Selamlar...
viewtopic.php?f=26&t=120302
Burada ki Facebook üzerinden yapılacak olan beğen,paylaş etkinliğindeki ödül gerçekten çok iyi.
Fakat aklıma bir şey takıldı.
Bir Facebook hesabı oluşturup "İstanbul Kıyamet Vakti" sayfasını beğenmek uzun sürmeyecektir.
Diyeceğim o ki ; Bu ödül bir "Fake" hesaba çıkarsa gene de ödülü alacak mı ?
Çünkü daha önceki Beğen,Paylaş etkinliklerine "fake" hesaplarla katılanlar oluyordu.
Bu konuda mantıklı bir cevap bekliyorum.
Etkinlik Öneri ve Yorumları
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
ve niceleri...
Selam Bidakka,bidakka yazdı:Selamlar...
Burada ki Facebook üzerinden yapılacak olan beğen,paylaş etkinliğindeki ödül gerçekten çok iyi.
Bir Facebook hesabı oluşturup "İstanbul Kıyamet Vakti" sayfasını beğenmek uzun sürmeyecektir.
Çünkü daha önceki Beğen,Paylaş etkinliklerine "fake" hesaplarla katılanlar oluyordu.
Fake hesaplar elenmekte ve kullanıcıların profilleri kontrol edilmektedir.İyi eğlenceler !
Düzgün bi öneri göremedim hiç hayal kırıklığı
ama sonra düşündümki bütün oyuncuları emin önü meydanına toplayın herkes kabadayı moduna girip kapışsın acayip eğlenceli olur ama işte türk insanı kimse kabadayı moduna girmez

C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
Zifan yazdı:Selam Bidakka,bidakka yazdı:Selamlar...
Fake hesaplar elenmekte ve kullanıcıların profilleri kontrol edilmektedir.İyi eğlenceler !
Aynı etkinlikteki
*Gizlilik ayarlarınızdan doğan hiç bir durumdan dolayı kişiye özel bir uygulama yapılamaz. Lütfen etkinliğe katıldığınız süre zarfında Facebook Gizlilik ayarlarınızın doğruluğundan emin olun.
Maddesini biraz daha açıklar mısınız?
ve niceleri...
Etkinliğe katılmak için sayfanın duvarında paylaşılan görseli beğenerek Herkese açık/Arkadaşlarının arkadaşlarına açık şeklinde paylaşmanız gerekmektedir.Gizlilik ayarlarınız özel ,dolayısı ile paylaşımınız herkes tarafından görünmüyorsa, kazanmanız durumunda yapılacak kontrolde,paylaşımınız görünmeyecek ve kura tekrarlanacaktır.bidakka yazdı:Zifan yazdı:Selam Bidakka,bidakka yazdı:Selamlar...
Aynı etkinlikteki
*Gizlilik ayarlarınızdan doğan hiç bir durumdan dolayı kişiye özel bir uygulama yapılamaz. Lütfen etkinliğe katıldığınız süre zarfında Facebook Gizlilik ayarlarınızın doğruluğundan emin olun.
Maddesini biraz daha açıklar mısınız?
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
7. Yıl beğen paylaş kazan etkinliğinde manevi bir ödül vermeniz çok hoşuma gitti.
Yalnız eminönünde sohbet etkinliğinde bir takım sorunlar yaşadık. Etkinlik için saatler öncesinden oyuna girmeme rağmen malesef katılamadım.
Dev Nerull ne kadar kucak açın desede, Lodoslar bizleri kesti ve GM lerle sohbet edebilme, Nerull ' un özel yeteneğini görme fırsatını kaçırdık. Bu tür etkinliklerde Arzlar ve Lodosları ayrı yerde etkinlik yapmanız çok iyi olucaktır.
Selam Symbian,Symbian yazdı:7. Yıl beğen paylaş kazan etkinliğinde manevi bir ödül vermeniz çok hoşuma gitti.Yalnız eminönünde sohbet etkinliğinde bir takım sorunlar yaşadık. Etkinlik için saatler öncesinden oyuna girmeme rağmen malesef katılamadım.
Dev Nerull ne kadar kucak açın desede, Lodoslar bizleri kesti ve GM lerle sohbet edebilme, Nerull ' un özel yeteneğini görme fırsatını kaçırdık. Bu tür etkinliklerde Arzlar ve Lodosları ayrı yerde etkinlik yapmanız çok iyi olucaktır.
Öneriniz için teşekkür ederiz.Eminönü, 57 felaketinden kurtulan İstanbul'un yegane ilçesi olduğundan,7. yıla özel olarak sohbetlerimizi bu bölgede gerçekleştirmek bizlere daha cazip geldi. Klana girerek her türlü saldırıyı kabul etmiş olan neferler her an olduğu gibi o günde zorluklar yaşadılar.Takdir edersiniz ki;başka bir bölge seçmiş olsaydık dahi neferlerimiz oraya gelirken de aynı şekilde zorlanacaklardı.İlginiz için teşekkür ediyoruz.
Merhaba,
1 Nisan ' da düzenlenen sohbet etkinliğinin belirli aralıklarla gerçekleştirilmesi mümkün mü ? Örneğin her ay böyle bir etkinlik yapılsa mükemmel olur.
1 Nisan ' da düzenlenen sohbet etkinliğinin belirli aralıklarla gerçekleştirilmesi mümkün mü ? Örneğin her ay böyle bir etkinlik yapılsa mükemmel olur.
Antegar-detay
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: M K A
İlk olarak selam
Oyuncuların bireysel kabiliyetleri ortaya çıkması için Sunucu şampiyonalarına öncelik vermenizi tavsiye ediyorum
Oyuncuların bireysel kabiliyetleri ortaya çıkması için Sunucu şampiyonalarına öncelik vermenizi tavsiye ediyorum
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Ermeydanında yapılan düello etkinliğini yakın zamanlarda görebilirmiyiz 
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty