***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen xtengiz »

YAŞAYINCA ANLADIM
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Can YüceL
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen xtengiz »

Sevincin bir acı yanı, acının da bir sevinçli yanı olmalıdır.
Goethe
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen xtengiz »

Erkek Zekası :)
‎3 bayan ve 3 erkeğin, iş icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir.
Tren garına giderler.3 bayan 3 bilet aldığı halde erkekler tek bilet alır. Bayanlar bunun sebebini sorduklarında erkekler 'Bekleyin ve görün' derler. Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra 3 erkek kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler.
Biraz sonra kondüktör gelir ve 3 bayandan 3 bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken, kapıyı tıklatıp, 'Bilet lütfen' der.
Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. Bayanlar bunu görürler. Taktiği kapmışlardır. Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almışlardır. Erkekler ise hiç bilet almaz. Bayanlar yine şaşırıp sebebini sorduklarında, erkekler yine bekleyip görmelerini soylerler. Bir süre sonra yolculuk başlar. Önce bayanlar kalkıp tuvalete girer. Ardından da erkekler karşısındaki tuvalete.
Kondüktörün gelmesine yakın bir erkek çıkıp karşı kapıyı tıklar ve 'Bilet lüften' der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatır.
Bileti alan erkek diğer tuvalete geri girer!..
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Mertkan »

Bilgetonyukuk yazdı:Selamun Aleyküm sevgili Börteçine ailem,

Kişisel nedenlerden dolayı gündüz gerçekleştirmeyi planladığımız lonca toplantısı, maalesef saat 21.30 sularında ancak gerçekleştirilebilmiştir. Lonca Yönetim Kurulunun aldığı kararlar aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.

- Sayın Arif Yaman ağabeyimize {Börteçinexusta}; Lonca Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine ek olarak Lonca Başkan Vekilliği görevi verilmiştir. Yeni görevi; " Lonca Başkan Vekili ve Lonca Yönetim Kurulu Başkanı'dır".

- Sayın Kenan Kaçmazer adlı arkadaşımıza {BörteçinexKenan}; Askeri idari başkanı görevi yerine, Lonca Başkan Yardımcılığı görevi verilmiştir. Yeni görevi; " Lonca Başkan Yardımcısı'dır ".

- Bendeniz İhsan Yedier'e, {Börteçinexatsız}; Sivil İdari Başkanlığı ve Forum Sözcülüğü görevi yerine, Lonca Başkan Yardımcılığı görevi verilmiştir. Yeni görevim; " Lonca Başkan Yardımcısı'dır ".

Ve yeni görev dağılımı olan arkadaşlarımız;

- Uzun bir süredir loncamızda faaliyet gösteren, keskin zekası ve olgunluğu ile ön plana çıkan Mustafa arkadaşımıza {Börteçinexmerlin}; "Üye Alım Sorumlusu" görevi verilmiştir.
Görevinin içeriği; Loncamız'a üye olmak için başvuru yapan veyahut loncamızda var olup da ara vermiş, yeniden dönmek isteyen kişilerin isimlerini, yaşlarını, karakter isimlerini, iletişim kurabileceğimiz msn,skype adreslerini ve gereken tüm bilgileri alarak listeyip, haftada bir kez mutlaka yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında üstleri olan yönetim kurulu üyelerine bildirerek, onaylanması veyahut onaylanmaması kararlarını üye olmak isteyen arkadaşlara bildirmek ve onaylanan arkadaşların isimlerini forum sözcüsüne iletmek ile mükelleftir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, ve bunu layıkîyle ifa edeceğine tereddütsüzce inanıyoruz.

- Ve yine loncamızda uzun bir süredir faaliyet gösteren, espirili bir kişiliğe ve yaşından beklenmeyecek bir olgunluğa sahip olan Semih arkadaşımıza {Börteçinexthoth}; "Lonca İçi Etkinlik Sorumlusu" görevi verilmiştir.
Görevinin içeriği; Gerek loncalar arası düzenleyeceğimiz etkinliklerde, loncamızdan katılımı sağlanacak kişilerin ve gerçekleştirebileceğimiz vakitlerin karşı loncaya iletilmesi veya karşı loncadan katılacak kişilerin ve onların uygun olduğu vakitleri biz üstleri olan Yönetim Kurulu üyelerine bildirmek, Gerekse oyun içinde Yönetim tarafından düzenlenen etkinliklere o esnada Loncamız'dan oyunda olan kişilerin toplanıp etkinliğe katılmasını sağlamak, Ve gerekse karşı klan ile düzenleyeceğimiz savaşları, sancak basmaları, üyelerin birbiri ile tertiplediği eğlence amaçlı etkinlikleri oyunculara bildirmektir. Kendisine görevinde başarılar diliyor, ve bu görevi kişiliğinin getirdiği özellikler sayesinde layıkîyle yerine getireceğine yürekten inanıyoruz.

- Ve son olarak da, yine loncamızda uzun süredir faaliyet gösteren, kullandığı kelimeler ve saygınlığı ile ön plana çıkmayı başaran Yusuf arkadaşımıza {Börteçinexvif}; "Forum Sözcülüğü" görevi verilmiştir.
Görevinin içeriği; forum.istanbuloyun.com'da bulunan Börteçine Loncası sayfasının ahlaki ve nizami düzenini ağlamak, forumda düzeni bozan kişileri üstleri olan yönetim kurulu üyelerine bildirmek, ve günde en az bir kere Lonca Üye Listesinin yayımlanmasını sağlamak, Üye Alım Sorumlusu tarafından alınan kişilerin yönetim kurulunun onayı verildikten sonra o kişileri üye listesine eklemekle mükelleftir. Ayrıca forumda faal olan ve imzası olmayan kişilere imza dağıtımı ve yönetim kurulu tarafından belirlenen imza değişiklikleri gibi durumlarda yeni imzaları forumda üyeliği bulunan tüm oyunculara dağıtmakla, ve de cuma günleri,dini ve resmi bayramlar gibi özel günlerde hiçbir lonca ayırt etmeksizin her loncanın sayfasına lonca adına iyi dileklermizi belirten bir mesaj bırakmakla sorumludur. Kendisine görevinde başarılar diliyor, ve bu görevi gerek düzgün kullandığı güzel Türkçesi ile, gerekse sahip olduğu saygınlığı ile layıkîyle yerine getireceğine canî yürekten inanıyoruz.

Lonca Yönetim Kurulu'muzun aldığı diğer kararlar;

- Bundan sonra, mümkünse haftasonları olmak üzere haftada bir kez Yönetim Kurulu üyeleri ve lonca görevlileri arasında toplantı yapılması zorunlu hale gelmiştir.

- Evvelen Yönetim Kurulu üyelerinin ve loncada görevli arkadaşlarımızın, daha sonra da diğer lonca üyelerimizin, Skype adlı sesli konuşma ve iletişim programının kullanması zorunlu hale getirilmiştir. Bundan sonra toplantılar Skype üzerinden yapılacak ve Skype'ı olmayan üyeler toplantıya alınmayacaktır.

- Üye alımı ve alımı tamamlanan üyelerin listeye eklenmesinin mümkün olunduğu kadar hızlı olması ve kesinlikle yönetim kurulunun onayı alınmadan loncaya bir üye alaınamayacağı karara bağlanmıştır.

- Loncaya mensup üyelerden oyunda uzun süre aktif olmayanların adları üye listesinden silinecektir.

Yukarıda belirtilen maddeler ve görev dağılımları, Yönetim Kurulu Üyeleri'nin emriyle başlatılacak ve de gerek görüldüğü yerlerde eklemeler - düzenlemeler yapılacaktır.

Tüm Börteçine Loncasına Duyrulur...!

Hayırlı geceler...
Selamun Aleyküm Börteçine Ailem

Yeni Görev ve Yetkiler Loncamız adına hayırlı olsun Kararlar isabetli olarak alınmıştır Tebrik ediyorum Alan kardeşlerimizi ve abimizi...

Bilindiği Üzere Okul sıkıntılarım ve Staj sorunlarımın olması yüzünden pek fazla ilgelenemiyorum sizlerle bu uzun bir süre de böyle devam edecek gibi görünüyor malesef fırsat buldukça aranızda oldğumu unutmayın ve birbirinizi utandırmayın BÖRTEÇİNE adına Leke Sürmeyin iyi Forumlar
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Moreblood »

xtengiz yazdı:Yeni görevlendirilen Tüm Arkdaşlarımı Canı Gönülden Tebrik Ederim Görevlerinizde Başarılar Allah (c.c)Yardımcınız Olsun.. Mustafa Şampiyonluğunuzda Hayırlı Olsun :) :) :)
Teşekkürler Alp :) Hem görev hem şampiyonluk için
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

ALEYKÜMSELAM.

Liderim önce hoş geldin. Görev bölümü ile memnuniyetini onay olarak kabul ediyoruz. İnşaallah Börteçine loncası daha güçlü dahaetkin ve sunucusunda daha saygın olacaktır. Bunun için bütün Börteçineler elinden geleni yapacaktır.

Sen tahsilinin devamına bak, ALLAH yardımcın olsun.
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Moreblood yazdı:
xtengiz yazdı:Yeni görevlendirilen Tüm Arkdaşlarımı Canı Gönülden Tebrik Ederim Görevlerinizde Başarılar Allah (c.c)Yardımcınız Olsun.. Mustafa Şampiyonluğunuzda Hayırlı Olsun :) :) :)
Teşekkürler Alp :) Hem görev hem şampiyonluk için

Mustafa imzanda şifa 26 görünüyor devamlı. dğiştirmeyimi unuttun yoksa 26 leveli satınmı aldın. :lol:
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Aleykümselam Mert abi.
İyi dileklerin içinde Teşekkürler
ustax66 yazdı:

Mustafa imzanda şifa 26 görünüyor devamlı. dğiştirmeyimi unuttun yoksa 26 leveli satınmı aldın. :lol:

:D Şifa çok sevdi 26 leveli değiştirmiyorum bende :)

Şifa kasmak zor ya :)
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Moreblood yazdı:Aleykümselam Mert abi.
ustax66 yazdı:

Aslında o kadarda zor değil en azından paldır küldür ölmüyor. Taktiği iyi yaparsan rahat kasılıyor. ;)
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

ustax66 yazdı:
Moreblood yazdı:Aleykümselam Mert abi.
ustax66 yazdı:

Aslında o kadarda zor değil en azından paldır küldür ölmüyor. Taktiği iyi yaparsan rahat kasılıyor. ;)
3 Saatte bir yaratık kesiyor abi nesi kolay :D
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe

“Lonca İletişim” sayfasına dön