Staffers yazdı:Selamun Aleyküm Börteçine Ailem ;
Nasılsınız ?
İnternetimin yapılmasıyla tekrardan aranızdayım .
Oyunu ve sizleri çok özledim![]()
A.s Sanane
Staffers yazdı:Selamun Aleyküm Börteçine Ailem ;
Nasılsınız ?
Meerlinee yazdı:3ustax66 yazdı:ZEKA BULMACASI
Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül, ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaçar tane bulunmaktadır ?
Aleykümselam ihsanım, foruma 10 dakkada olsa girmeye bak, bir ileti olsun yazmaya bak.Bilgetonyukuk yazdı:Selamun Aleyküm Sevgili Börteçine Ailem
Sizleri böyle forum sayfasında aktif olarak ve gerek mizahi gerekse bilgilendirici yazılar paylaştığınızı görmek inanın çok güzelSınav telaşesi ve aile sorumlulukları yüzünden oyuna ve foruma çok vakit ayıramıyorum ama Allah nasib ederse en azından oyunda - forumda sorumluluklarım için sabit bir düzen oluşturacağım
Ayrıca forum sayfamızı sık ziyaret etmeyen arkadaşlar, sizleri daha sık aktif görmek isteriz
İmzası olmayanların bana veya yetkili kimselerden rica edip imza temin etmelerini de rica ederiz
Bilmecelerinize yanıt yazamasam da inanın hepsini okuyorum gözümden kaçmıyor :lol: :lol: Bu arada melek hanım, oyunda da belirtmiştiniz buraya da yazmışınız, aldığınız üyenin listeye eklenmesini sağladım, bilginiz olsun. En kısa zamanda da lonca yönetim kurulunun toplanıp, şu anda görevi olmayan bir çok üyeye yeni görev dağılımının yapılacağını, artık sorumluluk alacağınızı bildirmek isterim
Hepinizin Allah işini gücünü rast getirsin esen kal Yaradan'a emanetsiniz
Aleykümselam semih.eseslisemi yazdı:S.a
Eveet. Yeni kampanyamız.. Paskal nauma mı? Nihat Doğan mı ?eseslisemi yazdı:Nihat Dogana Kalkan Eller Kırılsın![]()
Tamam alp söyledi de, ben yazdım ama.cCcMelekcCc yazdı:evet alp doğru![]()
Yanlış cevap.serserixemre yazdı:Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül, ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaçar tane bulunmaktadır ?[*]
2 şer tane bulunmalı ustam
Doğru cevap tebrikler.Moreblood yazdı:Bir tane papatya, bir tane gül, bir tane karanfilustax66 yazdı:ZEKA BULMACASI
Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül, ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaçar tane bulunmaktadır ?
Ayberk seninle beraber ikv de bir iki tur atalım bak nasıl kısmetin açılıyor.ayberk yazdı:kanka yok bu çarda bir şey var adini değiştir bir şey yapdüşmüyor yav zıkkım.. adama ilk gidişinde düştü gözümün önünde yav..
Aleykümselam yusuf.Staffers yazdı:Selamun Aleyküm Börteçine Ailem ;
Nasılsınız ?