sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Az kaldı bekleyin. Bu hafta içinde duyurulacak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- UDUBIYYETT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Evet canım benim 3 yıldır güncelleme gelmeyen oyunda pekde "OLUMLU" olunamıyor maalesef hele ki yeni bir projenin reklamları kanallarda dolanırken ...UDUBIYYETT yazdı:Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
2006-2016
Herkesin bi yerleri ayrı oynuyor nerullun ne dedigi belli degil yine biz iyiyiz nerull diye bir adamın açıklamasını bekliyoruz ya icf ne yapsın gönüllü ekibleri bile kalmamış bu oyunun sonuda aynı bu oyun mevlüt dinçin oyunuydu o gitti bitti hepsi bu kadar.Oyunu sahiplenecek kimseyide göremiyorum olan oyuna oldu.resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
- UDUBIYYETT
- İri Fare Avcısı
o zaman neden hala burdasın forumda dolaşıp konulara post atıyorsun? hiç girme beğendiremiyorsak şikayet ediyorsun fakat aktifliğine devam ediyorsun.resp0nse yazdı:Evet canım benim 3 yıldır güncelleme gelmeyen oyunda pekde "OLUMLU" olunamıyor maalesef hele ki yeni bir projenin reklamları kanallarda dolanırken ...UDUBIYYETT yazdı:Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Sobeenin ne kadarda çok avukatı varmış arkadaş biriniz gidiyor biriniz geliyor para alıyormusunuz bare?
- UDUBIYYETT
- İri Fare Avcısı
bare değil 'bari' türkçemizi düzgün kullanalım lütfenYemeLik yazdı:Sobeenin ne kadarda çok avukatı varmış arkadaş biriniz gidiyor biriniz geliyor para alıyormusunuz bare?
İkv yi 2006 dan beri oynuyorum canım benim o kadar emeğim maddi manevi yatırım var kalkıp da sessiz şekilde beklememi mi istiyosunUDUBIYYETT yazdı:o zaman neden hala burdasın forumda dolaşıp konulara post atıyorsun? hiç girme beğendiremiyorsak şikayet ediyorsun fakat aktifliğine devam ediyorsun.resp0nse yazdı:Evet canım benim 3 yıldır güncelleme gelmeyen oyunda pekde "OLUMLU" olunamıyor maalesef hele ki yeni bir projenin reklamları kanallarda dolanırken ...UDUBIYYETT yazdı:Sen her konuda olumsuzsun , insanların kafasını karıştırıyorsun artık susmalısın bence.resp0nse yazdı:İKV hakkındaki açıklamayı da Nerull yapsa da sonuçta ne olacağı belli keklemeyin bekletmeyin ne olacaksa bilelim.
Sobee bir şirket ve bende müşterisiyim tabi ki hizmet ve ürünlerine para veriyorsam hakkımı da ararım karşılığını göremedim diye peşini mi bırakcam seni şakacı şey :mrgreen:
maalesef ben koyun değilim öpüldün
2006-2016
Bir ürün alıyorsun bozuk çıkıyor aldıgın yere götürüyorsun adamda diyorki yaa kardeşim banane benmi dedim al diye bir karşılık veriyor.İşte bu arkadaşımızın kafa aynen bu şekilde.