<> Kurt Loncası <>
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
Slm arkadaşlar.2 gündür yazılanlara cvp yazmamak için kendimi zor tutuum.yunus konumuz senin börteçinedeki arkadaşlrın şikayeti değil bana verdiğin sözlere rağmen her seferinde bir tartışmanın içinde olman ve beni saymaman.ben seni çok uyardım biliyosun.her seferinde tm dedin ama gerisi hiç gelmedi.derya yazdıkalrın bir kısmına katılıyom ama hepsine değil.herkese bol şans.bu konu artık kapansın burda
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
İYİ GÜZEL VE SAĞLIKLI BİR GÜN DİLEĞİ İLE KOLAY GELSİN...
SEVGİLER SAYGILAR....
SEVGİLER SAYGILAR....
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Berkopasa yazdı:Slm arkadaşlar.2 gündür yazılanlara cvp yazmamak için kendimi zor tutuum.yunus konumuz senin börteçinedeki arkadaşlrın şikayeti değil bana verdiğin sözlere rağmen her seferinde bir tartışmanın içinde olman ve beni saymaman.ben seni çok uyardım biliyosun.her seferinde tm dedin ama gerisi hiç gelmedi.derya yazdıkalrın bir kısmına katılıyom ama hepsine değil.herkese bol şans.bu konu artık kapansın burda
Konuyu kapatıyorum. Beni kavgaya çekenin Börteçine loncası olduğunu gayet iyi biliyorsun berkay abi. Ben burada börteçine loncasına beni tercih ettiğini düşünüyorum. O olaydan sonra 1 kere bile tartışmaya girmedim çünkü üzerime gelmeyi kestiler amaçlarına ulaştılar.Neyse iki lonca ilişkisinin arasına girmeyeyim diğer Kurt loncası üyelerini de uyarayım iki lonca arasına girmeyin Börteçineler sizden daha üstün olacağından (koskoca lonca) kendinizi ilk önce sürekli alttan almalara katlanmak zorunda bulabilirsiniz.
Derya abla teşekkürler dediğim gibi beni silenleri sildim silmeyenlerle hala dostluk, abi-kardeş, abla-kardeş ilişkim devam ediyor.
Berkay abi tekrar diyorum olaylara objektif olarak bak. Benim tartışmaya çekildiğimi sen de göreceksin.
-
- FareAdam Düşmanı
Yunus artık burda bir söz dahi yazma.seni adam bildim bunca zaman sana katlandım.Börteçine loncasındaki arkadaşalrım hatırım olduğu için sustular sağolsunlar.senin gibi bir haşere için kimseyle kötü olamam ben.hele bugun yaptıkalrından sonra artık beni oyunda düşmanın bil.
Ve sözüm loncamdaki arkadaşlrıma: Benim azcık hatırım varsa buna selam dahi vermeyin.bırakın yardım etmeyi.bana ve loncama kafa tutmanın ne demek olduğunu öğrenecek bu zavallı çocuk.düne kadar Berkay abi diye eteklerimi yalayan çocuk bugun bana kafa tutuyo ama yanlış kişiye tutuğunun farkında değil.
Ve sözüm loncamdaki arkadaşlrıma: Benim azcık hatırım varsa buna selam dahi vermeyin.bırakın yardım etmeyi.bana ve loncama kafa tutmanın ne demek olduğunu öğrenecek bu zavallı çocuk.düne kadar Berkay abi diye eteklerimi yalayan çocuk bugun bana kafa tutuyo ama yanlış kişiye tutuğunun farkında değil.
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
İçim ürperdi doğrusu. "Geçici reis olduğun loncaya" kafa tutan yok hala ablalarım abilerim mevcut beni ne kadar yanlış tanıtacak olsan da. Benim baş düşmanlarımdan birisi o zibidi emre idi şimdiki sensin. Sana kafa tutanları hala oyunda görüyorum oyunda herkesi benle düşman yapabilirsin ama ben bildiğimi okuyacağım. Haksızlığını haklılaştırmaya çalışıyorum burada yaptığım yanlış ancak ne yapalım huyum kurusun huyum buBerkopasa yazdı:Yunus artık burda bir söz dahi yazma.seni adam bildim bunca zaman sana katlandım.Börteçine loncasındaki arkadaşalrım hatırım olduğu için sustular sağolsunlar.senin gibi bir haşere için kimseyle kötü olamam ben.hele bugun yaptıkalrından sonra artık beni oyunda düşmanın bil.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
-
- FareAdam Düşmanı
Ateş olsan kendini yakamassın cocuk buraya yazma artık defol git canımı daha fazla sıkma .buraları kirletme elinden ne geliyosa yap sakın durma.bidaha buraya yazma.seni görende adam sanacak gerçekten.DDDDDDD
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
Sözlü münakaşaya girmeyeceğim. "Rezil etmek için" açtığın konudan konuşuruz istersenBerkopasa yazdı:Ateş olsan kendini yakamassın cocuk buraya yazma artık defol git canımı daha fazla sıkma .buraları kirletme elinden ne geliyosa yap sakın durma.bidaha buraya yazma.seni görende adam sanacak gerçekten.DDDDDDD
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
ZİBİDİ DİYOSUN ASIL ZİBİDİ SENSİN COK DELIKANLIYSA NGEL BEN HER ZAMN BURALARDAYIM YUNUSCUM AKILLI OL ALIRLAR AKLINI FAZLA DA ARTIST OLMA BİZDE ARTİSTLERİ Bİ HALE SOKARLAR SENIN GİBİ ÇAKMA DELİKANLILAR AYER YOK ORADAKI OLAYDA İHSANIN BERKAY A SESLENMESİ DE ORADA ARZ SANCAKTAKI LODOSU KESTİĞİMİZ İÇİN VE HEMEN SONRASIND SENIN YAZDIGIN DENGESİZ VE HAYSİYETSİZ YAZILARDIR DAHA FAZLA KÜÇÜLMEDEN UZA....
KURT LONCASI SAYFANIZI KİRLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM...
BU YAPTIGIMIZ SEY KURT LONCASINI COK SEVDİĞİMZ VE SAYDIGIMIZ İÇİN SENIN GİBİ LEŞLERİ O LONCAYA YAKISTIRAMADIGIMIZ İÇİNDİR...
HER ŞEY HAKKA ERER UNUTMA KÜFÜRBAZ ZAVALLI
KURT LONCASI SAYFANIZI KİRLETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM...
BU YAPTIGIMIZ SEY KURT LONCASINI COK SEVDİĞİMZ VE SAYDIGIMIZ İÇİN SENIN GİBİ LEŞLERİ O LONCAYA YAKISTIRAMADIGIMIZ İÇİNDİR...
HER ŞEY HAKKA ERER UNUTMA KÜFÜRBAZ ZAVALLI
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

Öncelikle Selamlar,
Kadriye abla forum sayfamıza bilgilendirmede bulunmuşsun. Bilgilendirme için teşekkürlerimi sayfamızda sundum. Liakin benden önceki gülme mesajıyla benim ve loncamın herhangi bir bağlantısı yoktur. Sizin açmış olduğunuz konuda gördüğüm kadarı ile kendisi Kronicxkitmir miş sanırım bilmiyorum. Kendisinin bizim sayfamız üzerinden size karşı bir tutum sergilemiş olmasından kesinlikle biz sorumlu değiliz. Size karşı böyle bir saygısızlık yapan kişi ile hiç bir ortak yanımız bulunamaz. Bunu belirtmek istedim. Hepinize iyi günler dilerim...
(Umut)
Stylxwolverr
Stylxelectra
Stylxelectraa
Kadriye abla forum sayfamıza bilgilendirmede bulunmuşsun. Bilgilendirme için teşekkürlerimi sayfamızda sundum. Liakin benden önceki gülme mesajıyla benim ve loncamın herhangi bir bağlantısı yoktur. Sizin açmış olduğunuz konuda gördüğüm kadarı ile kendisi Kronicxkitmir miş sanırım bilmiyorum. Kendisinin bizim sayfamız üzerinden size karşı bir tutum sergilemiş olmasından kesinlikle biz sorumlu değiliz. Size karşı böyle bir saygısızlık yapan kişi ile hiç bir ortak yanımız bulunamaz. Bunu belirtmek istedim. Hepinize iyi günler dilerim...
(Umut)
Stylxwolverr
Stylxelectra
Stylxelectraa
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- IIxFeaRxII
- Sahaf Yardımcısı
Emre daha tartışmaya girmiyorum kendime çeki düzen vermeye çalıştım. Ancak altta kaldığımı sanma oyundan kozlarımızı paylaşırız. Bana zavallı diyorsun daha yazacak kelime bulamıyorsun. Akıllı ol alırlar aklını diyorsun seni herkes pek bi havalara sokmuş. Arkada 2 lonca bulunmadan bunları diyemeyecek kadar zavallısın. Küçülen ne yazık ki ben oldum şu ana kadar yaş yüzünden. Ama küçülme sırası sana geldi dediğim gibi ancak arkada 2 lonca olduğunda havlarsın. Lonca sayfanızı kirlettiğim için özür dilerim daha kim arkamdan ne yazmış diye sayfaya bakmıyorum oyunda başarılar.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı