Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Ruh kalkanı tılsımını hediye edeceğin bir arkadaş tanıyorum

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Elbette veririm.Elimde 2 veya 3 adet mevcuttur kendileri.VoiceOfVoiceless yazdı:Ruh kalkanı tılsımını hediye edeceğin bir arkadaş tanıyorum![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Topal-
Nefer mağaraya girdiğinde Topal'ın kim olduğunu çok rahat şekilde ayırt etti.Topal bir Fare Adamdı.Şaşırmıştı ancak Domuzun kentinde kimsenin ona zarar veremeyeceğini bildiği için,Topal'ın yanına gitti.Topal şaşırarak sormuştu:
- Sen de kimsin?
- Ben buranın yabancısıyım.Beni buraya Domuz davet etti.Kim olduğumu öğrenmek istiyormuş ve de Mebure Hanım'dan benim için övgü dolu sözler aldığını söyledi.Şimdi de beni sana yönlendirdi.
- Demek C.D. seni gönderdi.Güzel.Teşkilatın yetenekli bir adamı işimize yarayabilir.Ancak sır tutmayı bilmemiz lazım değil mi?Sır tutmak önemlidir.Sır tutmayı bilmeyenleri öcüler yer bu alemde.
Yaman uzatarak söyledi"Taaamaam!"
- Çok uzun süredir buralardayım ve akıl almaz şeyler gördüm.Bu yüzden biraz yarım akıllıyım.Topal sinsi sinsi sırıtır."Sen de görmüş geçirmiş birine benziyorsun.Sana yeraltında yaşamayı anlatmayacağım,bunu kendin nasılsa öğreneceksin."
- Bakalım adapte olabilecek miyim?
- Her şey zamanla...Şimdilik Kara Cinlere ki muhtemelen C.D. bahsetmiştir,yapacağımız taarruz için malzeme topluyoruz.Yeraltı Mantarı buralarda bolca bulunan zehirli bir mantar türüdür.Işık saçanlarla karıştırma.Bunlardan yeterli miktarda lazım.Köklerine fazla yaklaşma,zehir yayarlar.Dikkatli olmazsan bu zehir birkaç saniye içinde öldürür.Eğer mantarları getirirsen,sana başka işler ayarlayabilirim.
- Anlaşıldı.
Yaman mağara içlerinde Yeraltı Mantarı avına çıkmıştı.Fakat belalı yaratıklar Tepegözler mağara içerisinde volta atıyordu.Savaşmak için üşenmişti.Bu işi gizlene gizlene yapacaktı.Birkaç tane topladı fakat Tepegözler onu fark etti.Üzerine koşmaya başlarlarken Yaman depara kalktı.Mağaranın daha da derinlerinde idi artık.Burada bulduğu birkaç mantarı da topladıktan sonra geriye döndü.Üzerinde birkaç yarık vardı.Topal'a gitti ve mantarları teslim etti.
- Güzel.Beklediğimden çok toplamışsın.Hala hayattasın.Kanamaları şimdi durdurmada yardımcı olurum fakat şu eşyaları al.Elindekiler burada işe yaramaz.
- Teşekkür ederim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün epik bir gündü.Gerçekten Hol'de iyi işler çıkardık.Ayrıca Meteor'da da.Hem Xenotim kastık gem de KP.Neyse başlamak istiyorum.
Öğlene yakın Bahadır arkadaşım malzemeleri hazır olan Kıyamet Asa'sını üretti.
Sonra 3 kişi Güvenli Oda'ya çıktık.Önce düşen reçetelerden ikisini paylaşayım.
Ve günlerce beklediğim an bugün gelmişti.Bu karakterime ilk defa Xenotim düşmüştü.
Anıl ise bizden şanslıydı ve 2 adet düşürdü.Kendisi burada düşmez,düşerse de zor dedi.Ben Xenotim aldıktan 5 10 dakika sonra o da almıştı.Hasan dostum bugün şanssızdı fakat kendisine Ceket'ten kalan borcum olduğu için,Asit Bilgisi II tılsımına katkı olması ve borcumu ödemek babında Xenotim'i ona verdim.
Epik demiştik ya hani.İşte bu destansı bir karşılaşmaydı.Daracık odada tam 10 ceset.7 Arz'a 3+1 Lodos.Bir lodos şifacı idi.Fazla etki yapmadı.Grubumuz da bile değildi ancak bana can basmıştı.Ben ise Y2'nin avantajını kullanarak 7 kişiye Elektrik dağıttım.Bu 7 kişi arasında forumdan da tanıdığımız,günlük tutan CHOOSENS vardı.Eğer kalbini kıracak bir söz ettiysek affola.Daha hiç bir şey olmadan direk savaşa başladık ki bize saldıracakları kesindi.
Ama burada da hakkımı savundum.
KP arayışına Meteor Bölgesi'nde devam ettik.Bugün büyücüm ile 400'ü geçik KP kastım.7000 KP'ye ulaştım.
Büyücüde karizma bitince,Şifacıdan devam ettik.Şifacıda yalnızca 2 defa öldüm.Biraz hamlaşmışım şifada.Şifa için bir şeyler yapmalıyım,onu çok boşladım.Halbuki ilk göz ağrım.
Son olarak da Anıl bana satmam için Klorotoksin verdi.Ben de onları sattım.Fakat fotoğraf yok.
Bugün gerçekten güzeldi gerçekten.İyi savaşan bir Arz ekibine karşı dayanabildik.Onları incitebilecek sözler söyledik fakat bölge konuşmalarından ötürü.Ben de şöyle bir video paylaşmak istedim.
Günün Sözü:
Savaşı bilmeyen, barışı da bilmez. -Japon Atasözü
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Videoya mı gülelim , videonun altındaki yorumlara mı gülelim kafam karıştı :mrgreen:
Papazı en son gördüğümde 15 level falandı , kocaman delikanlı olmuş
Xenotim :shock:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Ben Büyücüsü olduğunu bile bilmiyordum.VoiceOfVoiceless yazdı:Videoya mı gülelim , videonun altındaki yorumlara mı gülelim kafam karıştı :mrgreen:
TOLGARDA yazdı:Xenotim :shock:
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Sulak yerde büyüyor abisi ondandır ondanVoiceOfVoiceless yazdı:Videoya mı gülelim , videonun altındaki yorumlara mı gülelim kafam karıştı :mrgreen: