Merhaba arkadaslar uzun bır suredır aranızda degıldım bu yuzden hepınızı cok ozledım.
Aramıza yenı arkadaslar katılmıs onlara bır hos geldın demek ıstıyorum once,Alı'nınde dedıgı gıbı oyunda olmasakta hep bır gozumuz ve kulagımız sızın yanınızda kım ne yapmıs nasıl yapmıs az cok bılıyoruz.Fakat aranızda ne gecerse gecsın yukarıdakı gıbı cumleler sarfetmenızı reddedıyorum.Her ne olursa olsun bırlıkte gecırdıgınız guzel zamanlar ıcın bır Tesekkuru karsınızdakıne borc bılın ve ona gore davranın.
Kendınıze ıyı davranın guzel geceler sızlerle olsun.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Ben Aragons 29 ve 39 lvl lik dönemdeki eski charımın ismi malons du. Loncanızdaki isimlerin hepsi eskiden ezelden bildiğim saygı değer insanlar. Bu sebep ile loncanıza katılmak isterim 47 lvl savaşçı ve 30 lvl büyücüm var.
Gazap yazdı:Merhaba arkadaslar uzun bır suredır aranızda degıldım bu yuzden hepınızı cok ozledım.
Aramıza yenı arkadaslar katılmıs onlara bır hos geldın demek ıstıyorum once,Alı'nınde dedıgı gıbı oyunda olmasakta hep bır gozumuz ve kulagımız sızın yanınızda kım ne yapmıs nasıl yapmıs az cok bılıyoruz.Fakat aranızda ne gecerse gecsın yukarıdakı gıbı cumleler sarfetmenızı reddedıyorum.Her ne olursa olsun bırlıkte gecırdıgınız guzel zamanlar ıcın bır Tesekkuru karsınızdakıne borc bılın ve ona gore davranın.
Kendınıze ıyı davranın guzel geceler sızlerle olsun.
Kardeşim bizde seni çok özLedik dört gözLe bekLiyorum aramıza dönmeni
Ben Aragons 29 ve 39 lvl lik dönemdeki eski charımın ismi malons du. Loncanızdaki isimlerin hepsi eskiden ezelden bildiğim saygı değer insanlar. Bu sebep ile loncanıza katılmak isterim 47 lvl savaşçı ve 30 lvl büyücüm var.
İyi forumlar..
:arrow: :arrow: :arrow:
kalenderoglu yazdı:MerhabaLar ;
biLgiLendirme /color] TLOO aiLesi oLarak üye aLımLarımız tekLif usuLü iLe yapıLmaktadır . Sunucumuzda kendini kanıtLamış, diğer oyuncuLarLa herhangi bi husumeti oLmayan, buLunduğu ortama saygı duyan, buLunduğu ortamda saygı duyuLan oyuncuLara tarafımızdan bizzat tekLif götürme yoLuyLa yeni arkadaŞlarımız aiLemize davet ediLmektedir ..!
Bugünkü Buluşmaya Katılan KalenderBey'e Teşekkürlerimi Sunarım Selçuk Yine Arazi Olmuştur Benim Geleceğim Kesin Değildi Ama Arkadaşları Kıramadım Biraz Geçte Olsa KAtıldım Aralarına Güzel Bi Gündü Devamının Temennisiyle Saygılar )
Tonyukukxx yazdı:Bugünkü Buluşmaya Katılan KalenderBey'e Teşekkürlerimi Sunarım Selçuk Yine Arazi Olmuştur Benim Geleceğim Kesin Değildi Ama Arkadaşları Kıramadım Biraz Geçte Olsa KAtıldım Aralarına Güzel Bi Gündü Devamının Temennisiyle Saygılar )
TooNYuKuK
bizi Kırmayıp geLdiğin için ben teşekkür ederim kardeşim daha büyük çapLı bi buLuşmada görüşmek ümidiyLe