[quote="essperanza"][quote="MegaReaL"]Değerli vakitlerimi geçirdiğim Mega ailesinin dikkatine ;
Loncaya, temelinin yeni kurulduğu günler içerisinde dahil olmuştum...Kimse tarafından tanınmayan sersefil.Ama ismimin şanıyla kimseye aldırmayıp laf edenlere birlikte hareket ederek buralara kadar gelmek benim şu sanal alemde kazanabileceğim en büyük değerdi.Şimdi ise bir veda vakti, sonuna geldim Gerekli sebebi oyun içi tüm tanıdıklarıma belirttim.
Megaşifa ; çok şeyleri hak ediyorsun ve alıcağından şüphem yok.
Yalnızsavaşçıı ; Kaykayxgadir'di demi Erdem Tuttğun yeri sana belli etmişimdir umarım şevkatli kadir'im benim
Megaxmc ; seni kestiremiyorum ya sağdan kaçıyorsun ya soldan
Megaxesper ; yazmakta en çok zorlandığım kişi . Görüşürüz Umut'um .
Megaxinscrib , Talha junonun sana zırh vermesi dileğiyle onca günleri unutma lem
Megaxsamedi ; sessiz ve derinden devam et. Hoşçakal
Megaxblack ; Tolga'm buralarda bir Black varmış gördünmü ?
Kendine iyi bak Salih ünivde başarılar seni bekliyor olcaz
Vaay be salih sendemi üniversiteli oldun Üniversite hayatında basarılar dilerim umarım hersey dilediğin gibi olur ne konuda olursa olsun bir ihtiyacın olursa telefon numaramı biliyorsun... Sağlıcakla kal
MegaReaL yazdı:Değerli vakitlerimi geçirdiğim Mega ailesinin dikkatine ;
Loncaya, temelinin yeni kurulduğu günler içerisinde dahil olmuştum...Kimse tarafından tanınmayan sersefil.Ama ismimin şanıyla kimseye aldırmayıp laf edenlere birlikte hareket ederek buralara kadar gelmek benim şu sanal alemde kazanabileceğim en büyük değerdi.Şimdi ise bir veda vakti, sonuna geldim Gerekli sebebi oyun içi tüm tanıdıklarıma belirttim.
Yalnızsavaşçıı ; Kaykayxgadir'di demi Erdem Tuttğun yeri sana belli etmişimdir umarım şevkatli kadir'im benim
Megaxinscrib , Talha junonun sana zırh vermesi dileğiyle onca günleri unutma lem
Neyse fazla derine de dalmayayım.Herkesin yeri ayrı, yolunuz düşerse evimde ağırlamaktan mutluluk ve zevk duyarım.
Gördüm salihim gördüm Sevdiğim dostlarımın başında geliyorsun.Oyunu bırakmana üzülmedim çünkü bende bir ara veriyorum. Sana hayatında başarılar dilerim her şey gönlünce olsun.Üniversitende başarılar.Elbet geri döneceğini bildiğim için görüşmek üzere.Kendine iyi bak.
Uzun bir süre foruma ve oyuna girmeme nedeniyyle olanlara üzüldüm .
Ferdi Hayatında Başarılar diliyoruz . Tekrar geri dönmen dileğiyle ..
Neyse fazla derine de dalmayayım.Herkesin yeri ayrı, yolunuz düşerse evimde ağırlamaktan mutluluk ve zevk duyarım.
Junon baan zırh vermez onu geç bikere ) Üni'de Başarılar , Derslar hayat oyundan önceliklidir tabiki . Okul için doğru bir karar olabileceğini düşünüyorum . Ferdi'ye de sanada hakkıkm helal olsun . Sevdiğim kişilerdensınız
Bakıyorumda Herkes Oyuna Ara Veriyor , Muhabbet Edicek Adamıda BuLamıcaz Gibi .Hoş Bende Üni 2.Sınıfa Geçtiğim İçin Pek Giremeyecem ama Yinede BuraLardayım.3-5 Adam KaLır İnşaLLah .Hepinize Eğitim Hayatınızda BaşarıLar ArkadaşLar.
Taşınma Sebebiyle Bir Süre Aranızda Değildim Arkadaşlar Bunu Belirtmek İsterim . .
Öncelikle Salihim Başkoyduğun Bu Yolda Umarım Herşey Temiz Gönlüne Göre Olur ki Böyle Olacağına Yürekten İnanıyorum...
Diğer Bir Konuya Gelince Bir Süre Bende Aranızda Olmayacağım Fakat Arada Bir Ziyaretinize Gelmeye Çalışacağım. Hepinizi Çok Seviyorum Bu Platformda Tanıdığım ve Sevip Saygı Duyduğum Güvendiğim Tek Kişiler Sizler Oldunuz. Bu Yüzden Bir Ekip Olarak Birbirimize Bu Denli Uyum Sağladığınızdan Dolayı, Kardeşlik Duygusunu Bizlere Gösterip Yaşattğınızdan Dolayı Hepinize ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır . . Dilerim Bu Bağ Hiç bir Zaman Kopmaz ve MeGa Ailesi Olarak Birbirimize Her Konuda Her Zaman Destek Oluruz . . .
Sözü fazla Uzatmayacağım Etüd Saatim Yaklaşıyor Dilerim Herşey Gönlünüzce Olur Her Hafta Ziyaret Etmeye Çalışacağım Hepinizin Gözlerinden Öpüyorum . .
Kendine iyi bak Salih ünivde başarılar seni bekliyor olcaz
Vaay be salih sendemi üniversiteli oldun Üniversite hayatında basarılar dilerim umarım hersey dilediğin gibi olur ne konuda olursa olsun bir ihtiyacın olursa telefon numaramı biliyorsun... Sağlıcakla kal
Vay be demek sende ayrılıyorsun oyunda sevdiğim adamların hepsinin ya charları çalınıyor yada oyunu bırakıyor Ama snn gitmen biraz daha üzdü beni neyse erdem bnm universite kazanmama az kaldı 2 senecik (İlk senede kazanacağımı düşünüyorum) Marmara üni. ztn gitmek istediğim 2.sırada 1. sırayı boş wer Neyse Arada uğra ama Birde tel no nu oyun içinden fln mesaj atarsan sevinirim