Kameralara oynuyor Mustafa, farkındasın değil mi Salih.Terbiyeci yazdı:Hastayken ben bile bu kadar acındırmadım kendimi, altı üstü memlekete gittin adama bakHanzala yazdı:
Bu arada biraz geç oldu Bayramınız mübarek olsunburalarda olmadığım için bayram günüde çalışıyorduk dünya işte
![]()
@ Ateş Loncası @
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: @ Ateş Loncası @

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Sorma ya zaten PointBlank'te sürekli bana çalışıyo mermileri, kafamı bozmaya başladıAtesCan yazdı:Kameralara oynuyor Mustafa, farkındasın değil mi Salih.Terbiyeci yazdı:Hastayken ben bile bu kadar acındırmadım kendimi, altı üstü memlekete gittin adama bakHanzala yazdı:
Bu arada biraz geç oldu Bayramınız mübarek olsunburalarda olmadığım için bayram günüde çalışıyorduk dünya işte
![]()
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
Sende inadına karşıma geçiyorsun arkadaş kardeşiz dedik can ciğer dedikTerbiyeci yazdı:Sorma ya zaten PointBlank'te sürekli bana çalışıyo mermileri, kafamı bozmaya başladıAtesCan yazdı:Kameralara oynuyor Mustafa, farkındasın değil mi Salih.Terbiyeci yazdı:Hastayken ben bile bu kadar acındırmadım kendimi, altı üstü memlekete gittin adama bakHanzala yazdı:
![]()
ve ne alakesi var len
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
O nasıl bir cümledir yaHanzala yazdı: Sende inadına karşıma geçiyorsun arkadaş kardeşiz dedik can ciğer dedikhep rakibim olmaya uraşıyon napam
ve ne alakesi var lenacındırmakla adamlara bak sen
![]()
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
Allahım yaTerbiyeci yazdı:O nasıl bir cümledir yaHanzala yazdı: Sende inadına karşıma geçiyorsun arkadaş kardeşiz dedik can ciğer dedikhep rakibim olmaya uraşıyon napam
ve ne alakesi var lenacındırmakla adamlara bak sen
![]()
Cümlenin ortasında ne işi var gülücüğün manyak herif
Hanzala
KrigarE
KrigarE
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kuzgun, bağda kuzgunca bağırır. Ama bülbül,
kuzgun bağırıyor diye güzelim sesini keser mi hiç?
Hz. Mevlana
Selamtle...
kuzgun bağırıyor diye güzelim sesini keser mi hiç?
Hz. Mevlana
Selamtle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
Oyunu tamamiyle bırakıyorum arkadaşlar. Birlikte geçirdiğimiz onca vakit için teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.
Ateş Loncası her zaman farklıydı benim için lakin bu loncada olmayı haketmediğimi düşünüyorum.
Bu bir oyun ve benim oyunumda bitti esen kalın dostlar.
Ateş Loncası her zaman farklıydı benim için lakin bu loncada olmayı haketmediğimi düşünüyorum.
Garbajosa yazdı:Oyunu tamamiyle bırakıyorum arkadaşlar. Birlikte geçirdiğimiz onca vakit için teşekkürlerimi sunuyorum sizlere.
Kendine İyi Bak Ölümüne Panpayız :twisted:
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim hayırlısı olsun kararın umarım ilerleyen süreçte tekrar görüşmek ümidi ile kararına saygımız var
Sana seviyorum alimmm
Sana seviyorum alimmm
Hanzala
KrigarE
KrigarE
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Ateş Loncası Adına;
13.09.2011 Tarihinde loncamız LODOS klanından ayrılıp ARZ klanına tekabül etmiştir. Bu değişimin sebebi sadece oyun zevkini tekrar yakalamak, savaş ortamını dengelemek, er meydanını canlandırmak ve oyundan zevk alımını arttırmaktır. Eski klanımızdaki arkadaşlarımızdan bu duruma alınmamalarını rica ediyoruz çünkü oyun sadece oyun hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecek sadece savaşalım ve oyunun keyfine varalım. Bizim de tek amacımız bu.
Keyifli forumlar.
13.09.2011 Tarihinde loncamız LODOS klanından ayrılıp ARZ klanına tekabül etmiştir. Bu değişimin sebebi sadece oyun zevkini tekrar yakalamak, savaş ortamını dengelemek, er meydanını canlandırmak ve oyundan zevk alımını arttırmaktır. Eski klanımızdaki arkadaşlarımızdan bu duruma alınmamalarını rica ediyoruz çünkü oyun sadece oyun hiçbir şey bu durumu değiştirmeyecek sadece savaşalım ve oyunun keyfine varalım. Bizim de tek amacımız bu.
Keyifli forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan