Hepsini delikurt kullanmaktadır maksat loncasını kalabalık göstermek.
Bakınız eteklinin kendini ele verdiği an;

Melankolik yazdı:Siz sanıyor musunuz ki forum üzerinde yorum yapan titxtuana,titxaybala,titxasena vs vs hesaplardan yorumların farklı kişiler üzerinden yapıldığına?
Melankolik yazdı:Sayfa 7Byefsane yazdı:Başarılarınızın devamını dilerim loncasız kalırsam ilk qireceğim lonca Titx dir tabi kabul ederseniz iyi forumlar. .
ulubay
Vahit abi, titlere çok yalakalık etti bu çocuk alırlar mı sence artık loncaya?
Bence tam titlere yakışır bir çocuk
Vahit yazdı:Diyecek kelime yok alan memnun gelen memnunsa yapabileceğim birşey yok
Bir gerçeği bilirim ben oda ulubay bir soru sordu ve kendisini aydınlatmak için yolunu elfeneri değil kino ile aydınlattım ama kendisi hala karanlık bir yolda ilerlemek istiyor ! Birgün karanlık yolda karşısına çıkacak olan tehlikeleri görüp neye uğradığını canlı olarak gördüğünde ozaman ben burdan kendisine cevap yazacağım .
eğer isminin ön adında tit ön adı varsa ve delikurt un dediklerini yapmazsan (bayan isen namussuz erkek isen hırsız) damgasına herzaman hazırlıklı olmalısın ! "Elde et ; edemiyorsan karala" tangut efendinin çalışma sistemi budur!
Vesselam
Melankolik yazdı:Siz sanıyor musunuz ki forum üzerinde yorum yapan titxtuana,titxaybala,titxasena vs vs hesaplardan yorumların farklı kişiler üzerinden yapıldığına?
Ne güzel altına imzasını atmış ben aybala' yım dememiş yaMelankolik yazdı:Siz sanıyor musunuz ki forum üzerinde yorum yapan titxtuana,titxaybala,titxasena vs vs hesaplardan yorumların farklı kişiler üzerinden yapıldığına?
Titxdelikurt yazdı:Sancak sunucusunda lonca sayısı toplasan 2 elin parmaklarını geçmez, diyelim ki 10 Tane Lonca var, bunların 8 tanesini dolaşmış girmiş çıkmış ( Atılmış ) üyeleri loncamız kalabalık görünecek diye içinize alırsanız, bu şekilde sonçular doğurur ve buna katlanırsınız.![]()
İyi forumlar.
XxTayfunxX yazdı:bygloyn yazdı:
AYRICA delikurt LONCA SAFYASINDAN UZAKLASMAN İÇİN NE YAPMAMIZI İSTİYON CEP HARÇLIĞIMI VERELİM ?![]()
![]()
![]()