Alem İ Cihan Loncası
- DANGERII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
sebo abi ve mesut abi sizden özür diliyorum.2-3 gün önce bir takım sorunlardna dolayı migratta iken oyundan çıkmak zorunda kaldım.kızmamışsınızdır umarım 

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Yok beeDANGERII yazdı:sebo abi ve mesut abi sizden özür diliyorum.2-3 gün önce bir takım sorunlardna dolayı migratta iken oyundan çıkmak zorunda kaldım.kızmamışsınızdır umarım

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
FERRAND yazdı:Arkadaşlar mutlaka fikirleriniz bekliyorum.
Loncamıza maden sarraf ve lokman sınıfı artırıcılar alacağım.
Ama kendimce bazı şartlarım var.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Şu anda üye olan kişiler hariçtir.
Yeni üye olacak kişilerden loncamıza dahil olmadan önce belirli bir miktar oyun parası şartı koyacağım. Sırf bu artırıcılar var diye loncamıza katılmak isteyip artırıcılar bittiğinde ise loncayı terk edecek kişilere ev sahipliği yapmak istemiyorum. Benim için önemli olan loncamın devamiyetinde asla loncasını terk etmeyen şu anki üyelerimizin neye ihtiyaç duydukları ve eksikliklerini lonca kurucusu olarak ne kadar karşılıya bildiğimdir. Bunun içinde bir çıkar yol olarak düşündüğüm bu fikrim hakkında tüm iyi ve kötü eleştirilerinizi ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında tüm yorumlarınızı bekliyorum.
Loncamıza üye olmak isteyenlerden 20 milyon oyun parası isteyeceğim. 1 defaya mahsus.
Loncamıza üye olmak isteyen kişiler bu ücreti lonca kurucusuna ödeyecek ve bu toplanan paralar ile loncamızı asla terk etmemiş üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacaktır.
Bu şu anda bir fikir aşamasında, tüm iyi ve kötü yorumlarınıza açık bir konudur.

- DANGERII
- Acemi Savaşçı
- Lonca: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET
kızmadıgınıza sevindim
belki bana zırh düşücekti ama bir takım sorunlardan dolayı çıkmak zorunda kaldım 

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Rica ederim Cüneyt.
Bir ufak tavsiyem daha olsun;
2 hatta 3 referans göstersin katılmak isteyenler. Mesela bizim lonca 1 referans ile alıyor. Gerçekten gerekli bir sistem. Göz ardı etme derim.
2 hatta 3 referans göstersin katılmak isteyenler. Mesela bizim lonca 1 referans ile alıyor. Gerçekten gerekli bir sistem. Göz ardı etme derim.
PIRASASAPI
evet mesut yazını okudum ve cok dogru buldum bu dusuncene sonuna kadar katılıyorum ve uygulamaya gecmesınıde onerırım
- lonca331
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Mesut Abi Bende Lodos olsam Sizin Loncaya Girsem Şimdi Bendendemi Para alcaksın 
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
2 şubat 21:00 ile 21:30 saatleri arasında oyunda ol tolga şahseserini istiyorsan tabi . Hadi büyük geçmiş olsun. Sanırım şu ana kadar ashabını üretip çantasına almadan oyundan düşen ve 3 dk içinde oyuna giremiyen ilk kişi sensin.

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Hayır. Almıyacağım.lonca331 yazdı:Mesut Abi Bende Lodos olsam Sizin Loncaya Girsem Şimdi Bendendemi Para alcaksın

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Cunocuneyt yazdı:İnthe Mahşeri Kıyamet Loncası
Kuruluş tarihi : 14 Temmuz 2011
Kuruluş Amacı : Aile Fertlerinin Oyundaki Birliği
Lonca Hedefi : Online Rol Yapma Oyununda Destek Talep Eden Her Oyuncuya Yardımcı Olmak.
Loncanın Değişmez Kuralı : Ailemizden Ayrılmışlar İle Muhaptap Olmama.
Loncamızın Üyelerinden Beklentisi : Sabır içerisinde Aile Bağını Koparmaması
KURUCU
FERRAND
LONCA BAŞKANI
Tattoou
BAŞKAN YARDIMCISI
Heliumju
Sınırdabüyücü
BAŞ SAVAŞÇI
IIIFERRANDIII
BAŞ BÜYÜCÜ
ıIPLANETIı
BAŞ ŞİFACI
WQQDQQ
Sınırdaşifa
xplanetx
SANCAKTAR
Yakamozx
ZüLüFERRAND
NEFER
Marasaldadaş
Heliumcu
IIGODLIKEII
SiTaV
Epson
MAGİCxxLEGEND
DANGERII
Kralxşifacıx
Yautja
Lıfe
Nimble
Loncamızın Şartları ve Kuralları
1- Loncaya başvurularda en az 1 refarans gösterilmesi istenilecektir.
2- 01 Şubat 2012 tarihinden itibaren loncaya üyelik başvurusu uygun görülen kişi, 1 defaya mahsus Lonca üyelik ücreti olan 20 milyon oyun parasını Lonca Kurucusuna vermelidir. Aksi Takdirde Loncadan Atılır.
3-Lonca Başkanına veya Lonca Kurucusuna itaat etmeyen Üye Loncadan Atılır.
4-Loncadan kendi isteği ile ayrılan veya uygunsuz davranışlar sonucu loncadan kovulan kişi loncaya ödemiş olduğu ücreti geri iade talebinde bulunamaz.
5-Loncadan atılan üye tekrar loncasına geri dönmek istediği taktirde Lonca Kurucusuna ceza ücreti olan 10 milyon oyun parası ödemek zorundadır.
6-Banka Cüzdanı tabiri ile lonca kurucusu her yeni üye alımı sonrası, Ceza ücretleri alımı sonrası ve kınama cezası ücreti alımı sonrasın da lonca sayfasında banka cüzdanında ne kadar para olduğunu yazar ve destek talep edilen üyeler arasında sıra konularak ihtiyaca yönelik lonca üyelerine bu para harcanılınır.
7-Üretim sırası her ayın 25' inde lonca sayfasında destek talep eden üyelerin talep sırasına göre üretim sırası belirlenir.
8-Kesinlikle üyeler üretim amaçlı banka cüzdanından para isteyemez. Üretim sırası kimde ise o kişiye metaryeller verilir, ve üretimi gerçekleştirilen kişi lonca sayfasında ürettiği eşyasının resmini diğer üyeler ile paylaşır.
9-Üretim resmini lonca sayfasında paylaşan kişi kesinlikle not olarak Loncanın banka cüzdanı ile üretimini gerçekleştirdiğini yazmalıdır.
10-Üretimi gerçekleşen kişi üretim eşyasının resmini koymadığı takdirde 10 milyon oyun parası, notu yazmaması durumunda 5 milyon oyun parası kınama cezasını Lonca Kurucusuna öder.
11-Tüm kurallar istisnalar durumunda esnetilir, esneme durumunu sadece lonca kurucusu ve başkan yapabilir.