ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü -[EMİNÖNÜ]-

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Selamlar ,

:arrow: Bugün bir değişiklik olsun diye tankı Hol'e göre yeteneklendirip maden avına çıktım.Sanırım hoşgeldin dedi düşürdüğüm madenler ile :lol:

Resim
Resim

:arrow: Sonra büyücü ile dolanmak istedim, 1 tane Sürüngen Pulu düşürdüm.Bir süre sonra da satışını yaptım.

Resim

:arrow: Gün sonunda son bir kez daha Hol'de maden yapayım dedim , 1 tane daha Jadeit düşürdüm.

Resim

:idea: Tılsım için son 2 Jadeit kalmıştı.Bugün düşenlerle birlikte o açığı kapattım.Şuan Tıkla Üret Tılsım malzemeleri oldu elimde 2.kademe olarak.Biraz istişare yapıp hangi tılsımı basmam gerektiğine karar vericez.

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar ,

Bugün oyunda pek bir aktiflik olmadı.Zaten genel olarak boştu oyun , bölge falan atan grup sayısı azdı.

:arrow: Can sıkıntısından biraz Antrepo'da reçete arıyayım dedim.Şansıma epeydir aradığım tek item Örs Kütleli Balyoz reçetesi düştü :)

Resim

:arrow: Gün sonunda bir süre Hol'de maden kovaladım.1 tane Safran ile uğurladı Hol...

Resim

:idea: Tılsım üretimi için henüz karar veremedim.[tooltip t=İyileştirme çemberi Etki süresini %60 arttırır.]İyileştirme Çemberi 2 (II)[/tooltip] basınca iyileştirme çemberinin etkisi 20 saniyeden 32 saniyeye çıkmış olacak.12 saniye bir etkisi olacak bana.1. kademe olduğu için şuan elimde 6 saniye + süre verecek kısacası.6 saniye için güzelim malzemeleri de veresim pek yok :|

Bir de [tooltip t=Üzerinde iyileştirme çemberi etkisi varsa, iyileştirme büyüsünün miktarını %20 arttırır.]İyileştirme Çemberi 1 (II)[/tooltip] tılsımı da cazip geliyor bana.Diğerine göre daha etkili olduğunu düşünüyorum.Birisi büyünü süresi ile alakalı diğeri ise büyünün kendisiyle alakalı...

[tooltip t=İyileştirmeyi %10 arttırır.]Şifa Bilgisi (I)[/tooltip] + [tooltip t=Üzerinde iyileştirme çemberi etkisi varsa, iyileştirme büyüsünün miktarını %20 arttırır.]İyileştirme Çemberi 1 (II)[/tooltip] bu tılsımların 2si çember etkisiyle çok iyi bir iyileştirme büyüsü vereceğini tahmin ediyorum.

Ama sanırım [tooltip t=Üzerinde iyileştirme çemberi etkisi varsa, iyileştirme büyüsünün miktarını %20 arttırır.]İyileştirme Çemberi 1 (II)[/tooltip] tılsımını basıcam.Üzerimde + Zırh olan itemleri giyince ister istemez şifa bilgim düşecek.Bu yüzden direkt şifa büyüsünü etkileyen tılsım daha faydama gelir.

Siz de fikrinizi paylaşabilirsiniz benimle.

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YankeeGoHome
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Exile

Mesaj gönderen YankeeGoHome »

Benim küçük bir önerim var umarım işinize yarar. Şimdi iyileştirme çemberi 1 1 ve şifa bilgisi 1 işinizi görür azda olsa ondan dolayı para kasmaya devam edip tılsım iyileştirme üretebilirsiniz. Hem uzun vadede kullanabileceğiniz bir tılsım hemde sizi çoğu şifacının önüne geçirecektir. Bu benim fikrim karar sizin. Umarım sizin için hayırlısı olur.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

YankeeGoHome yazdı:Benim küçük bir önerim var umarım işinize yarar. Şimdi iyileştirme çemberi 1 1 ve şifa bilgisi 1 işinizi görür azda olsa ondan dolayı para kasmaya devam edip tılsım iyileştirme üretebilirsiniz. Hem uzun vadede kullanabileceğiniz bir tılsım hemde sizi çoğu şifacının önüne geçirecektir. Bu benim fikrim karar sizin. Umarım sizin için hayırlısı olur.
Sanırım biraz geç kaldık , basmış bulunduk [tooltip t=Üzerinde iyileştirme çemberi etkisi varsa, iyileştirme büyüsünün miktarını %20 arttırır.]İyileştirme Çemberi 1 (II)[/tooltip] tılsımını.
Ama para biriktirebilirsem [tooltip t=İyileştirmenin yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]İyileştirme[/tooltip] tılsımını da almayı düşünüyorum , aklımda o.Önerin için teşekkürler.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar ,
Öncelikle yeni yılınızı kutlamak isterdim ancak yine kötü bir güne uyandık.Allah sonumuzu hayretsin...

Dün yazamadım.Bugüne kaldı yazma işi.

:arrow: Nihayetinde tılsımımızı bastık dün.Kısa süre test ettim.Üzerimde iyileştirme çemberi etkisi varken kritik ile 13bin vurdum 1600 büyü şifa ile :shock:

Resim

:arrow: Tılsım bastıktan hemen sonra elimdeki Ganodermaların satışını yaptım.
Hiç nakitim kalmamıştı , çok iyi oldu bu ticaret...

Resim

:arrow: Oyun dün bomboştu , Sığınaklara şifacı aradıkları görünce yapıştım hemen , 2 tur katıldım.İstediğim kolyeyi alamadım...

Resim
Resim
Resim

:arrow: Elimde olan Kadim Hidra Pençesi'nin de satışını yaptım.Ama hayırlı bir içindi bu satış ;)

Resim

:arrow: Uzun zamandır aklımda olan ceket çok uygun fiyattan karşıma çıkıntı hemen aldım.Bu setten sadece eldiven kaldı geriye 8-)

Resim

Bugün Çemberlitaş yapmayı düşünüyorum.İnşallah grup bulabilirim.

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Bizler daimi tanıklarıyız, hep var olacak kentimizin.Şimdi ve kıyamette...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar ,

Bomba gibi bir günü geride bıraktık :lol:

:arrow: Şuan aklımda bulunan [tooltip t=İyileştirmenin yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]İyileştirme[/tooltip] tılsımı için para kasmaya başladım.Onun için Hol'deyim bu aralar.Bugün 2 tane tılsım ile uğurladı Hol , ama dün de 2 tane Salgı verdi :twisted:

Resim
Resim

:idea: Gelelim yavru şifacıya.1 tur Migrat ve 2 tur Çemberlitaş olmak üzre 3 defa bölge attım.3'ünden de item aldım , 2si çok ama çok gerekli olan itemdi.

:arrow: Önce Migrat'a girdim belki Funditores Zırh düşer diye ama düşmedi.

Resim

:arrow: Sonra 2 tur üst üste Çemberlitaş yaptık , 2 tane taş gibi item aldım :D

*İlk turda zırh aldım Stuart Efendi'den.Diğerleri madalya verdi.

Resim

*İkinci turda Semiha bacımız reçete ve materyal verdi ama Gaffar dedemiz müthiş kıyak yaptı :lol:

Resim
Resim

:idea: Önceki şifacım ile Çemberlitaş'tan düşen şaheser reçetelerini hep atıyordum.Artık atmama kararı verdim.Gün gelir lazım olur.
Bir de Hol'den düşen çöp tılsımları da atmıyorum artık.Onların da günü gelir ararız , bulamayız.Bunun için saklamakta fayda var.

Listemizi de güncelleyelim artık.

Mevlana Eksik İtemler

[list][*][Mevlana Ayakkabı][/list]
[list][*][Mevlana Asa] [/list]

Ruh Döven Eksik İtemler

[list][*][Ruh Döven Zırh][/list]
[list][*][Ruh Döven Ayakkabı][/list]
[list][*][Ruh Döven Pantolon][/list]

:arrow: Gün sonunda tertemiz yepisyeni kıyafetlerim ile Furkan ile bir fotoğraf alıp oyundan çıktım.

Resim

Görüşmek üzre...[/b]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar , bugün günlüğümde geçen gün gerçekleşen lonca etkinliğimize yer vermek istiyorum.Keyifli seyirler :)
BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm sevgili loncadaşlarımız ve sayfa takipçilerimiz;

Dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiğimiz lonca toplantımıza katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Toplantıya eşlik edemeyen her üyemiz ile toplantı gündemi birebir paylaşılmıştır, yine de gündem konularından ve toplantı detaylarından haberdar olamayan üyelerimiz var ise benimle iletişim kurabilirler. Toplantımızdan bazı kareler:

Resim

Resim

Ve elbette ki toplantı bitiminde bu kalabalığı değerlendirelim dedik, üyelerimizin isteğini geri çevirmeyerek ivedilikle bir savaş organize ettik. :) Şöyle naçizane sunalım; (720p HD kalitede izlemeniz şiddetle tavsiye edilir, iyi seyirler)

Videoda kullandığım müzikler: (Sırasıyla)

Thomas Bergersen - Dragonland
Two Steps From Hell - Star Sky
Equilibrium - Rise Again (Instrumental)
Ensiferum - Eternal Wait
Equilibrium - Waldschrein (Instrumental)

Hepinize iyi eğlenceler, sevgilerimle. :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Selamlar, sanırım eskisi gibi buraları dolduramayacağım. Pazartesiden itibaren işe başlamış olucam. Meslek dışı bir iş ama buna da şükür :)
Artık akşamları oyuna gireceğim gibi görünüyor, bu sebeple de hiç katılamadığım etkinliklerde yer alacağım. Bu da benim için iyi bir haber çünkü etkinlik salonuna en son geçen yıl girmiştim :|
Ayrıca hani ilk aylık ıslatılır ya, ben de bundan mütevellit 3-5 tane parlatma yapmayı düşünüyorum :twisted:

Görüşmek üzre...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Tekrardan selamlar , bomba gibi bir haberle buradayım bu sefer.Lonca içi turnuvamız var bu ay içinde 8-)

Şifacı sınıfında iddiam var ancak tılsım yetersizliğinden duvara çarmam umarım :lol:

Çok güzel bir etkinlik olacak.Seyircilerimizi , destekçilerimi bekleriz :)

BilgeTonyukuk yazdı:
Resim

Resim

• Kazanan her sınıfın birincisine 200 Milyon oyun parası.
  • Kazananın sınıfına göre Baş Büyücü, Baş Savaşçı, Baş Şifacı unvanı.
[/color]
Daha fazlası için ziyaret ediniz : Raiders Of Anatolia - Sohbet ve Tanıtım Konusu
Resim
Resim
Resim
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön