Kasap olduğumuzdan bir problem yokcCckorcancCc yazdı::arrow: Sonra yavru şifanın bir takım görevleri vardı Hol bölgesinde.Korcan kardeşimiz sağolsun onları yaptı.Mekan kavgası yaparken düşen bir item ;
Kasap et Koyun can derdinde desene :lol:
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü -[EMİNÖNÜ]-

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , bir süredir buraları boş bıraktım.Oyunun sıkıcılığı sebebiyle buralara da uğrayasım gelmedi.
:arrow: Bugün bol bol bölge attım , şanslıydım bu konuda.Biraz item de aldım.
Lodoslar ile 5+1 Stuart Efendi kesilmeden Gaffar Bey kesimi yaptık 3 tur ard arda.Her turda her şeften 1er item aldım
Bu gruba girmeme yardımcı olan ODUNCUBEY kardeşimize teşekkür ederim , yoksa bugün Çemberlitaş'a giremezdim.
*Gaffar Bey'den geçenlerde düşen bir item ve materyal aldım.Semiha ve Stuart boş geçti.

*2. turda Semiha'dan çok çok gerekli olan itemi attım çantama , hemen kullanmaya başladım haliyle.Gaffar Bey'den 1 reçete ve 1 tane materyal aldım , Stuart boş geçti.

*3. turda ise Stuart Efendi'den eldiven aldım.Bu da benim için gerekliydi.Zehir ve asit itemler en gereksizler şuan benim için
Gaffar ve Semiha boş geçti.

:arrow: Grup dağılınca Sığınak turu yaptım 4 tur üst üste.1 tane gereksiz bir item alabildim sadece.
Funditores itemlerde şanssızlığım halen devam ediyor.Diğer şifacımla da uzun süre düşürememiştim...

Görüşmek üzre...
:arrow: Bugün bol bol bölge attım , şanslıydım bu konuda.Biraz item de aldım.
Lodoslar ile 5+1 Stuart Efendi kesilmeden Gaffar Bey kesimi yaptık 3 tur ard arda.Her turda her şeften 1er item aldım
Bu gruba girmeme yardımcı olan ODUNCUBEY kardeşimize teşekkür ederim , yoksa bugün Çemberlitaş'a giremezdim.
*Gaffar Bey'den geçenlerde düşen bir item ve materyal aldım.Semiha ve Stuart boş geçti.

*2. turda Semiha'dan çok çok gerekli olan itemi attım çantama , hemen kullanmaya başladım haliyle.Gaffar Bey'den 1 reçete ve 1 tane materyal aldım , Stuart boş geçti.

*3. turda ise Stuart Efendi'den eldiven aldım.Bu da benim için gerekliydi.Zehir ve asit itemler en gereksizler şuan benim için

:arrow: Grup dağılınca Sığınak turu yaptım 4 tur üst üste.1 tane gereksiz bir item alabildim sadece.
Funditores itemlerde şanssızlığım halen devam ediyor.Diğer şifacımla da uzun süre düşürememiştim...

Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , yavru şifa ile grup bölgeleri yavaş da olsa iyi gidiyor.
:arrow: Bugün Ahmet'in de eşlik etmesiyle beraber gerekli bir itemi Sığınaklar'dan düşürdüm.Funditores takılarda şefteyi yaptık

:idea: Şuan 1447 büyü şifamız oldu.Hedef 3000 sınırını zorlamak :twisted:
:idea: Bunların dışında [tooltip t=İyileştirme çemberi Etki süresini %60 arttırır.]İyileştirme Çemberi 2 (II)[/tooltip] tılsımını üretebilirim ilerleyen günlerde.
Görüşmek üzre...
:arrow: Bugün Ahmet'in de eşlik etmesiyle beraber gerekli bir itemi Sığınaklar'dan düşürdüm.Funditores takılarda şefteyi yaptık

:idea: Şuan 1447 büyü şifamız oldu.Hedef 3000 sınırını zorlamak :twisted:
:idea: Bunların dışında [tooltip t=İyileştirme çemberi Etki süresini %60 arttırır.]İyileştirme Çemberi 2 (II)[/tooltip] tılsımını üretebilirim ilerleyen günlerde.
Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar ,
:arrow: Dün bahsettiğim tılsımı basmak için ortalama 100m gerekli bana , o sebeple büyücü ile Hol'e inmek zorunda kaldım.İlk günü şanslı kapatıp , istediğimi aldım
4 torba düştü , kardeş payı olaraktan 2'si Salgı çıktı

:arrow: Baktım Hol kalabalıklaşmaya başladı.Yeraltı'na geçtim.Ordan da 1 tane Klorotoksin ve 2 tane reçete elde ettim.

:arrow: Son olarak Sivri Ada'da Sürüngel Pulu düşüreyim diye düşündüm , ama epey takılmama rağmen düşüremedim.Ayrıca ilginç bir an da yaşadım.Hortlakların canımı 50ye düşürdüğünü gören arkadaş takıldı peşime kesmek için beni.Ben de Yeraltı'ndan düşen Fil İyileştiren İksir'i çekip atağa geçtim ve kestim.Sonra güzel bir laf yedim :lol:

Görüşmek üzre...
:arrow: Dün bahsettiğim tılsımı basmak için ortalama 100m gerekli bana , o sebeple büyücü ile Hol'e inmek zorunda kaldım.İlk günü şanslı kapatıp , istediğimi aldım
4 torba düştü , kardeş payı olaraktan 2'si Salgı çıktı

:arrow: Baktım Hol kalabalıklaşmaya başladı.Yeraltı'na geçtim.Ordan da 1 tane Klorotoksin ve 2 tane reçete elde ettim.

:arrow: Son olarak Sivri Ada'da Sürüngel Pulu düşüreyim diye düşündüm , ama epey takılmama rağmen düşüremedim.Ayrıca ilginç bir an da yaşadım.Hortlakların canımı 50ye düşürdüğünü gören arkadaş takıldı peşime kesmek için beni.Ben de Yeraltı'ndan düşen Fil İyileştiren İksir'i çekip atağa geçtim ve kestim.Sonra güzel bir laf yedim :lol:

Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , çok şanslı bir günü geride bıraktık
:arrow: Dün dükkanda bir takım indirimler piyasa çıktı 10. yıl münasebetiyle.Ben de 1 tane Silah Yükseltme ürünü aldım ve Ashab-ı Kehf silahımı parlattım.Pöfür pöfür parlıyor :lol:

:arrow: Haftasonu olmasıyla bugün sürekli bölge atarım diye düşündüm , attım da.İtemler de aldım en güzellerinden :lol:
*İlk turda sadece reçete aldım Stuart Efendi'den ;

*2. turda ise ilk asamızı düşürmüş olduk
Diğerlerinden madalya aldım.

*3. ve son turda ise en gerekliler listesinin başında olan ceketi aldım

:arrow: Baktık Çemberlitaş grubu çıkmayacak , Sığınak yapalım dedik Ahmet ile.şanslıymışız ki ikimizin de istediğini itemi ilk turda aldık :lol:
Böylelikle Funditores takıları tamamlamış oldum.

:arrow: Gün sonunda 2 tur Migrat yaptık , item alamadım...

:idea: Çemberlitaş itemleri olarak önceliğim Mevlana ve Ruh Döven.O yüzden daha açıklayı olmak adına şöyle bir liste yapmak istedim , geriye kalan itemleri daha kolay seçebilmek için.
Mevlana Eksik İtemler
[list][*][Mevlana Zırh][/list]
[list][*][Mevlana Ayakkabı][/list]
[list][*][Mevlana Eldiven][/list]
[list][*][Mevlana Asa] [/list]
[list][*][Mevlana Ceket] [/list]
Ruh Döven Eksik İtemler
[list][*][Ruh Döven Zırh][/list]
[list][*][Ruh Döven Ayakkabı][/list]
[list][*][Ruh Döven Pantolon][/list]
:idea: Diğer itemler(Hidroflorik,Siyanür) teferruat , olsa da olur olmasa da olur :lol:
Görüşmek üzre...[/b]
:arrow: Dün dükkanda bir takım indirimler piyasa çıktı 10. yıl münasebetiyle.Ben de 1 tane Silah Yükseltme ürünü aldım ve Ashab-ı Kehf silahımı parlattım.Pöfür pöfür parlıyor :lol:

:arrow: Haftasonu olmasıyla bugün sürekli bölge atarım diye düşündüm , attım da.İtemler de aldım en güzellerinden :lol:
*İlk turda sadece reçete aldım Stuart Efendi'den ;

*2. turda ise ilk asamızı düşürmüş olduk

*3. ve son turda ise en gerekliler listesinin başında olan ceketi aldım

:arrow: Baktık Çemberlitaş grubu çıkmayacak , Sığınak yapalım dedik Ahmet ile.şanslıymışız ki ikimizin de istediğini itemi ilk turda aldık :lol:
Böylelikle Funditores takıları tamamlamış oldum.

:arrow: Gün sonunda 2 tur Migrat yaptık , item alamadım...

:idea: Çemberlitaş itemleri olarak önceliğim Mevlana ve Ruh Döven.O yüzden daha açıklayı olmak adına şöyle bir liste yapmak istedim , geriye kalan itemleri daha kolay seçebilmek için.
Mevlana Eksik İtemler
[list][*][Mevlana Zırh][/list]
[list][*][Mevlana Ayakkabı][/list]
[list][*][Mevlana Eldiven][/list]
[list][*][Mevlana Asa] [/list]
[list][*][Mevlana Ceket] [/list]
Ruh Döven Eksik İtemler
[list][*][Ruh Döven Zırh][/list]
[list][*][Ruh Döven Ayakkabı][/list]
[list][*][Ruh Döven Pantolon][/list]
:idea: Diğer itemler(Hidroflorik,Siyanür) teferruat , olsa da olur olmasa da olur :lol:
Görüşmek üzre...[/b]

Eski dostum. Günlüklerini okumayı özledim. :lol: En kısa zamanda istediğin eşyaları düşürmek dileğiyle.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Eyvallah dostum teşekkür ettim , umarım fazla yormadan usulca düşerlerTOLGA yazdı:Eski dostum. Günlüklerini okumayı özledim. :lol: En kısa zamanda istediğin eşyaları düşürmek dileğiyle.

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar ,
Bugün Migrat'a abone olduk , beynim sulandı artık o derece ...
:arrow: Öncelikle güne büyücü ile Yeraltı'nda başladım.2 tane saf maden çektim.

Safı çektikten sonra alışveriş için karakter değiştirdim , alışverişten sonra girdiğimde aynı yerde maden kalkmıştı.Yine çektım ve yine saf düştü

:arrow: Tam 6 tur üst üste Migrat....Ciğerim kurudu CanKurtaran atmaktan :lol:
[Yücelen Ekolü Solucan Modeli Latex Pantolon] ve [Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafa(Sarmaşık)] için girdim bölgeye.
6 tur sonunda [Yücelen Ekolü Solucan Modeli Latex Pantolon] alabildim.

*Büyücü gerekliydi ve büyücümün yeteneklerini bölgeye göre ayarlayıp bir tur da büyücüyle eşlik ettim.O da item alamadı :lol:

:idea: Uzun süre Migrat yüzü görmek istemiyorum , fazlasıyla doyurdu bugün bizi
Görüşmek üzre...
Bugün Migrat'a abone olduk , beynim sulandı artık o derece ...
:arrow: Öncelikle güne büyücü ile Yeraltı'nda başladım.2 tane saf maden çektim.

Safı çektikten sonra alışveriş için karakter değiştirdim , alışverişten sonra girdiğimde aynı yerde maden kalkmıştı.Yine çektım ve yine saf düştü

:arrow: Tam 6 tur üst üste Migrat....Ciğerim kurudu CanKurtaran atmaktan :lol:
[Yücelen Ekolü Solucan Modeli Latex Pantolon] ve [Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafa(Sarmaşık)] için girdim bölgeye.
6 tur sonunda [Yücelen Ekolü Solucan Modeli Latex Pantolon] alabildim.

*Büyücü gerekliydi ve büyücümün yeteneklerini bölgeye göre ayarlayıp bir tur da büyücüyle eşlik ettim.O da item alamadı :lol:

:idea: Uzun süre Migrat yüzü görmek istemiyorum , fazlasıyla doyurdu bugün bizi
Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar ,
Oyunda ilerleyişimiz gerek item , gerek tılsım çalışmaları devam ediyor yavaş yavaş.Geçen 3 günde neler yapmışım bir bakalım
:arrow: 6 veya 7 defa Gaffar kesimi yaptım , sadece bu 2 itemi alabildim.

:arrow: 1-2 defa Migrat yaptım , istediğim itemi alamadım.

Pek de birşey yapmamışım aslında :lol:
:arrow: Gelelim bugüne.Bugün kazançlı bir gündü benim için.Güzel nakit sağladım kendime.
Güne Hol'de dolanarak başladım.2 tane tılsım ve şöyle bir item alabildim...

:arrow: Elimde olan çift item şifacı silahlarını bölgeye yansıtıyordum sıkıntıdan.Alıcı buldum o sırada , fiyatlarını bilmediğimden aklıma gelen ilk fiyattan sattım

:arrow: Düşen Klorotoksinleri de satıp , nakite dönüştürdüm.Malum tılsım basıcaz

:arrow: Bir arkadaş tam da bu silahı arıyordu klanda , bende de vardı.Çok evvel düşürmüştüm.Hint sopasıyla aynı fiyatı söyledim ama arkadaş indirim isteyince ufak bir indirim yapıp satışını yaptım bende.

:arrow: Ayrıca yavru şifacı ile 1 tur Çemberlitaş , 3 tur da Sığınak yaptım.Gerekli itemleri alamadım...

:idea: Sığınaklar'a [Centurion Zehiri Kolye] için giriyorum , gerekliliğini biliyorsunuz zaten.
:idea: Çemberlitaş eksik itemlerimizi güncelleyelim.
Oyunda ilerleyişimiz gerek item , gerek tılsım çalışmaları devam ediyor yavaş yavaş.Geçen 3 günde neler yapmışım bir bakalım
:arrow: 6 veya 7 defa Gaffar kesimi yaptım , sadece bu 2 itemi alabildim.

:arrow: 1-2 defa Migrat yaptım , istediğim itemi alamadım.

Pek de birşey yapmamışım aslında :lol:
:arrow: Gelelim bugüne.Bugün kazançlı bir gündü benim için.Güzel nakit sağladım kendime.
Güne Hol'de dolanarak başladım.2 tane tılsım ve şöyle bir item alabildim...

:arrow: Elimde olan çift item şifacı silahlarını bölgeye yansıtıyordum sıkıntıdan.Alıcı buldum o sırada , fiyatlarını bilmediğimden aklıma gelen ilk fiyattan sattım

:arrow: Düşen Klorotoksinleri de satıp , nakite dönüştürdüm.Malum tılsım basıcaz

:arrow: Bir arkadaş tam da bu silahı arıyordu klanda , bende de vardı.Çok evvel düşürmüştüm.Hint sopasıyla aynı fiyatı söyledim ama arkadaş indirim isteyince ufak bir indirim yapıp satışını yaptım bende.

:arrow: Ayrıca yavru şifacı ile 1 tur Çemberlitaş , 3 tur da Sığınak yaptım.Gerekli itemleri alamadım...

:idea: Sığınaklar'a [Centurion Zehiri Kolye] için giriyorum , gerekliliğini biliyorsunuz zaten.
:idea: Çemberlitaş eksik itemlerimizi güncelleyelim.
Mevlana Eksik İtemler
Ruh Döven Eksik İtemler
Görüşmek üzre...[/b]

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Hayırlı akşamlar, son zamanlarda sunucuda 'çakma' karakterler ile hırsızlık olayları artmaya başladı. Ben de bir takım önlemler almaya karar verdim ve buradan da günlüğüm aracılığıyla belirtmek isterim ;
Oyunumuzda sadece Eminönü sunucusunda Thexniqhtmare(49 Savaşçı), Alpargon(49 Büyücü), FıratÇakıroğlu(49 Şifacı) ve Fıratçakıroglu(49 Şifacı) karakterleri ile bulunmaktayım. Oyun içerisinde, forumda vb. platformlarda kimseden tılsım, hesap bilgileri istemem.Eğer olurda benim ismimle istenirse lütfen dikkate almayınız.
Oyunumuzda sadece Eminönü sunucusunda Thexniqhtmare(49 Savaşçı), Alpargon(49 Büyücü), FıratÇakıroğlu(49 Şifacı) ve Fıratçakıroglu(49 Şifacı) karakterleri ile bulunmaktayım. Oyun içerisinde, forumda vb. platformlarda kimseden tılsım, hesap bilgileri istemem.Eğer olurda benim ismimle istenirse lütfen dikkate almayınız.