sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen Yorukefe »

Az kaldı bekleyin. Bu hafta içinde duyurulacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen UDUBIYYETT »

resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

UDUBIYYETT yazdı:
resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.
Evet canım benim 3 yıldır güncelleme gelmeyen oyunda pekde "OLUMLU" olunamıyor maalesef hele ki yeni bir projenin reklamları kanallarda dolanırken ...
2006-2016
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Herkesin bi yerleri ayrı oynuyor nerullun ne dedigi belli degil yine biz iyiyiz nerull diye bir adamın açıklamasını bekliyoruz ya icf ne yapsın gönüllü ekibleri bile kalmamış bu oyunun sonuda aynı bu oyun mevlüt dinçin oyunuydu o gitti bitti hepsi bu kadar.Oyunu sahiplenecek kimseyide göremiyorum olan oyuna oldu.
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

resp0nse yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:
Evet canım benim 3 yıldır güncelleme gelmeyen oyunda pekde "OLUMLU" olunamıyor maalesef hele ki yeni bir projenin reklamları kanallarda dolanırken ...
o zaman neden hala burdasın forumda dolaşıp konulara post atıyorsun? hiç girme beğendiremiyorsak şikayet ediyorsun fakat aktifliğine devam ediyorsun.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.

Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Sobeenin ne kadarda çok avukatı varmış arkadaş biriniz gidiyor biriniz geliyor para alıyormusunuz bare?
Kullanıcı avatarı
UDUBIYYETT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YemeLik yazdı:Sobeenin ne kadarda çok avukatı varmış arkadaş biriniz gidiyor biriniz geliyor para alıyormusunuz bare?
bare değil 'bari' türkçemizi düzgün kullanalım lütfen

Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

UDUBIYYETT yazdı:
resp0nse yazdı:
UDUBIYYETT yazdı:
o zaman neden hala burdasın forumda dolaşıp konulara post atıyorsun? hiç girme beğendiremiyorsak şikayet ediyorsun fakat aktifliğine devam ediyorsun.
İkv yi 2006 dan beri oynuyorum canım benim o kadar emeğim maddi manevi yatırım var kalkıp da sessiz şekilde beklememi mi istiyosun

Sobee bir şirket ve bende müşterisiyim tabi ki hizmet ve ürünlerine para veriyorsam hakkımı da ararım karşılığını göremedim diye peşini mi bırakcam seni şakacı şey :mrgreen:
maalesef ben koyun değilim öpüldün ;)
2006-2016
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Bir ürün alıyorsun bozuk çıkıyor aldıgın yere götürüyorsun adamda diyorki yaa kardeşim banane benmi dedim al diye bir karşılık veriyor.İşte bu arkadaşımızın kafa aynen bu şekilde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön