TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
olcayım sana sonsuz guvenım var bunu unutma sen ıste oyundakı butun charlarım sana feda ama bu işi bırakmıyorum pazartesi mahkemeye veriyorum bulduk galıba kımın caldığını sımdılık acıklamıyorum...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Olcay çaldı veya çalmadı diye bişey demiyorum. Olcay a güvenim gerçekten sonsuz. Dün sinirler hakikatten bizim cephemizde çok gergindi.Olcay ın yapmadığını ve yapmıyacağınıda biliyorum msn sine girenler den isimler i vermiyorum , onlardan eminim Veya olcay arkadaş arasında konuşurken ağzından kaçırmış olabilir bunlarda hemen şifreyi değiştirmiş olabilir. Çok az kaldı çarı geri alacaz. Ozaman hesaplaşacaz ya oyunda ya mahkemede........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Eray bul o lavukları sana söz öldürürüm onlarıeray yazdı:Olcay çaldı veya çalmadı diye bişey demiyorum. Olcay a güvenim gerçekten sonsuz. Dün sinirler hakikatten bizim cephemizde çok gergindi.Olcay ın yapmadığını ve yapmıyacağınıda biliyorum msn sine girenler den isimler i vermiyorum , onlardan eminim Veya olcay arkadaş arasında konuşurken ağzından kaçırmış olabilir bunlarda hemen şifreyi değiştirmiş olabilir. Çok az kaldı çarı geri alacaz. Ozaman hesaplaşacaz ya oyunda ya mahkemede........

Çok az kaldı çalan kişiye ulaşmamıza.monsterdarker yazdı:Eray bul o lavukları sana söz öldürürüm onlarıeray yazdı:Olcay çaldı veya çalmadı diye bişey demiyorum. Olcay a güvenim gerçekten sonsuz. Dün sinirler hakikatten bizim cephemizde çok gergindi.Olcay ın yapmadığını ve yapmıyacağınıda biliyorum msn sine girenler den isimler i vermiyorum , onlardan eminim Veya olcay arkadaş arasında konuşurken ağzından kaçırmış olabilir bunlarda hemen şifreyi değiştirmiş olabilir. Çok az kaldı çarı geri alacaz. Ozaman hesaplaşacaz ya oyunda ya mahkemede........
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Loncada birçok kişi bana olan güvenini kaybetti.Bunu geri alamam.Loncadan çıkıyorum (atılmıyorum).
Until next time
Until next time
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- lostxxx
- Demirci Çırağı
Şu oyunda güvendiklerim arasında Olcay birinci gelir... (Birincilikte tek kişi yok bilginize...)
memo nerlerdesın senın mk

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
olcay bu loncadan atılırsa benim bu loncayla olan işim biter ben size söyliyeyim baştan ben bu loncada en çok güvendiğimm iki kişi olcayla berk siz bu adamlara hırsız damgası vuruyorsanız allaha havele ediyorum sizi

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Olcay bi lider olarak değil bi arkadaşın olarak söylüyorum bu loncanın girişi var cıkışı yok ...
raşit sana gelince olcayın yazdıklarını iyice oku ben güvendiğim adamları loncadan atmam.
raşit sana gelince olcayın yazdıklarını iyice oku ben güvendiğim adamları loncadan atmam.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
memo sana laf çarpmadım olcaya çaldı dien iftiracılara laf çarptım üstüne alınma knk

Olcaymı hırsızlkık yaptı güldürmeyin beni bu kuru iftiraları ben ve benim kardeşim üzerindede çok yaptılar kardeşim Ancyrax yasin dir onada hırsız dediler banada hırsız dediler sonuç ne oldu tükürdüklerini yaladılar ee ne demiş atalarımız Yalancının mumu yatsıya kadar yanar bu işler böyle