Arakdaşlar topalntıdan erken ayrılmak zorunda kaldık hem benim hemde bazı arkadaşlrın özel işelri dolaysıyla.neyse demek istediklerimizin çoğunu dile getiremedim.Bundan sonraki toplantılar için farklı bir uygulama yapcaz. şöyleki, herkesin bir grubu olucak yani yöentimden arakdaşalra isim isim paylaştırma yapcam ve biz yöntimde konuşucaz alınan kararları bu arakdaşar kendi grupalrına aktarcak.boylece daha fazla yararlı olucaz kanısındayım.her kafadan ses çıkmaz demek istelinler ve öneriler yada şikayetler daha iyi anlaşılır ozman.bunun planlamsını yapcaz en kısa sürede.hepinize bol eğlenceler
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Özel hayat nedeniyle moralim bozuldu biraz toplantının bir kısmından sonra ayrılmak zorunda kaldım, internetteydim ancak çektiğim fotoğrafları paylaşamadım.
Yarın toplantı öncesi ve sonrası birkaç fotoğraf paylaşacağım.
Herkese iyi geceler...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Vallaha dersler antrenman vs derken kalmıyor zaman
Toplantıya katılamadım haberim de yeni oldu artık sonraki toplantılara gelirim arkadaşlar kusruma bakmayın o grup meselesi çok güzel düşünülmüş gerçekten çok faydası olur en kısa zamanda buradan bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Yarınki kadime inşallah gelirim ama gelmeme olasılığım bir hayli yüksek. Eğer gelemezsem hafta içi veya haftaya bir kere daha yapabilir miyiz? Liderlik sembolünü sağolsun atakan abi verdi 1 kadim kaldı sadece kadimden sonra da yaklaşık bir 15m lik ıvır zıvırdan sonra ejder elimde olacak.