**__Rulers of the World__**
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: **__Rulers of the World__**
Ucube' ( Oğuz ) yi, 20 gündür takip ediyordum loncam a davet etmek için , benden önce davranmışsınız
Karikalles ten sonra Row olan 2. Adam gibi adam... Hayırlı olsun.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

Güzel bir cevabı hakediyorsun ama polemiğin lüzümu yok.Titxdelikurt yazdı:Ucube' ( Oğuz ) yi, 20 gündür takip ediyordum loncam a davet etmek için , benden önce davranmışsınızKarikalles ten sonra Row olan 2. Adam gibi adam... Hayırlı olsun.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Tolun seni unutmuşum pardon kardeşim :STolun yazdı:Güzel bir cevabı hakediyorsun ama polemiğin lüzümu yok.Titxdelikurt yazdı:Ucube' ( Oğuz ) yi, 20 gündür takip ediyordum loncam a davet etmek için , benden önce davranmışsınızKarikalles ten sonra Row olan 2. Adam gibi adam... Hayırlı olsun.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

Merhaba:
Delikurt hakkında bende düşüncelerimi belirtmek istiyorum. Benim amacım bu oyunda düşmandan çok dost edinmek oldu. Belkide bu yaşımın bana verdiği olgunluk sayesinde ön plana çıktı. Delikurt bana göre iyi bir adam. Loncamdaki bazı kişilerle kavgalı olabilir. Bu yüzden her iki tarafın görüşlerinede saygı duymaktayım. Fakat bu kavganın içerisinde hiç bir zaman yer almak istemem ve almayacağımda. Ben insanlar arasındaki polemiklerden bir oyun için kendime pay çıkaracak biri olmadım olmayacağımda..! Delikurt ne zaman yardım isterse normal çarlarımla yardımınada koşabilirim. Oyunda benim için dostluk saygı hoşgörü ve yardımlaşma önemlidir. Bunu meranda beni tanıyanlar çok iyibilir. Şunuda belirteyim kesinlikle Loncaya bir ihanet söz konusu değildir. Loncamıda gerektiği an korumaya tabiki hazırım. Fakat bunu oyun da olsun gerek forumda olsun tartışma yaratarak değil. Böylece ancak kendimize ve forumu diğer kullanan arkadaşlarımızın hakkına girerek yapamayız. Gerek Lonca savaşları olsun gerekse oyun içeri savaşlarda Loncamın yanında olmaya herzaman hazırım. Tabiki Loncam benden delikurtla kavgalı olmamı istemedi istemezlerde. Ancak bunları bazı arkadaşlar neden herkes delikurta karşı sen değilsin loncana ihanetmi ediyorsun gibisinden sözler kullanabilir o yüzden anlatmak istedim. Delikurt Lonca davetine gelince beni Loncanda görmek sunucuda yeni olduğum halde bu davette bulunduğundan dolayı teşekkür ederim.! Fakat bilindiği gibi ben Rowx ailesinde mutluyum buradaki ortam beni gayet sancağa uyum sağlatmış halinde.
O yüzden kabul edemezdim. Neyse söylediklerim kimse yanlış anlamasın. Ben sadece arkadaşlık ve az önce belirttiğim faktörlerden yanayım bir oyun için kimse kimseyi kırmasına değmez..!
Oğuz Kaya.
Delikurt hakkında bende düşüncelerimi belirtmek istiyorum. Benim amacım bu oyunda düşmandan çok dost edinmek oldu. Belkide bu yaşımın bana verdiği olgunluk sayesinde ön plana çıktı. Delikurt bana göre iyi bir adam. Loncamdaki bazı kişilerle kavgalı olabilir. Bu yüzden her iki tarafın görüşlerinede saygı duymaktayım. Fakat bu kavganın içerisinde hiç bir zaman yer almak istemem ve almayacağımda. Ben insanlar arasındaki polemiklerden bir oyun için kendime pay çıkaracak biri olmadım olmayacağımda..! Delikurt ne zaman yardım isterse normal çarlarımla yardımınada koşabilirim. Oyunda benim için dostluk saygı hoşgörü ve yardımlaşma önemlidir. Bunu meranda beni tanıyanlar çok iyibilir. Şunuda belirteyim kesinlikle Loncaya bir ihanet söz konusu değildir. Loncamıda gerektiği an korumaya tabiki hazırım. Fakat bunu oyun da olsun gerek forumda olsun tartışma yaratarak değil. Böylece ancak kendimize ve forumu diğer kullanan arkadaşlarımızın hakkına girerek yapamayız. Gerek Lonca savaşları olsun gerekse oyun içeri savaşlarda Loncamın yanında olmaya herzaman hazırım. Tabiki Loncam benden delikurtla kavgalı olmamı istemedi istemezlerde. Ancak bunları bazı arkadaşlar neden herkes delikurta karşı sen değilsin loncana ihanetmi ediyorsun gibisinden sözler kullanabilir o yüzden anlatmak istedim. Delikurt Lonca davetine gelince beni Loncanda görmek sunucuda yeni olduğum halde bu davette bulunduğundan dolayı teşekkür ederim.! Fakat bilindiği gibi ben Rowx ailesinde mutluyum buradaki ortam beni gayet sancağa uyum sağlatmış halinde.
Oğuz Kaya.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Rowxsymurg İtemelrini Ferroya Verdim Ondan Alabilirsin.
ulubay
ulubay

Sa arkadaşlar karakterlerimin şifresini Juste (Barış) kardeşimde bilmekte bazen çarlarda o olabiliyor bilginiz olsun. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bizi adamdan saymayanı biz hiç saymıyoruzTitxdelikurt yazdı:Ucube' ( Oğuz ) yi, 20 gündür takip ediyordum loncam a davet etmek için , benden önce davranmışsınızKarikalles ten sonra Row olan 2. Adam gibi adam... Hayırlı olsun.
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Delikurt senle bu loncada 3-5 kişinin kavgası,sorunu olmuştur sen herkese adam değil diyorsun.Bundan sonra biz de yerimizi biliriz.Titxdelikurt yazdı:Ucube' ( Oğuz ) yi, 20 gündür takip ediyordum loncam a davet etmek için , benden önce davranmışsınızKarikalles ten sonra Row olan 2. Adam gibi adam... Hayırlı olsun.
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Küçük şahsiyetler; kişilerle ugraşır. Vasat şahsiyetler; olaylarla uğraşır. Büyük şahsiyetler; Fikirlerle uğraşır.
İnsan tüccarlığı yapmak için İnsan,doğru kişilikli,olgun ve saygın olmalı.
İnsan tüccarlığı yapmak için İnsan,doğru kişilikli,olgun ve saygın olmalı.
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Melo ya da Memo emanetleriniz bende bilginiz olsun 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem