Kurtlarxkadriye yazdı:Kısırı ben yaparım mercimek köftesini Elvan yapsın Çayıda Sena demledimi tmmdır
Of Of Kesin Yapalım Bu Gün İşini Bayanlar Kısır - Böğrek - Köfte Möfte Bizde Rakı - Balık Falan Yapalım
Topram Sen Al Balıkları Sarıyerden Bende Bahçeköyden Rakıyı Alıp Geliyorum
balıklar kolay bugün tuttum 2 kilo
bi tanede kalecik karası şarap al bizim sahildeki şarapçıdan bayanlara rakı ağır gelir belki
rakıda yaş üzüm rakısı olsun ha ona göre
Resimdeki şahıs benim. Bugün saat 14 suları sarıyer sahilinde
Kurtlarxjunior yazdı:Ben anlatırım olum sana girde soyuyum seni biraz
sorun değil çarım snndir dostum
bu aralar düşünme aşamasındayım ben oyunu tamamen bırakma konusunu düşünüyorum 1-2 haftadır
olurda bırakırsam 4 çardaki toplam para , maden , itemleri lonca kasasına bırakıcam zaten ozaman alayı snn olur
Henüz şuan aldığımız bir haberle yıkıldı dünyamız.
Sarıyer'imizin değerli taraftarlarından , arkadaşımız , kardeşimiz Ozan Yıldız vefat etmiştir
Semtimizin başı sağolsun
Arkadaşlar Lütfen Bir Fatiha'da Siz Okuyunuz
ALLAH SENİ SEVDİ ÇOK SEVDİ OZAN'IM ÖZLEDİ SENİ ERKENDEN ALDI YANINA İNŞALLAH ORADAKİ HAYATINDA GÜZEL OLUR KARDEŞİM RAHAT UYU BİZ SENİ UNUTTURMAYACAĞIZ
Sarıyer'imizin değerli taraftarlarından , arkadaşımız , kardeşimiz Ozan Yıldız vefat etmiştir
Semtimizin başı sağolsun
ALLAH SENİ SEVDİ ÇOK SEVDİ OZAN'IM ÖZLEDİ SENİ ERKENDEN ALDI YANINA İNŞALLAH ORADAKİ HAYATINDA GÜZEL OLUR KARDEŞİM RAHAT UYU BİZ SENİ UNUTTURMAYACAĞIZ
GRUPBEYAZMARTI
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olur inşaallah
Semtimizin başı sağolsun