<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rescuer »

IIxFeaRxII yazdı:Ben sadece beni silmiş olanları sildim.
O halde beni silmedin ve beni silmediğine göre ricamı dikkate al lütfen. Hiç bir zaman tartışmaların yeri burası değil Yunus sen de çok iyi biliyorsun bunu. O yüzden daha fazla bu konu hakkında burdan konuşmayın.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

Rescuer yazdı:
IIxFeaRxII yazdı:Ben sadece beni silmiş olanları sildim.
O halde beni silmedin ve beni silmediğine göre ricamı dikkate al lütfen. Hiç bir zaman tartışmaların yeri burası değil Yunus sen de çok iyi biliyorsun bunu. O yüzden daha fazla bu konu hakkında burdan konuşmayın.

Tamam Yasin oyunda görüşürüz bir ara.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Lonca sitesine girebilen var mı ? Benim bilgisayarım açmıyor, bir sorun varsa ilgileneyim ?
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Sariyerli yazdı:Resim

Resim

KURTLAR LONCASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE GÖREVLERİ

Kurtreis Kurtreiis [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxfatiha KuRTLaRxBeRKaY [Lonca Genel Başkanı]

Kurtlarxsuskun [Üye Alım Sorumlusu]

Kurtlarxatakaan [Üye Alım Sorumlusu]

Kurtlarxyağız Kurtlarxyagız [Üye Gözlemcisi]

Kurtlarxgenıus Kurtlarxhard Kurtlarxhardd [Üye Gözlemcisi & Görev Takımı Komutanı] [Askerde]

Kurtlarxkadriye Kurtlarxkadrıye Kurtlarxkdriye [Kasa Sorumlusu]

Resim

KURTLAR LONCASI GÖREVLİLERİ

Kurtlarxjunior Kurtlarxperfect [Savaş Komutanı]

Kurtlarxsarıyer Kurtlarximhotep [Savaş Komutanı & Forum Sözcüsü]

Kurtlarxkurtpençe [Savaş Komutanı]

Resim

KURTLAR LONCASI ÜYELERİ
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxrderya Kurtlarxgöçmen Kurtlarxkelebek

Kurtlarxredsonya

Kurtlarxkapanı Kurtlarxkapanıx

Kurtlarxbozkurtt Kurtlarxbozkurt [Askerde]

Kurtlarxmuntazam Kurtlarxmert Kurtlarxcellatı

Kurtlarxhezeyan Kurtlarxgüneş

Kurtlarxdr

Kurtlarxgülnaz

Kurtlarxkomando

Kurtlarxüntitlet

Kurtlarxkutalmış [Askerde]

Kurtlarxbloodspy Kurtlarxfndysn Kurtlarxfndysnx

Kurtlarxnarutoo Kurtlarxflagx Kurtlarxflag

Kurtlarxozixxx Kurtlarxozixx

Kurtlarxcaski

Kurtlarxbelali

Kurtlarxkütayalı Kurtlarxkütayali

Kurtlarxsamet

Kurtlarxgemlikli

Kurtlarxrevan

Kurtlarxwhite

Kurtlarxkızıltuğ

Kurtlarxikvakti

Kurtlarxalbatros

İzinli Lonca Üyelerimiz
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxmajeste

Kurtlarxmaçakızı

Kurtlarxdelikan

Kurtlarxkushluk

Kurtlarxmartial

Kurtlarxyücel

Kurtlarxcrash

Kurtlarxüçhilal

Kurtlarxscoker

Kurtlarxölümsüz
Oyunu Bırakan Onursal Üyeler
Gizlenmiş İçerikGöster
Kurtlarxkaplan

Kurtlarxscream Kurtlarxsamaraa Kurtlarxferyat
Lonca Resmi Sitesi:
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
Resim
[/code]

LONCAYA ÜYE ALIMI YAPILMAMAKTADIR!!
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Kurtlar loncası yetkilisi Atakan kardeşime;

lahy1 yazdı:
şimdi kardeşim beni kızdırma ne yaparsan yap fear olayı filna bilmem ben sizin lonc ayetkiliniz kim onuda bilmem nedemek fazlaca ahlak kurallarını asmıs bişey d eil ben lonca sayfanda paylaşmam bir dahakine forum ana sayfasında paylaşırım dahamı iyi olur.size bilgi vermek için ne yapmak lazım bunuda paylaşın deyinki böle durumlarda şu kişiye ulaşın adamın benden hızlı deil diiye kalkıp bana embesil desin sende bu pek küfür deil de bu doğrumu nerde sizin ahlaki yaklaşımınız ne gerekiyorsa cevabını verin kardeşim bide benim yada loncamın herhangi bir konuda kıyaslama yaptığımı düşünmeyin size kim olduğumu yazmadanda bu fotoları paylaşabilirdim normal bir vatandaş gibi ama siz maden cekemyip sağa sola hakaret eden adamlara karsı bir kınama ceza vs. bişey yapmıyorsanız bunada diyecek lafım yok.yanısıra adediğim gibi adım atakan yzar gel beni bul zararlı çıkart ne istiyorsan yap ama loncam olarak deil ben olarak da bir sürü karakterim var tamam mı arakdasım,iyi oyunlar sana.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kurtlar loncasından, sevgili Atakan kardeşim. Öncelikle seninle muhatab olan normal bir lonca üyesi değil sivil idari başkanımdır, ve benim olmadığım anlarda veya yetkisini kullanarak lonca adına her türlü diyaloğa girebilir, buna istinaden Kurt loncasının üst kademesinden bir yetkilinin bize yazdığı iletiye aynı seviyede sorumlu bir yetkili ile cevap verilmediğini düşünme..

Sevgili kardeşim sen şikayetinde haklısın ama şikayetin kapatılan tartışmanın peşisıra olduğu için ihsan kardeşimin diğer olayın etkisi ile yapıldığını düşünmesi haklı olmasada suçta olamaz bu doğal bir gözlem tepkisidir.

Gerekli ikazın yapılacağını ihsan kardeşim ifade etmiş, tekrar etmeme gerek yok.

Benim yazacağım ifade şu; Bu oyunda tartışmaya girilmesine, ilişkilerin dondurulmasına, üyeleri arasında arkadaşlığın ve yardımlaşmanın zarar görmesine razı olacağım son lonca Kurtlar loncasıdır. Bu benim şahsi düşüncemdir. Sebebi, ben oyuna başladığım zaman bizim loncamız ve kurtlar loncası uzun süre ortak hareket etti. Kişisel olarakta bu oyunda ilk samimi olduğum ve acemisi olduğum oyunda bir çok görevimi yapılmasına yardım eden bir kaç kişiden biride murat kardeşim kurt reis tir. Ve fear olayına uzun süre oğluma küfür ettiği resimleri gördüğüm halde müdahale etmemem murat kardeşimin hatırınadır, Kurtlar loncasını kardeş lonca olarak gördüğüm için ve olayın kardeşler arasında abartılı bir tartışma olarak görmek istediğim içindir.

Senin şikayetinde ise sen ihsan kardeşime kızsan ve eleştirsende ilk okuduğum zaman benimde aklıma ilk gelen şey acaba lonca arası inatmı başlıyor düşüncesi oldu, tatsızlığın üst üste olması bu yanlış anlamaya sebep oldu. Dileğim yaşanan tatsızlıkların Börteçine ve Kurtlar loncalarının dostluğuna zarar vermemesidir. Özelliklede murat kardeşimin olmadığı bu dönem içinde bu olmamalı.

Sevgi ve Saygılarımla

Arif YAMAN
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Herkeze iyi haftalar...

Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...

Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Herkeze iyi oyunlar.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen serserixemre »

LONCANIZI FEAR KONUSUNDA SON KEZ RAHATSIZ EDİYORUM....

ÖNCELİKLE DERYA ABLACIM VE KURT LONCASI ÜYELERİ:;

BENİM LONCA CARIMIN ADI (BöRTeÇİNexSeRSri),, dier carım da (Dostxemre)...

BU OLAYIN BASLANGICI 1 GÜN ASKERDEKİ ABİM ÇARSIO IZNINDE OYUNA GİRİYOR VE KENDİ CARINI KASMAMI İSTİYOR BENDE HAY HAY DİYORUM ABİM BENIM Dostxemre CARIMA GİRİYOR. EM 2 YE EM 1 E Mİ GİRMİŞ BİLMİYORUM ALTF4 İLE ÇIKMIS . BEN CAR BİR GİRDİMKİ BU FEAR DENİLEN KİŞİ (Dostxemre) İTİ ŞEREFSİZDİR EM SATICISIDIR WS WS.
BEN KLANDAN GEREKLİ AÇIKLAMAYI DA YAPTIM... AMA HALA UZATTI DA UZATTI... EM SATICISIYMISIM #@!? MİSİM... PEKİ SORARIM SANA FEAR O DEDİKLERİN TARZINDA BİR KKİŞİYSEM NEDEN OYUNDA SAYGINLIGIM VAR NEDEN MURAT ABİM BENI SEVİYOR... NEYSE BU OLAYDAN SONRA (ATAKAN) A İLETTİM CVP VERECEGİM DEDİ.. 1 HAFTA BEKLEDİM CVP GELMEDİ.. SONRA (BERKAY) A İLETTİM Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE CVP ALDIM.... KLAN KANALINDANKENDİMCE GEREKLİ Bİ AÇIKLAMA YAPTIM... DERYA ABLA ELVAN ABLA WS WS TANIDIGIM Bİ KAÇ BÜYÜGÜM MURAT GELİNCE HALLEDERSİN İŞİNİ DEDİ VE SÖZÜMÜ GERİ ALDIM VE ÖZÜR DİLEDİM...

AMA GECEN GÜNKÜ OLAYDA ARZ SANCAKTAN CIKIYORUZ (FEAR ŞİFACISI) İLE (BERKAY) BÜYÜCÜSÜ VAR MIS BEN DE TANK SAVAŞÇIM Dostxemre İLE MISIRA GİDİYORDUM.. FEAR IN KESİLDİĞİNİ GÖRDÜM KLANDASIMDIR DEDİM ADAMA DALDIM ORADA BERKAY DA VARDI DALIP DA KESEN DE BERKAY'DI.. YALAN İSE YALAN DESİN...MEGERSE İŞİN ASLI FEAR KARİZA VERİYORMUS... AMA BİLGİM YOKTU.. EGER Kİ İNANMIYORSANIZ (BERKAY) A SORUN ADAM BANA DEMEYE BASLADI YALAKA WS WS. LAFLAR. BEN EBRKAYA DEDİM BERKAY SUSTUR ŞUNU DEDİM BERKAY IN TAMAM DEMESİNE RAGMEN BU UKALA HERİF DEVAM ETTİ HAKRET VE KONUSMAYA BEN DE HEMEN ALTF4 YTAPTIM SKYPE TAN ARK KONUSUYODUK TAM ONUN ÜZERİNE LONCA SÖZCÜMÜ İHSAN YANİ Börteçinexatsız ark geldi.. BEN DE OLAYI İLETTİM TAMI TAMINA ANLATTIM KENDİ DEDİĞİM LAFLARI AYNEN... TMM DEDİ SEN CARINA GEC BEN BERKAY LA ÇÖZECEM DEDİ... VE GİRDİ OYUNA KLANDAN SESLENDİ KURT LONCASI SORUMLUSU BERKAY ÜSTADIM OYUNDAYSAN PM...CVP GELMEDİ KURT LONCASINDAN Bİ YETKILI DEN PM İSTEDİ...BU FEAR TİP TİP GÜLÜMSEMEYE BASLADI ... HANİ DİYO YA TARTIMAYA CEKTILER BENI DYE TARTIŞMAYA GİREN KENDİSİ İDİ... OLAN OLDU BERKAY GÖRÜNCE PM ATTI KLANA KURTXFEAR ARTIK LONCAMIZDAN DEGİLDİR DİYE İHSAN ARKADASIMIZ DA GEREKLI RESİMLERİ PAYLAŞTI...

BU ARADA İLK TARTIŞMADA AGIR Bİ SÖZ SÖYLEDİM AMA ŞAHSINA KARŞI OLARAK DEGİL KÜFÜĞR DE DEGİL İLLA İSTERSENIZ ÖZELİNİZE YAZARIM EGER YANLIŞ YADA FARKLI Bİ SÖZ YAZARSAM DA ALLAHU TEALA MAHSERDE BUNU HESABINI DA SORSUN BENDEN...

RAHATSIZLIKTAN DOLAYI K.BAKMAYIN...

LONCANIZDAKİ BÜYÜKLERİME SAYGILARIMI KÜÇÜKLERİME DE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM SİZLERİ HEP SEVDİM VE SAYDIM YİNE DE ÖYLE OLACAKTIR...

(BöRTeÇİNexSeRSri) (DOSTXEMRE)
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

serserixemre yazdı:LONCANIZI FEAR KONUSUNDA SON KEZ RAHATSIZ EDİYORUM....

ÖNCELİKLE DERYA ABLACIM VE KURT LONCASI ÜYELERİ:;

BENİM LONCA CARIMIN ADI (BöRTeÇİNexSeRSri),, dier carım da (Dostxemre)...

BU OLAYIN BASLANGICI 1 GÜN ASKERDEKİ ABİM ÇARSIO IZNINDE OYUNA GİRİYOR VE KENDİ CARINI KASMAMI İSTİYOR BENDE HAY HAY DİYORUM ABİM BENIM Dostxemre CARIMA GİRİYOR. EM 2 YE EM 1 E Mİ GİRMİŞ BİLMİYORUM ALTF4 İLE ÇIKMIS . BEN CAR BİR GİRDİMKİ BU FEAR DENİLEN KİŞİ (Dostxemre) İTİ ŞEREFSİZDİR EM SATICISIDIR WS WS.
BEN KLANDAN GEREKLİ AÇIKLAMAYI DA YAPTIM... AMA HALA UZATTI DA UZATTI... EM SATICISIYMISIM #@!? MİSİM... PEKİ SORARIM SANA FEAR O DEDİKLERİN TARZINDA BİR KKİŞİYSEM NEDEN OYUNDA SAYGINLIGIM VAR NEDEN MURAT ABİM BENI SEVİYOR... NEYSE BU OLAYDAN SONRA (ATAKAN) A İLETTİM CVP VERECEGİM DEDİ.. 1 HAFTA BEKLEDİM CVP GELMEDİ.. SONRA (BERKAY) A İLETTİM Bİ KAÇ GÜN İÇİNDE CVP ALDIM.... KLAN KANALINDANKENDİMCE GEREKLİ Bİ AÇIKLAMA YAPTIM... DERYA ABLA ELVAN ABLA WS WS TANIDIGIM Bİ KAÇ BÜYÜGÜM MURAT GELİNCE HALLEDERSİN İŞİNİ DEDİ VE SÖZÜMÜ GERİ ALDIM VE ÖZÜR DİLEDİM...

AMA GECEN GÜNKÜ OLAYDA ARZ SANCAKTAN CIKIYORUZ (FEAR ŞİFACISI) İLE (BERKAY) BÜYÜCÜSÜ VAR MIS BEN DE TANK SAVAŞÇIM Dostxemre İLE MISIRA GİDİYORDUM.. FEAR IN KESİLDİĞİNİ GÖRDÜM KLANDASIMDIR DEDİM ADAMA DALDIM ORADA BERKAY DA VARDI DALIP DA KESEN DE BERKAY'DI.. YALAN İSE YALAN DESİN...MEGERSE İŞİN ASLI FEAR KARİZA VERİYORMUS... AMA BİLGİM YOKTU.. EGER Kİ İNANMIYORSANIZ (BERKAY) A SORUN ADAM BANA DEMEYE BASLADI YALAKA WS WS. LAFLAR. BEN EBRKAYA DEDİM BERKAY SUSTUR ŞUNU DEDİM BERKAY IN TAMAM DEMESİNE RAGMEN BU UKALA HERİF DEVAM ETTİ HAKRET VE KONUSMAYA BEN DE HEMEN ALTF4 YTAPTIM SKYPE TAN ARK KONUSUYODUK TAM ONUN ÜZERİNE LONCA SÖZCÜMÜ İHSAN YANİ Börteçinexatsız ark geldi.. BEN DE OLAYI İLETTİM TAMI TAMINA ANLATTIM KENDİ DEDİĞİM LAFLARI AYNEN... TMM DEDİ SEN CARINA GEC BEN BERKAY LA ÇÖZECEM DEDİ... VE GİRDİ OYUNA KLANDAN SESLENDİ KURT LONCASI SORUMLUSU BERKAY ÜSTADIM OYUNDAYSAN PM...CVP GELMEDİ KURT LONCASINDAN Bİ YETKILI DEN PM İSTEDİ...BU FEAR TİP TİP GÜLÜMSEMEYE BASLADI ... HANİ DİYO YA TARTIMAYA CEKTILER BENI DYE TARTIŞMAYA GİREN KENDİSİ İDİ... OLAN OLDU BERKAY GÖRÜNCE PM ATTI KLANA KURTXFEAR ARTIK LONCAMIZDAN DEGİLDİR DİYE İHSAN ARKADASIMIZ DA GEREKLI RESİMLERİ PAYLAŞTI...

BU ARADA İLK TARTIŞMADA AGIR Bİ SÖZ SÖYLEDİM AMA ŞAHSINA KARŞI OLARAK DEGİL KÜFÜĞR DE DEGİL İLLA İSTERSENIZ ÖZELİNİZE YAZARIM EGER YANLIŞ YADA FARKLI Bİ SÖZ YAZARSAM DA ALLAHU TEALA MAHSERDE BUNU HESABINI DA SORSUN BENDEN...

RAHATSIZLIKTAN DOLAYI K.BAKMAYIN...

LONCANIZDAKİ BÜYÜKLERİME SAYGILARIMI KÜÇÜKLERİME DE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM SİZLERİ HEP SEVDİM VE SAYDIM YİNE DE ÖYLE OLACAKTIR...

(BöRTeÇİNexSeRSri) (DOSTXEMRE)

1) Em olayından sonra atakan abiyle konuşup anlaştık senden özür dilemeye hazırlanırken sen beni tehdit etmeseydin ve arkadaşlarımın gazına gelmeseydin olay çözülürdü.
2)Ben karizma satıyorum dalmayın dedim siz bu adama dalarız dediniz sen benle tartışmaya girdin yalakalık yapma dedim.
3) Ayrıca benim oradaki "tip tip gülmem" Kurt loncası yöneticisi hemen pm atsın ya da Kurt loncası yöneticisi acil pm atsın gibi bir emir cümlesine güldüm. Ne sırıtıyorsun embesil lafıyla beni tartışmaya çeken sizdiniz.
4) Bu konuda senin görüşünü biliyoruz Berkay abi bizi barıştırırken sen ben barışmam oyunu dar edeceğim Muratla da konuşacağım vs. vs. laflar söyledin herhalde artık bunu da inkar etmez Berkay abi.
5) Berkay abi bana boşver sus yazma alt f4 çek dedi ben yapmadım artık sana karşı alttan alma kredim bitti.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Selamlar kolay gelsin herkese
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mayred »

İLK ÖNCE SLM YENİ HAYAT KURDUM KENDİME HERSEY COK GÜZEL GİDİYOR VE BU FORUMDAKİ TARTISMALARI GÖRÜNCE GERCEKTEN ÜZÜLDÜM VE SESSİZ KALAMADIM BİR COGUNUZ BİLİR ARTIK FORUM BİŞİ YAZMIYORUM VE OKUMUYORDUM GECEN GÜN OYUNA GİRDİĞİMDE YUNUS KARDESİM (ufakıgım) bana bu olayı az cok anlattı... oyuna girme isteğim daha da azaldı...yunus yasca küçük oldgunu herkes biliyor ben BERKAY abinin SUNU DEMESİNİ İSTERDİM;yunus özür dile ve konu kapansın forumlara kadar konu tasınmasın ve olay bitsin demesini beklerdim...duyduguma göre loncadan atmıssınız ben BİŞİ SÖLİYİM YUNUS aklı dengesi bozuk bi insan değil durup dururken küfür etsin bazı olaylar olmus ki; karsı tarafta da Yunus da kendisini koruma amacı küfür etmiş tabiki onu KORUMUYORUM....
küfür etmesi güzel bişi değil...ama bir cogunumuz biliriz ki hırsımızı alamadıgımızda we sinirlendğimiz zaman agzımızdan istemeden kötü laflar cıkıyor(buna bnde dahilim.) beni bir cogunuz bilir ama artık uslandıgımı düşünüyorm=) yunus loncadan atmak onu uzaklastırmak hiç hoş bi durum değil evet yaptgıda hoş bi durum izletmiyor bize ama sunu söliyeyim ona ders vermemiz ve sölememiz yerine cocugu dıslamak onu üzmek hoş değil diye DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN BİZE YAKISCAK Bİ DURUM DEĞİL... herkezin onun üstüne gitmesi beni gerckten üzüyor kim olsa bu durumda onun yanında olurum cünkü hatırlarsanız;ZAMANINDA MURAT RESİMİZ OLDUGU ZAMANLARDA BEN DELİ DOLUYDUM DURMAZDIM KÜFÜRLER HAKARETLER AMA RESİMİZ LONCADAN ATILDIN DEMEZDİ AKSİNE ORTAK ÇÖZÜM BULURDU ki Berkay abi benim delilik günlerimi hatırlar...YUNUS ne ki ben daha beter seyler yaptım...RESİMİZ BANA SEN HOYRATSIN DERDİ BENDE SİMDİ YUNUS'A DİYORUM SEN HOYRATSIN ufaklık=) artık sus ablacım beni de kötü bilmez biz seviyoruz seni en azından hala benm gözümde loncadasın....YUNUS özür dilemek erdemlik ve büyüklüktür ablacım bunu unutma haklı da haksızda olsan büyüklüğünü göstersin ablacım...

EMREM (Dostxemre)

Ablacım sana gelince yukardakilerini oku=) bizimki hoyrat yenilmeyi ve kaybetmeği sevmez...Az cok tanırım onu ve abine öyle bişi dediyse ben üzüldüm ve gercekten ÖZÜR DİLERİM...sen de büyüklüğünü göster kardesim

NESE KONUYU UZATMICAM HERKES ALLAH'A EMANET KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ EGLENCELER BU KONUNUN UZATILMASINI GERCKTEN İSTEMİYORUM VE ÜZÜLÜYORUM...Bİ HATAM VARSA AF OLA SİZİ SEVDİĞİMİ UNUTMAYIN OYUNA GİRMİYORUM ARTIK Atakan'a da söledim oda gerekli acıklamayı yapar konu uzatmaya gerek yok...VE BU KONUSMAMIN ARDINDAN KİMSE YORUM YAZMASIN Kİ BENDE CEVAPLAMAK ZORUNDA KALMIYAYIM =)
seni SEVİYORUM D & M

“Lonca İletişim” sayfasına dön