başarılar dilerim loncanıza ayrıca yeni loncam Börteçinex loncasıdır bilginize. sevgiler...
HER ŞEY GELIP GECİCİ KALICI OLAN TEK ŞEY DOSTLUKLARDIR...
<> Kurt Loncası <>
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Gönlümün sultanı bende Mavi yok, aradım bulamadım ama sen hele bi dur ben sana çekicem bu haftasonuKurtlarxfearx yazdı:Selam millet yasin forumu okuyunca cevap ver mavi topazları borc olarak alırım sendenbenim sarraf arttırıcı bitti topaz cekemem diye senden borc alacağım
)
Bu arada Kadriye abla seninle bir mesele görüşmem lazım. Msn'in varsa bunu canlı sohbetten yapmak isterim...
yasiinn@hotmail.com
En kısa zamanda görüşmek istiyorum, ne zaman müsait olursan söyle ablacım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Çınaraltı Müdavimi
Herkeze Günaydın

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- FareAdam Düşmanı
Slm Arkadaşlar.sizlere bir duyuruda bulunmak istiyorum.malumunuz olduğu üzere loncamızın çok değerli üylrinden ve yönetim kadrsounda bulunan bazı arkadaşlarımız çok özel sebepelrden dolayı bir süre oyunda olamıycaklar.buna istinaden hem loncamzın faaliyetlerinin aksamaması hemde daha fazala güçlenebilmek ve herkese örnek bir lonca olarak kalabilmek üzere bazı yapılnamaya gidiyoruz.bunun ilk adımı da yönetimde bazı boşlukları doldurmak üzere Atakan arkadaşımızı yani Kurtlarxatakan kardeşimizi yönetim kadromuza katmış bulunmaktayız.kendisine başarılar diler ve görevini en güzel şekilde yapacağını biliyor ve güveniyorum.şuan yönetimdekini görevini biz kafamızda tasarladık fakat önümüzde ilk fırsatta bir toplantı yaparak tüm arkadaşlara duyuru yapıcam.Değerli arkadaşlar bugune kadar olduğu gibi Atakan arkadaşımızdan desteğinizi ve saygınızı eksik etmemenizi rica ediyorum.hepinizi seviyorum.Loncamıza Hayırlı olsun.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- ahfohe
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kurt
Hayırlı olsun
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Hayırlı olsun Atakan.Kadriye ablacım senden cevap bekliyorum bu arada.

Tılmesa
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Loncamıza hayırlı olsun bu arada berkay abi murat abi hakkında bir gelişme var mı?
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
EVET Arkadaşlar
Perşembe gecesi saat 2 itibari ile usta birligine gitmek için yola cıkıyorum 14 ay gibi kısa sureli aranızda olmayacam. Hepiniz haklarınızı helal ediniz. 2012 haziran itiibari ile oyun daha fazla bozulmazsa aranıza dönerim
Reise geldıgınde selamlarımı soyleyın kalın saglıcakla
Perşembe gecesi saat 2 itibari ile usta birligine gitmek için yola cıkıyorum 14 ay gibi kısa sureli aranızda olmayacam. Hepiniz haklarınızı helal ediniz. 2012 haziran itiibari ile oyun daha fazla bozulmazsa aranıza dönerim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Allah'a emanetsin İbrahim. Kalbimde her zaman yerin kocaman. Hayırlısıyla git-gel... Döndüğünde bulamazsın falan beni, hakkını helal et, benim de canımı sıkıyor oyun ne kadar daha oynarım Allah'ın bileceği iş. Benden yana varsa helal olsun hakkım ama inşallah geldiğinde burda olurum da yine iki çift laf ederiz kardeşim.ibrahimekim yazdı:EVET Arkadaşlar
Allah'a emanetsin...

Tılmesa