Gm salonunda tek kaldım/Nerull u kestim/captainatxten tehdit

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Gm salonunda tek kaldım/Nerull u kestim/captainatxten te

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Nerull yazdı:
IIxDarKKinGxII yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Ahaha gül gül öldüm yahu :) çok güzel.Nihat abi karizma yerlerde :p.Şaka bir yana öldüğünü görseydi ve başında sen olsaydın orayı cehenneme çevirirdi. :)
kutup var nero bana bişey yapamaz hatta neroş :D
Bu sözler üzerine ömür boyu Bab-ı Ali'deki kafese kapatılan IIxDarKKinGxII bir daha gün yüzü göremedi...
8-) valla hacı kutup falan kurtarmaz seni senin kutup 60 sn de yenilenirde Nerull'un gazabı sınırsız.Ben olsam sen kutup falan açınca kadim indirir zevkle kaçışını izlerdim :twisted:
Kullanıcı avatarı
IIxDarKKinGxII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kıyamet Takımı

Mesaj gönderen IIxDarKKinGxII »

Nerull yazdı:
IIxDarKKinGxII yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Ahaha gül gül öldüm yahu :) çok güzel.Nihat abi karizma yerlerde :p.Şaka bir yana öldüğünü görseydi ve başında sen olsaydın orayı cehenneme çevirirdi. :)
Bu sözler üzerine ömür boyu Bab-ı Ali'deki kafese kapatılan IIxDarKKinGxII bir daha gün yüzü göremedi...
tamam nero
IxDarKKinGxI [49]
IIxDarKKinGxII [49]
IIIxDarKKinGxIII [49]
Gimli[49]
Hapisteyken, iyi bir arkadaş kefaletini ödeyip seni çıkarmayı dener.En iyi arkadaşın ise yan nezarethanededir, 'Ulan, ne eğlendik be' der
Groucho Marx
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Ulan ben bı keseydım oo gm Benım dılımden Kurtulamazdı .. trbkler dostum:D.D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Nerull yazdı:
IIxDarKKinGxII yazdı:
Haketti ben karışmıyorum. :) geçmişte örneklerini gördük.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

BunudaBanlayin yazdı:Anka Lonca Savaşları FİNALİNDE savaş esnasında loncamızın 3 karakteri aynı anda oyundan atıldı ve DeVa loncası savaşı bu sayede kazandı.. Sadece 3 kişi ayakta kalmıştı .. Fakat 1 savaşçı 1 büyücü 1 şifacımız oyundan atıldığı için elimiz kolumuz bağlanmıştı.

Sonuç olarak Şifacı karakterim Salonda tam 18 gün kalmıştı.. 1 gün nedir ki ? 18 kalmıştı fakat kardeşim pc açıkken göreve gitmek için ruh taşından meteora inmiş tekrar, benden güzel azar işitmişti.. ÇÜNKÜ , DeVa loncası herhangi bir ödül veya 6'ya 6 savaş esnasında şifacıma girip diğer 6 kişi olan lodos grubunu koruyacaktım..

Bu oyun Türk oyunu ve Kurallar çiğnenmek için vardır.. Gerek GM olsun gerek DEV olsun Gerek yetkililer olsun..
5.5 Senelik oyun hayatımda en az 10.000TL destek yaptım bu oyuna ama deymez arkadaş.. Zaman geçtikçe oyundaki adaletsizlik artıyor..

(Anka - cLady Time Of Death)
viewtopic.php?f=46&t=92472

Anka Sunucusunun bizde yeri hep farklı olmuştur.. Gördük farkı
viewtopic.php?f=100&t=96455&p=838953&hi ... B1#p838953

ANKA sunucusundaki Lonca savaşlarının VİDEO'sunu izleyip herşeyi gözlerinizle görmek için buyrun Video..
http://www.youtube.com/watch?v=mTLQzHOm4Qw
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mTLQzHOm4Qw[/youtube]

TUGI'nin defalarca yere yığıldığını görebilirsiniz .. Şifacıların artık kaldırmaları yoktu.. Son çare bizi oyundan attılar..

Yönetim kısaca ALLAH'ınızdan bulun diyorum .. Emek çalmak böyle birşey olsa gerek..

Merhaba,

Geçmişte Deva loncasında yönetimde bulunuyordum kuklacıdayken,Ankada pek zamanım olmadığından bağlantım zayıfladı loncayla ama yöneticileriyle aramdaki mesafe tabiki çok yakın Ahmet abiyi tanısan böyle nefret dolu şeyler yazmazdın.

Eğer böyle bir şey yapılmış olduğuna yüzde bir ihtimal olsaydı ben senin hakkını arardım ama bu malesef mümkün değil.Bu oyunda hiç bir loncanın diğerinden üstün bir yanı yok.

Diyelim ki hadi oldu bir şey ankaya gelen etkinlik ekibini tanıyorum ve onları o sunucuda benim kadar tanıyan yoktur ankada bulunan kişilerden kimseyle ve yahut Deva loncasındaki arkadaşlarla samimiyeti olan insanlar değil belkide tanımazlar bile,lakin bu arkadaşlarımız asla böyle kayırmacılık yapmayacaktır.

Selametli olmalısın,Bir dahaki sefere insallah sen kazanırsın.

Sevgiler.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

LEPRECHAUN yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:Anka Lonca Savaşları FİNALİNDE savaş esnasında loncamızın 3 karakteri aynı anda oyundan atıldı ve DeVa loncası savaşı bu sayede kazandı.. Sadece 3 kişi ayakta kalmıştı .. Fakat 1 savaşçı 1 büyücü 1 şifacımız oyundan atıldığı için elimiz kolumuz bağlanmıştı.

Sonuç olarak Şifacı karakterim Salonda tam 18 gün kalmıştı.. 1 gün nedir ki ? 18 kalmıştı fakat kardeşim pc açıkken göreve gitmek için ruh taşından meteora inmiş tekrar, benden güzel azar işitmişti.. ÇÜNKÜ , DeVa loncası herhangi bir ödül veya 6'ya 6 savaş esnasında şifacıma girip diğer 6 kişi olan lodos grubunu koruyacaktım..

Bu oyun Türk oyunu ve Kurallar çiğnenmek için vardır.. Gerek GM olsun gerek DEV olsun Gerek yetkililer olsun..
5.5 Senelik oyun hayatımda en az 10.000TL destek yaptım bu oyuna ama deymez arkadaş.. Zaman geçtikçe oyundaki adaletsizlik artıyor..

ANKA sunucusundaki Lonca savaşlarının VİDEO'sunu izleyip herşeyi gözlerinizle görmek için buyrun Video..

TUGI'nin defalarca yere yığıldığını görebilirsiniz .. Şifacıların artık kaldırmaları yoktu.. Son çare bizi oyundan attılar..

Yönetim kısaca ALLAH'ınızdan bulun diyorum .. Emek çalmak böyle birşey olsa gerek..

Merhaba,

Geçmişte Deva loncasında yönetimde bulunuyordum kuklacıdayken,Ankada pek zamanım olmadığından bağlantım zayıfladı loncayla ama yöneticileriyle aramdaki mesafe tabiki çok yakın Ahmet abiyi tanısan böyle nefret dolu şeyler yazmazdın.

Eğer böyle bir şey yapılmış olduğuna yüzde bir ihtimal olsaydı ben senin hakkını arardım ama bu malesef mümkün değil.Bu oyunda hiç bir loncanın diğerinden üstün bir yanı yok.

Diyelim ki hadi oldu bir şey ankaya gelen etkinlik ekibini tanıyorum ve onları o sunucuda benim kadar tanıyan yoktur ankada bulunan kişilerden kimseyle ve yahut Deva loncasındaki arkadaşlarla samimiyeti olan insanlar değil belkide tanımazlar bile,lakin bu arkadaşlarımız asla böyle kayırmacılık yapmayacaktır.

Sevgiler.
Forumda yazı yazan herkesin dürüstçe doğruları yazdığını umarak BunudaBanlayin arkadaşımızın yazdıklarını sizin gibi sonderece hassasiyetle karşılayacam Sayın LEBRECHAUN.Yalnız ben karşı pencereden bakacam.Ben hiç salona girmedim orada 18 gün durulabilirmi yada bir yedinci kişi olup nasıl farkedilmez onu bilemem ama burada inanılmaz bir öç alma isteği var.Normal gelişen bir etkinlik sonrası bir insan nasıl böyle bir duruma düşer ilginç değilmi ? Bu yazıyı yazma sebebimde bu.Bir insan gerçekten yazdığı şeyleri yaşamışsa bu hale gelmezmi ? Ahmet Avcıyı çok tanımasamda her fuar yanına gider hoşbeş ederim bencede bu oyun için çok büyük bir şans kendisi.Hadi Ahmet Avcıyı bi kenara koyalım.Burada sadece bu arkadaşın yazdığıyla kalsa belki yinede benim için çokta önemli olmayacak.Birçok sunucuda birçok haksız müdahale ve oyunda adaleti bozan yönetim faaliyetleri bilinmekte.Bunun olmadığını savunmak söylenebilecek bütün güzel şeyleri samimiyetsiz kılmazmı ? Heryerde hissettiğimiz (ki forumda bile bunu iliklerimize kadar hissediyoruz) bu gerçeği tutup gündemin ta ortasına koymak bir oyuncu olarak oyuna yapacağımız en büyük katkıdır.Tekrar altını çizeyim forumda yazılan her yazının dürüstçe doğruları ifade ettiğini kabul ederek yazdım bu yorumumu.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

Beyefendi yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:

Merhaba,

Sevgiler.
Forumda yazı yazan herkesin dürüstçe doğruları yazdığını umarak BunudaBanlayin arkadaşımızın yazdıklarını sizin gibi sonderece hassasiyetle karşılayacam Sayın LEBRECHAUN.Yalnız ben karşı pencereden bakacam.Ben hiç salona girmedim orada 18 gün durulabilirmi yada bir yedinci kişi olup nasıl farkedilmez onu bilemem ama burada inanılmaz bir öç alma isteği var.Normal gelişen bir etkinlik sonrası bir insan nasıl böyle bir duruma düşer ilginç değilmi ? Bu yazıyı yazma sebebimde bu.Bir insan gerçekten yazdığı şeyleri yaşamışsa bu hale gelmezmi ? Ahmet Avcıyı çok tanımasamda her fuar yanına gider hoşbeş ederim bencede bu oyun için çok büyük bir şans kendisi.Hadi Ahmet Avcıyı bi kenara koyalım.Burada sadece bu arkadaşın yazdığıyla kalsa belki yinede benim için çokta önemli olmayacak.Birçok sunucuda birçok haksız müdahale ve oyunda adaleti bozan yönetim faaliyetleri bilinmekte.Bunun olmadığını savunmak söylenebilecek bütün güzel şeyleri samimiyetsiz kılmazmı ? Heryerde hissettiğimiz (ki forumda bile bunu iliklerimize kadar hissediyoruz) bu gerçeği tutup gündemin ta ortasına koymak bir oyuncu olarak oyuna yapacağımız en büyük katkıdır.Tekrar altını çizeyim forumda yazılan her yazının dürüstçe doğruları ifade ettiğini kabul ederek yazdım bu yorumumu.
Oğlum sen niye hep uzun yazılar yazıyon ya ne yazıyon hep merak ediyorum ? bikere allah için 1 cümle yazda herkes okusan ya bune bütün iletilerini toplasak 5000 sayfalık roman çıkar
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

CruicaL yazdı:Oğlum sen niye hep uzun yazılar yazıyon ya ne yazıyon hep merak ediyorum ? bikere allah için 1 cümle yazda herkes okusan ya bune bütün iletilerini toplasak 5000 sayfalık roman çıkar

Sana tek Cümle ; ne zamandır 13 Yaşındaki inci ergenleri "Anne" Olabiliyor ?
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

NothingxSeries yazdı:
CruicaL yazdı:Oğlum sen niye hep uzun yazılar yazıyon ya ne yazıyon hep merak ediyorum ? bikere allah için 1 cümle yazda herkes okusan ya bune bütün iletilerini toplasak 5000 sayfalık roman çıkar

Sana tek Cümle ; ne zamandır 13 Yaşındaki inci ergenleri "Anne" Olabiliyor ?
hahahaha güleyimde esprin boşa gitmesin
Şimdi toz ol burdan liseli ergen -_-
sen sivilcelerini falan patlat şizofrene hastası
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön