-- Bu adreste Bulunan Formu eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız yeterli olacaktır.
-- Başvurunuz Kabul edilirse Formda belirttiğiniz Mail adresinizden size gerekli bilgi verilecektir.
-- Başvurusu olumsuz sonuçlanan kişilere herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.
-- Lütfen bu sayfa Altında veya Oyun içerisinde Lonca başvurusu yapmayınız.
Loncamıza ait diğer karakterler :
AmisosxZeyna 49 - Savaşçı - Kadın
AmisosxxLoco 49 - Savaşçı - Erkek
Amisosxxpopeye 39 - Savaşçı - Erkek
Amisosxxhacı
Amisosxxhoca
Gaddarimam 39 - Şifacı - Erkek
Xxminikkuşxx 49 - Savaşçı - Erkek
Yuzarsiff 49 - Savaşçı - Erkek
Ezdarem 49 - Savaşçı - Erkek
Myhiddenname
Hiddenname
Pitbullxxbüyü 49 - Büyücü - Erkek
Podicoo
Osmanxgazi
Mbesenkxşifa 46 - Şifacı - Erkek
Mbesenk 41 - Savaşçı - Erkek
PARD10 yazdı:Günaydın kardeşlerim , abilerim , loncadaşlarım .
Nasılsınız iyisiniz inşallah ?
Benı sorcak olursanız Oyuna ara verdikten sonra hayatım daha değişti .
Sınavlarımın bitmesine son gün kaldı . Ve notlarımın hepsi artışa geçti
Hepinizi canı gönülden seviyorum .
Hayırlı haftalar
Allah'a Şükür Bizde İyiyiz Berke'm..
Sınavlarının Yükselmesine Çok Sevindim..
Sınavların Notların Okulun.. Oyundan Her Zaman Önemlidir..
Oyun Para İtem Gelip Geçicidir Derslerini Hiç Aksatmayasın..
Bizde Seni Çok Seviyoruz.. Ama Tatillerde Girip Bi ' 2 Dk Hoşbeş Yapsak Fena Olmaz Hani.. :mrgreen:
"Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Öncelikle Emre kardeşim aramıza hoş geldin...Oyun içersinde bize ulaşmak isteye herzaman bize ulaşabilir...Genelde nöbetleşe oyun içince Lonca yetkililerinden biri mutlaka oluyor arkadaşlar bunu bilmenizi isterim...Şunu da sakın unutmayın ki bakmakla görmek arasında keskin bir çizgi vardır...
Loncanın Kalkınması amacıyla birtakım kararlar alınıyor. Lonca üyelerinin Birlikte hareket etmesi en önemli planlarımız arasında yer alıyor. Oyunda Lonca koordinatörü tarafından bilgilendirmeler yapılıyor. Bu Bilgilendirmelere lonca üyelerinin çoğunluğunun katılması gerekmektedir. Şaheseri ve itemi olmayan Lonca arkadaşlarımıza Yardım yapılacaktır. Bu yardımların yapılması içinde Üyelerdeki maden ve itemlerin BizeHerYerTRbzon ( Lonca Kasa ) ' Çarına verilmesi gerekmektedir..!
Lonca Üyelerimizin Amisos.forumh.net sitesine Lonca Listesinde İsim ile üye olmaları gerekmektedir.
Bundan Sonraki kararlar, duyurular ve Yapılacak veya Üzerinde çalışılan Projeler kendi sitemizden sizlere duyurulacaktır.
Daha iyi etkileşim için bu yöntemi kolay ve kullanışlı bulduk.
Siteye Oyuna girmeden önce girerek yeni bir durum varmı diye kontrol etmeyi unutmayınız.
Günaydın arkadaşlar,
Nasılsınız ?
İşlerimden dolayı oyuna giremiyorum.
Msn, Facebook falan geziniyorum anca
Bu arada Emre kardeşim ailemize hoş geldin.
Daim olman dileğiyle...
Ben halen buradan veya başka bir forumdan sohbet etme,haberleşmeye alışmış değilim.Sonunda laptop alıyorum az kaldı.Skypeden konuşuyorsunuz zaten siz.Öyle daha güzel bir ortam ve oyunun sıkıcı hali gidiyor yerine güzel bir oyun geliyor. :lol:
Bu arada şunu da belirteyim 46 daydı sanırım Kenan görevi.46 Olurum yakında.Görevime kimler yardım edecek ihaleyi ortaya koyayım belki alan olur. :lol:
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım