<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen lahy1 »

yunus akjrdeşim sevdiğim birisi nama sabırlı ve dikkatli olman konusunda uyarılmıstın arkadaslaığımız abi kardeş ilişkimiz bakidir dicek ibşi yok ama loncadaşlığımız sanırım buraya kadar oyunda her zaman yine gerektiğnde ulaşabilirsin allaha emanet ol hoşçakal
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

Öncelikle şunu söyleyeyim Berkay abi kadimde o börteçine usta nın kadimi kesemediğimden görevim olmadığından benle dalga geçmesinden sonra küfrettiğimi biliyorsun. Kusura bakma ama ben gururlu bir insanım böyle durumlarda tepkimi kimse engelleyemez. Küfür ettim sonra özür diledim o olay geçti 2 ay oldu. Bugünki olaya gelince eğer tarafsız bir şekilde gelişen olayları bir kere de alttan almamı istemeden okusaydın bana hak verirdin. Orada adının ihsan olduğunu anladığım börteçine üyesi kurt loncasından bir yetkili bana pm atsın dediğinde ben de yazısındaki emirden dolayı sadece ":D:D:D" yazdım. Oradan adının ihsan olduğunu çıkardığım şahsiyet adımı nereden öğrendiyse artık ters cevap verdi. Araya emre fırlamasının girmesiyle olay gördüğün hale geldi. Sen her zamanki gibi benim alttan almamı istedin. Benim artık böylelerine sabrım kalmadı kp satarken lanlı konuşma emrini verdi tartıştım kapattım ama sebepsiz yere tartışmaya çekildiğim olayda aynı adam çıkınca sen direk bana sus dedin. Benim artık takatim kalmadı artık alttan almıyorum almayacağım. Umarım loncada başka bir kişinin tartışmasında objektif bakarak değerlendirir o üyeyi loncadan atmadan önce düşünürsün. Üzerimde emeğin geçti herkesin geçti hakkınızı helal edin. Umarım bu ayrılık bazı abilerimle olan ilişkimi ve bazı arkadaşlarımla olan dostluğumu bozmaz. Hepinize iyi oyunlar...
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

lahy1 yazdı:yunus akjrdeşim sevdiğim birisi nama sabırlı ve dikkatli olman konusunda uyarılmıstın arkadaslaığımız abi kardeş ilişkimiz bakidir dicek ibşi yok ama loncadaşlığımız sanırım buraya kadar geldi devamıda gelecektir ben bu konuyu etraflıca görüşümesi taraftarıyım oyunda her zaman yine gerektiğnde ulaşabilirsin allaha emanet ol hoşçakal
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

500 üncü mesajım :lol: heba etmeyim dedim :lol:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

Yunus ben sana sus dedğimde senin haklı yada haksız olduğunu sorgulamadım.özelinede yzdım sus dedim klandanda yazdım sus dedim.beni eşşek yerine koyup bi susmadın.halbuki sen bana kaç kere söz verdin abi daha tartışmıycam kavga etmiycem küfür etmiycem diye.daha öncede demiştim haklı da olsan haksızda olsan klandan kavga etmiyceksin alt f4 yapıp çıkcaksın diye sende bana tamam abi oyle yapcam dedin.konu gurur meselesine gelince herkesin haysiyeti gururu vardır Yunus,konumuz o değil.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Herkese selam...

Haftasonunu iple çekiyıorum.. umarım hepbirlikte oyunda güzel vakit geçiririz.. hepinisi öpüyorum :roll:

yarın akşam bi allah işi karışmassa oyunda olucam ;)

lütfen bu konuyu uzatmayalım :|
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Berkopasa yazdı:Yunus ben sana sus dedğimde senin haklı yada haksız olduğunu sorgulamadım.özelinede yzdım sus dedim klandanda yazdım sus dedim.beni eşşek yerine koyup bi susmadın.halbuki sen bana kaç kere söz verdin abi daha tartışmıycam kavga etmiycem küfür etmiycem diye.daha öncede demiştim haklı da olsan haksızda olsan klandan kavga etmiyceksin alt f4 yapıp çıkcaksın diye sende bana tamam abi oyle yapcam dedin.konu gurur meselesine gelince herkesin haysiyeti gururu vardır Yunus,konumuz o değil.
Abi konumuz o değil bu değil belki buna da konumuz değil diyeceksin ama Kurtlarxfndysn benim anneme küfretmişti kanıtı da sunmuştum ona cezai işlem yapılmadı çünkü şikayet eden bendim. Eğer börteçine loncası onu şikayet etseydi şu anda o da loncada değildi. Börteçine loncasından bir iki densize sırf itibar için beni sattığından dolayı teşekkür ederim. Yasinle konuşup anlaştık bu arada abi eğer bana hak verip de işlem yapmaya kalkarsan -ki sanmam- ben onla konuştum anlaştım barıştım.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Kurtlarxkadriye yazdı:lütfen bu konuyu uzatmayalım :|
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bilgetonyukuk yazdı:
IIxFeaRxII yazdı:
Abi konumuz o değil bu değil belki buna da konumuz değil diyeceksin ama Kurtlarxfndysn benim anneme küfretmişti kanıtı da sunmuştum ona cezai işlem yapılmadı çünkü şikayet eden bendim. Eğer börteçine loncası onu şikayet etseydi şu anda o da loncada değildi. Börteçine loncasından bir iki densize sırf itibar için beni sattığından dolayı teşekkür ederim. Yasinle konuşup anlaştık bu arada abi eğer bana hak verip de işlem yapmaya kalkarsan -ki sanmam- ben onla konuştum anlaştım barıştım.
Terbiyeni takın konuşmak nedir konuşurken ne tür üsluplar kullanılır onu öğren öyle al Loncamın adını ağzına, konunun uzatılmaması isteniyor susuyorum... Ama sanma ki seni göz ardı edeceğim, durman gerektiğin yeri bil efendiliğini bozma yoksa inan olay çok daha farklı boyutlara taşınır.
O boyutlara taşımanı gerçekten çok isterim. Loncanın sayfasını kirletmene gerek yok daha gereksiz yazma.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen serserixemre »

fear masallah e güzel konusuyon sne öle akılıca davran biraz hatırlarsan bugün karizma veriyormussun bilmiyorduk kesildin diye biz adamı kesmeye kalkıstık aynı zamanda berkay da daldı zaten benım onu tank savascı ile kesmem mümkün diil fırlama diyosun ya önce kendine ve aynaya bak iyi düşün!!!
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR

“Lonca İletişim” sayfasına dön