İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İsminiz veya şifreniz onaylanmadı hatası
Hahaha ; her "ikv bitti , ikv tarih oldu " gibi konuları gördükçe kendime gerçekten bu oyun bitti demiştim . Ama nasıl bitecekti ? Demekki böyle bitecekmiş ikv ye hiç yakışmayan bir final oldu doğrusu ...
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
sert düşüş diyorsunmusallat123 yazdı: Hahaha ; her "ikv bitti , ikv tarih oldu " gibi konuları gördükçe kendime gerçekten bu oyun bitti demiştim . Ama nasıl bitecekti ? Demekki böyle bitecekmiş ikv ye hiç yakışmayan bir final oldu doğrusu ...![]()
...
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
aynen55ivedik55 yazdı:sert düşüş diyorsunmusallat123 yazdı: Hahaha ; her "ikv bitti , ikv tarih oldu " gibi konuları gördükçe kendime gerçekten bu oyun bitti demiştim . Ama nasıl bitecekti ? Demekki böyle bitecekmiş ikv ye hiç yakışmayan bir final oldu doğrusu ...![]()
MMORPG tarihinin en uzun süreli OLAĞAN DIŞI ARIZA DURUMU rekorunu kırmak için uğraşıyoruz 
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: DAĞ
Server : WEB7
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 20:36:43
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 20:36:43
Sunucular yavaş yavaş açılıyor Teşklat Beyaz Anka felan filan açıldı.
A R Z L O D O S
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Beyler Sunucular Kapalı Hala Niye Yazıyorsunuz
Sunucuları kapatıp Bakıma Aldılar Ya Bakımdan sonra Düzelicek Yada formatlayıp Tekrar Oyunu Kuracaklar Son Yedekler ile 1-2 Saatlik İş Değildir Bunlar Bende sunucu Yönetimi Yapıyorum Gidin Yatın Takılın Beklemeyin Yarın öğlenden Önce Açmak Zor İş Gece Mesai Yapmaları Lazım
Aslında Az Paraya kıyıp Şu Makineleri i7 e Çekip ssd Disk kullansalar 16 Gb Ram'da Çaktın mı Canavar Gibi Olurda Kıyamıyorlar
Bide Bu Adresi Deneyin
http://istanbuloyun.com/logingame.aspx
Sunucuları kapatıp Bakıma Aldılar Ya Bakımdan sonra Düzelicek Yada formatlayıp Tekrar Oyunu Kuracaklar Son Yedekler ile 1-2 Saatlik İş Değildir Bunlar Bende sunucu Yönetimi Yapıyorum Gidin Yatın Takılın Beklemeyin Yarın öğlenden Önce Açmak Zor İş Gece Mesai Yapmaları Lazım
Aslında Az Paraya kıyıp Şu Makineleri i7 e Çekip ssd Disk kullansalar 16 Gb Ram'da Çaktın mı Canavar Gibi Olurda Kıyamıyorlar
Bide Bu Adresi Deneyin
En son cihankaraca tarafından 20 May 2013 20:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- Redsxhell
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar Felaket Tellallıgı Yapmanızın Alemı Yok Bu Sorun Cözule Bilicek Bir Sorun Kaldıkı Diğer mmorg Oyunlarında Her Hafta Yaşanan Bu Sorunu Neden Bukadar Büyütüyor Yada Neden Bukadar Sabırsız Davranıyorsunuz Ki İKV Bitti Safsatasını Biz Oyunun Acıldıgı Günden Beri Duyuyoruz Fakat Emın Olun Bitmıyor Her Gecengun Büyüyrek Devam Ediyor Ve mmorg Oyunlarında Dünya Sıralamasında Türk Bayragını İlk Ve Tek Olarak Dalgalandırmaya Devam Ediyor..musallat123 yazdı: Hahaha ; her "ikv bitti , ikv tarih oldu " gibi konuları gördükçe kendime gerçekten bu oyun bitti demiştim . Ama nasıl bitecekti ? Demekki böyle bitecekmiş ikv ye hiç yakışmayan bir final oldu doğrusu ...![]()
- Katreankara
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Server : WEB01
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 20:38:48
Arkadaşlar yardım edin lütfen napmam gerekiyor?
Sorgulama Zamanı : 20 Mayıs 2013 Pazartesi 20:38:48
Arkadaşlar yardım edin lütfen napmam gerekiyor?
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
an itibari ile bu konu 501 mesaj ile forum tarihinde en çok cevaplanan konuları arasında 3. sırada

bakmayın siz ben bunu yazarken 500 olmamıştı ss al yükle derken arttı sayı

bakmayın siz ben bunu yazarken 500 olmamıştı ss al yükle derken arttı sayı
...