CoLDxoNe yazdı:Tekin satanisti yokmu leyn :?:![]()
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır.
CoLDxoNe yazdı:Tekin satanisti yokmu leyn :?:![]()
Valla bilmiyorum her zaman kullandığım site.CoLDxoNe yazdı:Virülü sitedir diye girmiyicem :lol:
Teko Talha uyuz onu takma ben metal sevmesem de rock ( Duman ) dinlerim herkes Talha değil :lol: :lol:kalearkasi yazdı:şansını fazla zorlama ben bu tür düşüncülerin 50 60 yaşlarındaki insanlara veya düşünmekten yoksun kişilerde ortaya çıktığına inanırdım...15 yaşında bir türk gencinin bu tür yaklaşımı beni tetirgin etti...
SONSUZA KADAR ROCK
Ne Duman'ı le Anıl?anonimm yazdı:Teko Talha uyuz onu takma ben metal sevmesem de rock ( Duman ) dinlerim herkes Talha değil :lol: :lol:kalearkasi yazdı:şansını fazla zorlama ben bu tür düşüncülerin 50 60 yaşlarındaki insanlara veya düşünmekten yoksun kişilerde ortaya çıktığına inanırdım...15 yaşında bir türk gencinin bu tür yaklaşımı beni tetirgin etti...
SONSUZA KADAR ROCK
İnsan dinlediğim için Hayko uymuyor :mrgreen: Yabancı da Katy Perry , Lady Gaga pop tarzı geçiniyorum işte :lol:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ne Duman'ı le Anıl?anonimm yazdı:Teko Talha uyuz onu takma ben metal sevmesem de rock ( Duman ) dinlerim herkes Talha değil :lol: :lol:kalearkasi yazdı:şansını fazla zorlama ben bu tür düşüncülerin 50 60 yaşlarındaki insanlara veya düşünmekten yoksun kişilerde ortaya çıktığına inanırdım...15 yaşında bir türk gencinin bu tür yaklaşımı beni tetirgin etti...
SONSUZA KADAR ROCK
Git adam gibi Rock dinle Hayko var...![]()
Yabancı istersen GNR tek geçerim..![]()
Böö midem bulandı. (Yanlış anlama midem bozuk.anonimm yazdı:İnsan dinlediğim için Hayko uymuyor :mrgreen: Yabancı da Katy Perry , Lady Gaga pop tarzı geçiniyorum işte :lol:EmirBerkKorkmaz yazdı:Ne Duman'ı le Anıl?anonimm yazdı:Teko Talha uyuz onu takma ben metal sevmesem de rock ( Duman ) dinlerim herkes Talha değil :lol: :lol:kalearkasi yazdı:şansını fazla zorlama ben bu tür düşüncülerin 50 60 yaşlarındaki insanlara veya düşünmekten yoksun kişilerde ortaya çıktığına inanırdım...15 yaşında bir türk gencinin bu tür yaklaşımı beni tetirgin etti...
SONSUZA KADAR ROCK
Git adam gibi Rock dinle Hayko var...![]()
Yabancı istersen GNR tek geçerim..![]()