sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

resp0nse yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:
resp0nse yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:
resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.
Evet canım benim 3 yıldır güncelleme gelmeyen oyunda pekde "OLUMLU" olunamıyor maalesef hele ki yeni bir projenin reklamları kanallarda dolanırken ...
o zaman neden hala burdasın forumda dolaşıp konulara post atıyorsun? hiç girme beğendiremiyorsak şikayet ediyorsun fakat aktifliğine devam ediyorsun.
İkv yi 2006 dan beri oynuyorum canım benim o kadar emeğim maddi manevi yatırım var kalkıp da sessiz şekilde beklememi mi istiyosun

Sobee bir şirket ve bende müşterisiyim tabi ki hizmet ve ürünlerine para veriyorsam hakkımı da ararım karşılığını göremedim diye peşini mi bırakcam seni şakacı şey :mrgreen:
maalesef ben koyun değilim öpüldün ;)
Koyun olup olmamak ile alakası yok burda yeni başlamak üzere olan oyunculara v.s oyunu kötülemek gibi bir hakkın yok senin , insanların kafasında olumsuz düşünce oluşturma adam güncelleme getirir getirmez sana mı sorucak? kayıt olurken sözleşme koşullarında sürekli güncelleme gelicek diye bir şart mı var ? adamın paşa keyfi seni ne ilgilendirir? getirir getirmez ve bunda sana en ufak bir söz hakkı bile düşmez.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Konuyu tartışmaya çekmeyin arkadaşlar birileri konuyu kapatmak için tetikte olabilir.
Ayrıca oyunu oynayan para yatırsın veya yatırmasın emek harcayan herkes bu oyunu desteklemiş demektir. Bu yüzden de bu oyuna ne olacağını düşünmekte de haklıdır.İCFye bakmanızı rica ediyorum bir anda İKV den daha fazla oyuncusu dahi olmuş olabilir fakat son 4 yıldır oyun açık ama süründürülüyor :idea:
İKV için gömülme vakti geliyor.
Kader Mühürleri için şimdiden olumsuz yorumlara boğmak haksızlık olur fakat o oyuna zaman ayırırken para yatırırken İKV ve İCF gerçeğini asla unutmayın. :idea:
@Yorukefe ayrıca lütfen oyun şu zaman açılıyor bu zaman açılıyor diye ileti yazmamanı öneririm. Henüz resmi bir açıklama yok sadece Nihat Özpay bunu teyit etti bırak kendileri duyursun
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

UDUBIYYETT yazdı:Koyun olup olmamak ile alakası yok burda yeni başlamak üzere olan oyunculara v.s oyunu kötülemek gibi bir hakkın yok senin , insanların kafasında olumsuz düşünce oluşturma adam güncelleme getirir getirmez sana mı sorucak? kayıt olurken sözleşme koşullarında sürekli güncelleme gelicek diye bir şart mı var ? adamın paşa keyfi seni ne ilgilendirir? getirir getirmez ve bunda sana en ufak bir söz hakkı bile düşmez.
Bence bazı konularda çok yanlış düşünüyorsun. Eğer benim oyun zevkim o adamın paşa keyfine kalmışsa bunca senelik emeğimi bırakır, 20-25 kişilik ekibimi toplar elin gavurunun yaptığı oyunu oynarım. İtemiymiş osuymuş busuymuş önemli de değil, ben dostluklarımı arkadaş çevremi burada kazanmış olabilirim ancak burada devam ettirmek zorunda değilim.

İKV'ye senelerdir gönüllü olarak destek verdik. Kimimiz fan sayfası, fan forumu açtı, kimimiz oyunun reklamı olsun diye çeşitli çalışmalar yaptı. Kimisi ise destek takımında oyuna resmi desteğini veriyor. Ancak insanlar artık sıkıldı. Bir tohum ekersin de hasadını almayı umut edersin ya, bu örnek içinde bulunduğumuz durumu açıklamaya yetiyor. Yani uzun lafın kısası, bu belirsizlik durumu oyuncuları iyice bezdirdi. Eğer gerekli tedbirler alınmaz ise içinde benim de bulunduğum büyük bir oyuncu kitlesi bir daha Sobee Studios oyunlarına bulaşmamak üzere bu camiadan ayrılacak.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Konuyu kitlemesinler diye cevap vermicem yukardaki arkadaşa ben söyliceğimi çok açık şekilde dile getirdim anlamak istemiyor olabilir 8-)

Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar oyun bomba ! Her yerde insan akıyor herkes deli gibi yardım ediyor koşun gelin / getirin kimi tanıyorsanız bu oyuna

hadi selametle...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

GWYNBLEIDD yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:Koyun olup olmamak ile alakası yok burda yeni başlamak üzere olan oyunculara v.s oyunu kötülemek gibi bir hakkın yok senin , insanların kafasında olumsuz düşünce oluşturma adam güncelleme getirir getirmez sana mı sorucak? kayıt olurken sözleşme koşullarında sürekli güncelleme gelicek diye bir şart mı var ? adamın paşa keyfi seni ne ilgilendirir? getirir getirmez ve bunda sana en ufak bir söz hakkı bile düşmez.
Bence bazı konularda çok yanlış düşünüyorsun. Eğer benim oyun zevkim o adamın paşa keyfine kalmışsa bunca senelik emeğimi bırakır, 20-25 kişilik ekibimi toplar elin gavurunun yaptığı oyunu oynarım. İtemiymiş osuymuş busuymuş önemli de değil, ben dostluklarımı arkadaş çevremi burada kazanmış olabilirim ancak burada devam ettirmek zorunda değilim.

İKV'ye senelerdir gönüllü olarak destek verdik. Kimimiz fan sayfası, fan forumu açtı, kimimiz oyunun reklamı olsun diye çeşitli çalışmalar yaptı. Kimisi ise destek takımında oyuna resmi desteğini veriyor. Ancak insanlar artık sıkıldı. Bir tohum ekersin de hasadını almayı umut edersin ya, bu örnek içinde bulunduğumuz durumu açıklamaya yetiyor. Yani uzun lafın kısası, bu belirsizlik durumu oyuncuları iyice bezdirdi. Eğer gerekli tedbirler alınmaz ise içinde benim de bulunduğum büyük bir oyuncu kitlesi bir daha Sobee Studios oyunlarına bulaşmamak üzere bu camiadan ayrılacak.
Hakkımızı forumda dile getirmek istediğimizde bile yöneticiler sansürlüyor veya konuyu yoorumu siliyorlar. Ondan sonra el birliği ile ikv diyorlar.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Dost acı söylermiş. Biz İKV'yi dost olarak gördüğümüz için eleştiriyoruz, daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Eğer öyle bir inisiyatif kullanacak arkadaş var ise bunu göz önünde bulundurmalıdır. Neticede biz oyuncuların olmadığı bir İKV'nin ayakta durması mümkün değil.

Gerçek hayattan örnek vereyim. Devleti yöneten kişiler kusur işledi, bizim can ve mal güvenliğimiz tehlikeye girdi. Bu durumda bizim devlete değil yönetime tepki göstermemiz gerekir. Çünkü kişiler geçici, kurumlar ise kalıcıdır.

Bu duruma örnek olarak verdim ancak genede İKV için durum biraz farklı. Özel sektör araya girdiği için olayın muhattapları da değişiyor :)
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Başvurular kapanmış. Gün içinde seçilen kişilere mail gelecekmiş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Yorukefe yazdı:Başvurular kapanmış. Gün içinde seçilen kişilere mail gelecekmiş.
kader mühürlerindemi çalışıyorsun reis.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

YemeLik yazdı:
Yorukefe yazdı:Başvurular kapanmış. Gün içinde seçilen kişilere mail gelecekmiş.
Resmi Facebook sayfasında yazıyor zaten.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

EYUNAL yazdı:
YemeLik yazdı:
Resmi Facebook sayfasında yazıyor zaten.
gördümde kardeşim o manada söylemedim zaten hemen haberleri yetiştiriyor bizede acaba nerullun adamı felanmı şüphelendim şimdi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön