Arkadaşlar ilk olarak hepinize merhaba lütfen kimse neden yeni konu açtın demesin...Çünkü bu konu diğer konulardan daha farklı...
Çemberlitaş ile ilgili tahminlerim şunlar;
1.Çemberlitaş kesinlikle ama kesinlikle meteor bölgesinde
2.Bu bölgede gaffar beyin olduğunu herkes biliyordur yada beyaz büyücülerin.
3 ve en önemlisi.Çok fazla ihtimal vermesemde büyük bir ihtimalle Çemberlitaşın en güçlü yaratığı yani bossu Kuklacı olabilir...
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
ÇEMBERLİ TAŞIN GİZEMLERİ
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
Re: ÇEMBERLİ TAŞIN GİZEMLERİ
datada eminönü yazıyorRestart yazdı:Arkadaşlar ilk olarak hepinize merhaba lütfen kimse neden yeni konu açtın demesin...Çünkü bu konu diğer konulardan daha farklı...
Çemberlitaş ile ilgili tahminlerim şunlar;
1.Çemberlitaş kesinlikle ama kesinlikle meteor bölgesinde
2.Bu bölgede gaffar beyin olduğunu herkes biliyordur yada beyaz büyücülerin.
3 ve en önemlisi.Çok fazla ihtimal vermesemde büyük bir ihtimalle Çemberlitaşın en güçlü yaratığı yani bossu Kuklacı olabilir...
Bence yeniden konu açmana gerek yoktu da neyse ..
Bence Çemberlitaş'ın en güçlü Boss'u "Gaffar Bey". Neden diye soracak olursanız, Çemberlitaş'ın olduğu yerde Gaffar Bey var bakın Video'da . Mantıken yani, Çemberlitaş bölgenin sonu
İşte resim ;
Bu resimde bakın Çemberlitaş'a doğru yol gidiyor... **Mor-Pembe şeyler var..**

Ve burda da Gaffar'ı görüyoruz.. **Etrafındaki mor şeylerden anlaşılır.**

Bence Çemberlitaş'ın en güçlü Boss'u "Gaffar Bey". Neden diye soracak olursanız, Çemberlitaş'ın olduğu yerde Gaffar Bey var bakın Video'da . Mantıken yani, Çemberlitaş bölgenin sonu
İşte resim ;

2009-2013
Bence yeniden konu açmana gerek yoktu da neyse ..
İşte resim ;

İşte resim ;

2009-2013
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Hahahdelgado yazdı:evet 100 bin vermişti tamda ihtiyacım vardı haaJouRney yazdı:Teşekkür ederim..xLucifeRx yazdı:evet Agah tan![]()
2009-2013
Fiziki Olarak Çemberli Tas Emin Önunun Ustunde YER ALAN BİR bölüm OLDUGU İcin bence GİRİŞİ ... METEOR dan degilde...ESKİ KURT ADAMLARIN SİMDİ ARZLARIN Ceb i olan yerden GİRilecegini tahmin ediyorum... MALUM METEORA GİRERKEN LODOS SIGINAGI ... CEMBERLİ TASA GİRERKENDE ARZ SIGINAGINA yakınlık vE DURUMUN eşitligi icin bence en uygun yer Eski Kurtların ve E.Önunun yukarısı die tahmin ediyorum... buna EXtra gerecekce olarak ise Gerçekdende Çemberlitaş Emin Önunun ustunde ve Yokuş cıkılarak gdilen bir yerdir SultanAhmetten cikarak ulaşırsınız O CEMBERLİTAŞ Ahitine
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Bence Giriş Eminönünden olucak. Ve en güçlü boss Gaffar Bey olcak belki Kuklacı Gaffarın sağ kolu olabilir..
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhaba
Sanırım e.ö yolu üzerinde yeni harita ile açılacak kısım olacak yani eminönü büyüyecek gibi. Ve gaffar bey sanırım boss değil oda agah efendi bir sef ola bilecek diye düşünmekteyim.
Sanırım e.ö yolu üzerinde yeni harita ile açılacak kısım olacak yani eminönü büyüyecek gibi. Ve gaffar bey sanırım boss değil oda agah efendi bir sef ola bilecek diye düşünmekteyim.

SİNCE 2007...
arkadaşlar tahminimce çemberlitaş a mezarlık tan girilebilir. (labirent girisi degil). yada o çöl olan bolgede olabilir yada anteponun civarı diye tahmin ediyorum. .
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yok artık saçmalamayın :? :? :?XxxChesTeRxxX yazdı:Bence Giriş Eminönünden olucak. Ve en güçlü boss Gaffar Bey olcak belki Kuklacı Gaffarın sağ kolu olabilir..