Perşembe gecesi saat 2 itibari ile usta birligine gitmek için yola cıkıyorum 14 ay gibi kısa sureli aranızda olmayacam. Hepiniz haklarınızı helal ediniz. 2012 haziran itiibari ile oyun daha fazla bozulmazsa aranıza dönerim
Reise geldıgınde selamlarımı soyleyın kalın saglıcakla
Kanka eger hakkım varsa helali hos olsun . Sende hakkını helal et .Vatan borcunu odemeye gıdıyosun ,Vatan borcu namus borcudur.ALLAH,sana ve senı seven herkese sabır versın sayılı gun cabuk gecer .Çok konusmak ıstemıyorum ama demeden duramıyacagım ,asla gun sayma....ALLAH yar ve yardımcın olsun işallah.
Perşembe gecesi saat 2 itibari ile usta birligine gitmek için yola cıkıyorum 14 ay gibi kısa sureli aranızda olmayacam. Hepiniz haklarınızı helal ediniz. 2012 haziran itiibari ile oyun daha fazla bozulmazsa aranıza dönerim
Reise geldıgınde selamlarımı soyleyın kalın saglıcakla
Allahın rahmeti üzerinde olsun... kazasız belasız bitirir gelirsin inşşallah.. kalbimiz ve Dualarımız seninle.. Selametle git gel inşşallah... Allah seni ve Tüm Vatan Bekçilerimiz korusun inşallah...
Slm herkese.İbrahim Allah yolunu açık etsin,yar ve yardımcın olsun.Senin duygularını anlayabiliyorum umarım herşey yolunda gider.Allah ailene ve sevenlerine sabırlar versin.Unutma herşey VATAN için.
arkadaşlar kadim için bayağı yoğun istek var bugun öğleden sonra müsait olan arkadaşlar saat 15:00 gibi mühürlüde olun bakalım.hepinize bol eğlenceler.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.