi oyundan attılar..
Yönetim kısaca ALLAH'ınızdan bulun diyorum .. Emek çalmak böyle birşey olsa gerek..
Merhaba,
Geçmişte Deva loncasında yönetimde bulunuyordum kuklacıdayken,Ankada pek zamanım olmadığından bağlantım zayıfladı loncayla ama yöneticileriyle aramdaki mesafe tabiki çok yakın Ahmet abiyi tanısan böyle nefret dolu şeyler yazmazdın.
Eğer böyle bir şey yapılmış olduğuna yüzde bir ihtimal olsaydı ben senin hakkını arardım ama bu malesef mümkün değil.Bu oyunda hiç bir loncanın diğerinden üstün bir yanı yok.
Diyelim ki hadi oldu bir şey ankaya gelen etkinlik ekibini tanıyorum ve onları o sunucuda benim kadar tanıyan yoktur ankada bulunan kişilerden kimseyle ve yahut Deva loncasındaki arkadaşlarla samimiyeti olan insanlar değil belkide tanımazlar bile,lakin bu arkadaşlarımız asla böyle kayırmacılık yapmayacaktır.
Selametli olmalısın,Bir dahaki sefere insallah sen kazanırsın.
Sevgiler.

LEPRECHAUN
Forumda yazı yazan herkesin dürüstçe doğruları yazdığını umarak BunudaBanlayin arkadaşımızın yazdıklarını sizin gibi sonderece hassasiyetle karşılayacam Sayın LEBRECHAUN.Yalnız ben karşı pencereden bakacam.Ben hiç salona girmedim orada 18 gün durulabilirmi yada bir yedinci kişi olup nasıl farkedilmez onu bilemem ama burada inanılmaz bir öç alma isteği var.Normal gelişen bir etkinlik sonrası bir insan nasıl böyle bir duruma düşer ilginç değilmi ? Bu yazıyı yazma sebebimde bu.Bir insan gerçekten yazdığı şeyleri yaşamışsa bu hale gelmezmi ? Ahmet Avcıyı çok tanımasamda her fuar yanına gider hoşbeş ederim bencede bu oyun için çok büyük bir şans kendisi.Hadi Ahmet Avcıyı bi kenara koyalım.Burada sadece bu arkadaşın yazdığıyla kalsa belki yinede benim için çokta önemli olmayacak.Birçok sunucuda birçok haksız müdahale ve oyunda adaleti bozan yönetim faaliyetleri bilinmekte.Bunun olmadığını savunmak söylenebilecek bütün güzel şeyleri samimiyetsiz kılmazmı ? Heryerde hissettiğimiz (ki forumda bile bunu iliklerimize kadar hissediyoruz) bu gerçeği tutup gündemin ta ortasına koymak bir oyuncu olarak oyuna yapacağımız en büyük katkıdır.Tekrar altını çizeyim forumda yazılan her yazının dürüstçe doğruları ifade ettiğini kabul ederek yazdım bu yorumumu.LEPRECHAUN yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Anka Lonca Savaşları FİNALİNDE savaş esnasında loncamızın 3 karakteri aynı anda oyundan atıldı ve DeVa loncası savaşı bu sayede kazandı.. Sadece 3 kişi ayakta kalmıştı .. Fakat 1 savaşçı 1 büyücü 1 şifacımız oyundan atıldığı için elimiz kolumuz bağlanmıştı.
Sonuç olarak Şifacı karakterim Salonda tam 18 gün kalmıştı.. 1 gün nedir ki ? 18 kalmıştı fakat kardeşim pc açıkken göreve gitmek için ruh taşından meteora inmiş tekrar, benden güzel azar işitmişti.. ÇÜNKÜ , DeVa loncası herhangi bir ödül veya 6'ya 6 savaş esnasında şifacıma girip diğer 6 kişi olan lodos grubunu koruyacaktım..
Bu oyun Türk oyunu ve Kurallar çiğnenmek için vardır.. Gerek GM olsun gerek DEV olsun Gerek yetkililer olsun..
5.5 Senelik oyun hayatımda en az 10.000TL destek yaptım bu oyuna ama deymez arkadaş.. Zaman geçtikçe oyundaki adaletsizlik artıyor..
ANKA sunucusundaki Lonca savaşlarının VİDEO'sunu izleyip herşeyi gözlerinizle görmek için buyrun Video..
TUGI'nin defalarca yere yığıldığını görebilirsiniz .. Şifacıların artık kaldırmaları yoktu.. Son çare bizi oyundan attılar..
Yönetim kısaca ALLAH'ınızdan bulun diyorum .. Emek çalmak böyle birşey olsa gerek..
Merhaba,
Geçmişte Deva loncasında yönetimde bulunuyordum kuklacıdayken,Ankada pek zamanım olmadığından bağlantım zayıfladı loncayla ama yöneticileriyle aramdaki mesafe tabiki çok yakın Ahmet abiyi tanısan böyle nefret dolu şeyler yazmazdın.
Eğer böyle bir şey yapılmış olduğuna yüzde bir ihtimal olsaydı ben senin hakkını arardım ama bu malesef mümkün değil.Bu oyunda hiç bir loncanın diğerinden üstün bir yanı yok.
Diyelim ki hadi oldu bir şey ankaya gelen etkinlik ekibini tanıyorum ve onları o sunucuda benim kadar tanıyan yoktur ankada bulunan kişilerden kimseyle ve yahut Deva loncasındaki arkadaşlarla samimiyeti olan insanlar değil belkide tanımazlar bile,lakin bu arkadaşlarımız asla böyle kayırmacılık yapmayacaktır.
Sevgiler.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Oğlum sen niye hep uzun yazılar yazıyon ya ne yazıyon hep merak ediyorum ? bikere allah için 1 cümle yazda herkes okusan ya bune bütün iletilerini toplasak 5000 sayfalık roman çıkarBeyefendi yazdı:Forumda yazı yazan herkesin dürüstçe doğruları yazdığını umarak BunudaBanlayin arkadaşımızın yazdıklarını sizin gibi sonderece hassasiyetle karşılayacam Sayın LEBRECHAUN.Yalnız ben karşı pencereden bakacam.Ben hiç salona girmedim orada 18 gün durulabilirmi yada bir yedinci kişi olup nasıl farkedilmez onu bilemem ama burada inanılmaz bir öç alma isteği var.Normal gelişen bir etkinlik sonrası bir insan nasıl böyle bir duruma düşer ilginç değilmi ? Bu yazıyı yazma sebebimde bu.Bir insan gerçekten yazdığı şeyleri yaşamışsa bu hale gelmezmi ? Ahmet Avcıyı çok tanımasamda her fuar yanına gider hoşbeş ederim bencede bu oyun için çok büyük bir şans kendisi.Hadi Ahmet Avcıyı bi kenara koyalım.Burada sadece bu arkadaşın yazdığıyla kalsa belki yinede benim için çokta önemli olmayacak.Birçok sunucuda birçok haksız müdahale ve oyunda adaleti bozan yönetim faaliyetleri bilinmekte.Bunun olmadığını savunmak söylenebilecek bütün güzel şeyleri samimiyetsiz kılmazmı ? Heryerde hissettiğimiz (ki forumda bile bunu iliklerimize kadar hissediyoruz) bu gerçeği tutup gündemin ta ortasına koymak bir oyuncu olarak oyuna yapacağımız en büyük katkıdır.Tekrar altını çizeyim forumda yazılan her yazının dürüstçe doğruları ifade ettiğini kabul ederek yazdım bu yorumumu.LEPRECHAUN yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Anka Lonca Savaşları FİNALİNDE savaş esnasında loncamızın 3 karakteri aynı anda oyundan atıldı ve DeVa loncası savaşı bu sayede kazandı.. Sadece 3 kişi ayakta kalmıştı .. Fakat 1 savaşçı 1 büyücü 1 şifacımız oyundan atıldığı için elimiz kolumuz bağlanmıştı.
Merhaba,
Sevgiler.
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
CruicaL yazdı:Oğlum sen niye hep uzun yazılar yazıyon ya ne yazıyon hep merak ediyorum ? bikere allah için 1 cümle yazda herkes okusan ya bune bütün iletilerini toplasak 5000 sayfalık roman çıkar
Sana tek Cümle ; ne zamandır 13 Yaşındaki inci ergenleri "Anne" Olabiliyor ?
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
hahahaha güleyimde esprin boşa gitmesinNothingxSeries yazdı:CruicaL yazdı:Oğlum sen niye hep uzun yazılar yazıyon ya ne yazıyon hep merak ediyorum ? bikere allah için 1 cümle yazda herkes okusan ya bune bütün iletilerini toplasak 5000 sayfalık roman çıkar
Sana tek Cümle ; ne zamandır 13 Yaşındaki inci ergenleri "Anne" Olabiliyor ?
Şimdi toz ol burdan liseli ergen
sen sivilcelerini falan patlat şizofrene hastası