MiSSioN yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Ogün. Ogün Abinin yeğeniyim. Kısaca size kendimden bahsetmek istiyorum.
Adım : Ogün
Soyadım : Kumdere
Yaşım : 16
Mesleğim : Öğrenci
İl / İlçe : Kırklareli / Merkez
Ogün abinin charında ben ve Güneş bulunacağız bir süre. Ogün abi geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Saol yeğen. Benim dediğim yazı tipimde yazıyorsun. Aferin .
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
SoLo yazdı:Öncelikle S.a
Dedem rahatsızlanmış. 2-3 hafta Almanya'da olacağım. Bu süre içinde gerek oyuna gerek foruma giremeyeceğim. Bu süre zarfında kardeşim Güneş (15) ve yiğenim Ogün (16) charımda olacaklar. Ben onlara forum hesabıda açacağım. Ankada maden çekecekler. 2-3 hafta (ben dönene kadar). Bu bir veda değildir. Kısa bir bilgilendirmedir. İyi forumlar.
Geçmiş olsun Ogün. Allah acil şifalar versin mübarek Ramazan ayında. Oruçlu oruçlu dua ettim bak Cuma'yı kıldım da ettim. Azsonra Kur'an da okuycam sağlam dua. Allah yardımcınız olsun.
Berke sen niye mutlusun bakayım lan. Benden izin aldın mı.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
SoLo yazdı:Öncelikle S.a
Dedem rahatsızlanmış. 2-3 hafta Almanya'da olacağım. Bu süre içinde gerek oyuna gerek foruma giremeyeceğim. Bu süre zarfında kardeşim Güneş (15) ve yiğenim Ogün (16) charımda olacaklar. Ben onlara forum hesabıda açacağım. Ankada maden çekecekler. 2-3 hafta (ben dönene kadar). Bu bir veda değildir. Kısa bir bilgilendirmedir. İyi forumlar.
Geçmiş olsun Ogün. Allah acil şifalar versin mübarek Ramazan ayında. Oruçlu oruçlu dua ettim bak Cuma'yı kıldım da ettim. Azsonra Kur'an da okuycam sağlam dua. Allah yardımcınız olsun.
Berke sen niye mutlusun bakayım lan. Benden izin aldın mı.
Ogün abim adına ben teşekkür ederim. Dualarınızıda Allah kabul etsin.