tamam senin çara plus alıcam arz yapıcam D bırak sen oyunuxsWiTx yazdı:olduğumu kim sölediSekox yazdı:UGURUM GEÇMİŞ OLSUN LONCADAN ATMIŞLAR SENİxsWiTx yazdı:siz illa lonca konusunu 2. kişisel tartışmadan kapattırmak istiosunuz belli olduİSMİN YOK GÜNCELDE ...!!!
sen çıktın ben dururmuyum eyyy serkan
pek kafama takmam loncaymış oyunmuş bilirsin
·.·´¯`·)» Zaman Loncası «(·´¯`·.·
Re: Zaman Loncası Güncel Kadro Ve Lonca Alımları
tamam yap ama ejder üretecen önceSekox yazdı:tamam senin çara plus alıcam arz yapıcam D bırak sen oyunuxsWiTx yazdı:olduğumu kim sölediSekox yazdı:UGURUM GEÇMİŞ OLSUN LONCADAN ATMIŞLAR SENİxsWiTx yazdı:siz illa lonca konusunu 2. kişisel tartışmadan kapattırmak istiosunuz belli olduİSMİN YOK GÜNCELDE ...!!!
sen çıktın ben dururmuyum eyyy serkan
pek kafama takmam loncaymış oyunmuş bilirsin
Tokerx 
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Uğur ve Serkan fazla oldunuz ama git başka yerde konus kirletme burayi kirletme daha diyeceklerim varda kırmak istemiyorum loncadan ayrılan karalamaya calisiyo edebinizle ayrılın .
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Sonx Loncası ile olan antlaşmamız bugun itibariyle bitmiştir çizgiyi aşmadan savaşmak serbesttir.
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Sekox yazdı: Burhan git önce lafı ören D D D ayrıca çar ezik degil D DD benle hesaplaşçanda savaşçın varmı birader ) bu arada sen kaybedion hep ben degil unutma ayrıca ben seni sayardım ama sonuçta sen istedin bunu birader benim yapabilecegim bişey yok sana kötülük yapmıorum ben ne istiorsun anlamıorum bak gene bana sataşmışsın neden can cem oguz benim arkadaşlarım oguz neden gelmedi D D D loncaya sanıon çıktım ben ortagım ayrıca oguz ben doguş artık böle
ZamanxŞfbsN 5 / megaxnefretim 1 kazandığın 1 elide maratonla atmıştım farkında değilim zaten 3 mü 5 mi o fark canla kesmiştin
vee.. Loncada olduğun sırada skypden hertürlü ve parasına beni kesebilceğini söylemiştin
serkan hesaplaşma vakti diymi cok konusan cabuk sesı kesilir. adres ve tl no bırakabilirsin
ZamanxŞfbsN
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
:arrow: BurHan kapTan bence bu kararı alMakla Geç bile kaldın AnLaşma benim İçin GeçerLi deĞiLDi .oda İşin diğer yanı bence böyLe daha İyi oldu, bu araDa KonuşMamız Lazım özeLDen ULaşırsan Süper oLur.burhanabi yazdı:Sonx Loncası ile olan antlaşmamız bugun itibariyle bitmiştir çizgiyi aşmadan savaşmak serbesttir.
:arrow: Bu Arada LoncadaKi arkadaşLarım Ğereksiz İnsanLarLa Ğereksiz PolemikLere Ğirmemenizi Rica ediyorum.
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
Oyunda beni bulman yeter seko can
:arrow:
:arrow: :arrow:
:arrow: :arrow: :arrow:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ||~~ ZaMaNxTeaM~~||
:arrow: :arrow: :arrow:
:arrow: :arrow:
:arrow:
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

slm arkadaşlar loncanızın sunucumuzda daim kalması dileğiyle burhan ve serkan kardeşime slmlar:)

rasaa yazdı:slm arkadaşlar loncanızın sunucumuzda daim kalması dileğiyle burhan ve serkan kardeşime slmlar:)
ooo yaşar a.slm senin çarında başkası oynuyodu sanırım ulaşamadık nasılsın görüşmeyeli
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;