Allah rahmeteylesin...yavuz45 yazdı:opasnoadem yazdı:iyi gunler arkadaşlar oyuna belki giremiye bilirim cunku bir uzucu olay yasadım bugun 03.06.2010 tarıhınde saat :10.00 da kotu olay yasadım en sevdigim kardeşim mahalle arkadaşım bugun hayatını kaybetti daha 17-18 yasında genç bugun evden okula die cıktı ve okuldan adımını içeri attı Otomatik kapıya kafası sıkısarak hayatını kaybetmişti Bu durum beni cok sarstı oyuna girebilirmiyim bilmiyorum ama girmeye calısacam cvp veremessem dalgın olabilirim Kapı tutukluk yapmıs kısa aradan geçmiş ve kapı ustune ustune gelmeye baslayınca sıkısmıs ve Hayarını oldugu yerde kaybetmişti allharahmet eylesin kardeşim Seni hiç unutmıycam Bugun 19:00 da anahaberlerin basına geçin ve Goreceksiniz izmirde seyit sanlı e.m.l Atv de cıkacak![]()
![]()
Adem kardeşim haberi görünce çok üzüldüm daha hayatının baharındaymış yazık olmuş Ölen Kardeşimize Allah (C.c)'tan bol bol rahmet sana ve tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum...
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
Ölenlere allah rahmet eylesin cümleten başınız sağolsun geçmiş olsun
Yarın sınava gırcek herkese başarılar Sanane Benim Seviyemde basarılar

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
Arkdaşlar kime ne oldu?
S.a arkdaşlar bu gün bi olay yaşdım e.ö lodos kestim bbir lodos bunu gururuna yediremedi ve bölgeden kardeşxenes hırsız dedi ama hiç bi önemi yok it ürür kervan yürür.. ama bunu üstüne tsk locansıdna bi tane haddini bilmez locanmıza topğu öle dedi bizi kardeşx locansını sevmeyo oablirle ama ya varlıklarıyla adam olcak lar yada terbiyislikleriye siktir olcaklar..bu güne kadar hiç böle bişe demedim ama yeter biz de insanız bizimde sabrımız var Eyer bu terbiyesizklerkler devam ederse bEnden hiç duyulmayan kötü sözler çıkablir bizden uzak dursunlar dertleri neyse aç açık sölesinler tsk locansı açıldı keyfim bozuldu milletin g*** kalmış herelde loncada olmak onlar bizim locamıza laf atarak kendilerini yüksetlye çalışıyolar ama ellerine hiç bişey geçemeyecek...
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Saygılarımla Kardeşxenes--Kardeşxakın
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
- opasnoadem
- Cin Avcısı
hiç merak etme koçum hepsini Kardeşxloncası ezecek hele oo Kardeşxozan varya Onu gormiyim geçen benide kesti aynı la f it ürü kervan yürür .. Merak etme koçum hepsini yenerizenes93 yazdı:S.a arkdaşlar bu gün bi olay yaşdım e.ö lodos kestim bbir lodos bunu gururuna yediremedi ve bölgeden kardeşxenes hırsız dedi ama hiç bi önemi yok it ürür kervan yürür.. ama bunu üstüne tsk locansıdna bi tane haddini bilmez locanmıza topğu öle dedi bizi kardeşx locansını sevmeyo oablirle ama ya varlıklarıyla adam olcak lar yada terbiyislikleriye #@!? olcaklar..bu güne kadar hiç böle bişe demedim ama yeter biz de insanız bizimde sabrımız var Eyer bu terbiyesizklerkler devam ederse bEnden hiç duyulmayan kötü sözler çıkablir bizden uzak dursunlar dertleri neyse aç açık sölesinler tsk locansı açıldı keyfim bozuldu milletin g*** kalmış herelde loncada olmak onlar bizim locamıza laf atarak kendilerini yüksetlye çalışıyolar ama ellerine hiç bişey geçemeyecek...
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkürler...Update yazdı:Yarın sınava gırcek herkese başarılar Sanane Benim Seviyemde basarılar
Kardeş seni tanımasam da geçmiş olsun gerçekten yüreğim burkuldu Allah (c.c) rahmet eylesin...iyi gunler arkadaşlar oyuna belki giremiye bilirim cunku bir uzucu olay yasadım bugun 03.06.2010 tarıhınde saat :10.00 da kotu olay yasadım en sevdigim kardeşim mahalle arkadaşım bugun hayatını kaybetti daha 17-18 yasında genç bugun evden okula die cıktı ve okuldan adımını içeri attı Otomatik kapıya kafası sıkısarak hayatını kaybetmişti Bu durum beni cok sarstı oyuna girebilirmiyim bilmiyorum ama girmeye calısacam cvp veremessem dalgın olabilirim Kapı tutukluk yapmıs kısa aradan geçmiş ve kapı ustune ustune gelmeye baslayınca sıkısmıs ve Hayarını oldugu yerde kaybetmişti allharahmet eylesin kardeşim Seni hiç unutmıycam Bugun 19:00 da anahaberlerin basına geçin ve Goreceksiniz izmirde seyit sanlı e.m.l Atv de cıkacak
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ağır gelin az...opasnoadem yazdı:hiç merak etme koçum hepsini Kardeşxloncası ezecek hele oo Kardeşxozan varya Onu gormiyim geçen benide kesti aynı la f it ürü kervan yürür .. Merak etme koçum hepsini yenerizenes93 yazdı:S.a arkdaşlar bu gün bi olay yaşdım e.ö lodos kestim bbir lodos bunu gururuna yediremedi ve bölgeden kardeşxenes hırsız dedi ama hiç bi önemi yok it ürür kervan yürür.. ama bunu üstüne tsk locansıdna bi tane haddini bilmez locanmıza topğu öle dedi bizi kardeşx locansını sevmeyo oablirle ama ya varlıklarıyla adam olcak lar yada terbiyislikleriye #@!? olcaklar..bu güne kadar hiç böle bişe demedim ama yeter biz de insanız bizimde sabrımız var Eyer bu terbiyesizklerkler devam ederse bEnden hiç duyulmayan kötü sözler çıkablir bizden uzak dursunlar dertleri neyse aç açık sölesinler tsk locansı açıldı keyfim bozuldu milletin g*** kalmış herelde loncada olmak onlar bizim locamıza laf atarak kendilerini yüksetlye çalışıyolar ama ellerine hiç bişey geçemeyecek...
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Saygılarımla Kardeşxenes--Kardeşxakın![]()
Kendal veya Ozan seni kesmişse bu suçu azıcık kendinde ara.
Adamın üstü sağlammış kesmiş...
Bu araa şöyle bir şey demek istiyorum loncamın kimsenin hakkını yiyeceğini zannetmiyorum.
Bakalım kendisine hırsız denilen arkadaş bizim loncadan kimler doğruladı az söyle ben ikinizi de dinleyeyim.
Birazcık hız limitini aştınız sanırım...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- opasnoadem
- Cin Avcısı
koçum varsa bi derdin buyur gel oyuna konusalım forumu kirletme tmm Varsa delinin tutana kanıtın konusursun ama delil kanıt yoksa sadece kendi coplunde konusursun ne bizim lonca sizi ilgilendirsin ne sizin loncada bizi Saten ilgilendirmiyoda ....ozana gelince 3 kişi le adam kesmek herkeze kolay kendine guveniyosa tek ke tekde cıkarız kaç Milyonuna isterseEmirBerkKorkmaz yazdı:Ağır gelin az...opasnoadem yazdı:hiç merak etme koçum hepsini Kardeşxloncası ezecek hele oo Kardeşxozan varya Onu gormiyim geçen benide kesti aynı la f it ürü kervan yürür .. Merak etme koçum hepsini yenerizenes93 yazdı:S.a arkdaşlar bu gün bi olay yaşdım e.ö lodos kestim bbir lodos bunu gururuna yediremedi ve bölgeden kardeşxenes hırsız dedi ama hiç bi önemi yok it ürür kervan yürür.. ama bunu üstüne tsk locansıdna bi tane haddini bilmez locanmıza topğu öle dedi bizi kardeşx locansını sevmeyo oablirle ama ya varlıklarıyla adam olcak lar yada terbiyislikleriye #@!? olcaklar..bu güne kadar hiç böle bişe demedim ama yeter biz de insanız bizimde sabrımız var Eyer bu terbiyesizklerkler devam ederse bEnden hiç duyulmayan kötü sözler çıkablir bizden uzak dursunlar dertleri neyse aç açık sölesinler tsk locansı açıldı keyfim bozuldu milletin g*** kalmış herelde loncada olmak onlar bizim locamıza laf atarak kendilerini yüksetlye çalışıyolar ama ellerine hiç bişey geçemeyecek...
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Saygılarımla Kardeşxenes--Kardeşxakın![]()
![]()
Kendal veya Ozan seni kesmişse bu suçu azıcık kendinde ara.![]()
Adamın üstü sağlammış kesmiş...
Bu araa şöyle bir şey demek istiyorum loncamın kimsenin hakkını yiyeceğini zannetmiyorum.
Bakalım kendisine hırsız denilen arkadaş bizim loncadan kimler doğruladı az söyle ben ikinizi de dinleyeyim.
Birazcık hız limitini aştınız sanırım...
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●