Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Teşekkür ederim arkadaşlar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Retaliation yazdı:
Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün liseden mezun olacağım.Kimyager diploması elimize geçecek inşallah. :)

Keyifli forumlar.
Tebrik ederim . Her şeyin gönlüne göre olmasını dilerim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

selitelis1046 yazdı:
Retaliation yazdı:
Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün liseden mezun olacağım.Kimyager diploması elimize geçecek inşallah. :)

Keyifli forumlar.
Tebrik ederim . Her şeyin gönlüne göre olmasını dilerim .
Teşekkür ederim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün Hol Bölgesinde koşuşturdum.Ayrıca Karne günü vasıtasıyla dışarıda dolaştım.2-3 saat oyunda olabildim.Yine de bu süre zarfında güzel şeyler oldu.Eğer nasip olursa aldığım Takdir Belgesi'ni de ileride paylaşmayı düşünüyorum.Belki Lise hayatım için Otobiyografi de hiç fena olmaz. ;) Her neyse başlayalım artık. :)

Önceliğimiz reçeteler olsun günlük.Reçeteler zaten resmen birleşmiş gibi günlükle. :)
Resim

Resim

Resim

Resim

Ve de hayallerimizin akrepler tarafından yıkılan anları.
Resim

Resim

Resim

Bazen de haykırarak kazanırsın hedefine. :)
Resim

Volkan Savaş 3'de bekle Peptit Klorotoksini alırım dedi.Onu beklerken karşılaşmış olduğum oyun hatası.
Resim

Satış anı.
Resim

Sattıktan sonra mouse'u sağa doğru çevirdim ve Er Meydanındaki son kısımlarda hatalı bölgelere dolaştı.Acaba sorun bende mi? :D
Resim

Peptit'i düşürürken arkada çalan müziği sizlerle paylaşmak istedim.

Günün Sözü:
Eğitim, insanın okulda öğrendiği her şeyi unuttuğunda arta kalandır. -Albert Einstein

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Yarın başlayacak olan LYS sınavlarına katılan herkese başarılar.Yarın ben,LYS-4'ten sınava gireceğim.
Resim
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Başarılar dilerim
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün biliyorsun ki günlük sınav vardı.O denli oyunda az bir süre oldum.Bu süre zarfında gelişme kaydettin mi diye soracak olursan?Eeee...Şey,biraz.Ama yarına güzel şeyler olabilir.Ayrıca bugünkü sınav için değerlendirme dahi yapabilirim,farklı bir iletide.Neyse zaten kısa geçen bir günlüğü uzatmaya lüzum yok.Başlayalım.

Forumdan beni takip eden Markovnikov,Hol'de kendisini kasmam için ricada bulundu.Bende onu 3 seviye kasabildim.Raylara baskın düzenleyen 2 savaşçı ve 2 büyücü Arz,tam takır tılsımlarla açıkça konuşmak gerekirse canımızı okudu.O sırada düşen bir reçete;
Resim

En gelişmiş olay da bugün bu oldu zaten.Menekşeler,Volkan arkadaşımın bir alıcı bulması ve alıcının bize ucuz bırakmasıyla toplam Menekşe Elmas sayısı 6'ya çıktı.Yani Ganoderma ve Menekşe Elmas sayısı eşitlendi.Son bu malzemelerden 2 ve 6 adet de Hidrojen'e Ceketi basıyoruz...İnşallah.
Resim

Bugün tüm sınav boyunca kafamın içinde çalan bir Beati sizlerle paylaşmak istedim.Keman sesi ile beraber bence ruhu rahatlatıyor.

Günün Sözü:
Bir şeyi istediğimiz zaman hep onun çekici yanlarını görürüz, onu elde ettikten sonra da hep kötü yanlarını buluruz. -Jonathan Swift

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Reta'dan Sınav Analizi(Şahsi Görüşler)-

Bugün LYS-4 yani Tarih-Coğrafya 2,Din Kültürü Ahlak Bilgisi ve Felsefe sınavı vardı.Ne iyi ne kötü bir sınavdı.Tarih kısmı gerçekten güzel başladı.Sorular adeta kronolojik sıraya konulmuştu.Her demden sorular vardı faka Osmanlı Devleti ile ilgili sorular azdı.Ağırlık olarak 2.Dünya Savaşı ve sonrası gelişmeleri vardı ki hiç sevmem ve kafam karışır bu konuya.Sınav güzel sorularla başladı giderek zorlaştı sanki.Bilmem belki de oruçlu kafa ile bana öyle geldi.Yine de ağırlıklı olarak 2.Dünya Savaşı soruları çıkması beni üzdü.

Coğrafya 2'de ise 14 soru vardı.Ne güzel ki çoğu yorum soruları idi.Soruları tam hatırlayamasam da bu kısmın da iyi geçtiğini söyleyebilirim.

Son olarak Din Kültürü Ahlak Bilgisi ve Felsefe kısmına geldik.Buna ek olarak Psikoloji soruları ve mantık soruları eklendi.Bence sınavın en zor kısmı bu kısımlardı.Din soruları bile zordu bence.Çelişkili cevaplar da barındırabilen sorular,bazen de gözümüze doğru olarak gördüğümüz fakat "Ya bu cevap da çok sade kaçar böyle bir sınav için.Cevap bu değildir"dediğimiz sorular da oldu.Ara ara birbirine yakın şıklar da oldu elbette.Uzun paragraf soruları zaten her öğrenci için kabus.Okuyup anlamayınca cevap kısmına geldiğinizde beynin bir brokoli görevine büründüğünü fark ediyorsunuz.Haliyle esneme başlıyor.Bir oruçlu şekilde sınava girdiyseniz boğazınızda kuru bir boşluk olan şey,yutkunmanızla birlikte boğazda garip bir etki bırakıyor.Anlam veremediğim soru kısmı fazlaydı bu kısımlarda.Umarım hedefimizi tutturabiliriz.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Keyifli forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Günlük,yarın genç neferimizin anılarını devam ettirmeye karar aldım.Çok sık olmasa da ara ara yazamaya çalışacağım onun için.Şimdilik bu kadar,ancak henüz tamamıyla bugün bitmiş değil. :)

Keyifli Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün süper bir gündü.Hasan arkadaşım ismini değişti ve gerçekten büyük bir anlam taşıyan ismi,karakterine nakşetti.Ayrıca ona buradan tekrardan,yeni günlüğü ve ismi için hayırlı olması dileklerini iletiyorum.Haliyle biraz spoiler yedik.Kendi günlüğünde benimki hakkında bilgiler verdi.Canı sağ olsun.Neyse günlük,sevinçli şekilde haykırarak söylemek istiyorum "Başlayalım mı?" ;)

Bugün kafaya koymuştum.Bugün içerisinde olmalıydı.Loncadan da yeterince teşviki alarak "Evet,o gün bu gün"diyerek kalan son malzemelere başladım.Şöyle bir ticaret gerçekleşti.
Resim

Hasan arkadaşım da sağ olsun çok yardım etti.Malzemeler tamam olmasına rağmen basmadık.Her üretimimde bir totemim vardır.Güzel olan her şey dostlarla paylaşılmalıdır bence.Mesela siz pasta keserken davetli olanlara ki bu kişiler en sevdiklerinizdir.Onlarla bu sevinci yaşayabiliyorsunuz.Biz de birazcık Meteor'da KP avına çıktık.
Resim

Eee tabi Hol maceraları devam.Reçete vakti de geldi.Ama bugün düşen reçete...Yani ben kendimi oyunun en şanssız kesiminden olan kişi olarak tanımlarım fakat bu reçete bu düşüncemi biraz olsun yıkmama etki etti.Bayan olmayanı olsa daha güzel olurdu fakat şükredelim.
Resim

Ve her şey hazırdı.Aslında herkes oyundaydı diyebilirim.Fakat bekledik bekledik gelmeyen 2 kişi oldu;Volkan ve Yunus.Biz de 5 kişiydik.Birisi OkO'ya gitti.Bahadır ve Muhammet de Çemberlitaş'a girdi.Yine de Lonca kanalından sabırsızlıkla tüm anın içinde oldular.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Maviyi özlemişim.
Resim

Sonra Günlük,ani Arz saldırılarına uğradık.Bir Gazapçıy öldürdük.Bir anda 4 savaşçı üstümüze geldi haliyle öldük.Sonra bu savaşçılar Lodos kalenin etrafında çakal gibi dolaşıyorlardı.Düşündük ve taktik geliştirdik.-Şimdi Y2'nin avantajları- Hasan arkadaşım önde tank görevi gördü ve Kangalı saldı.Tüm savaşçıları zehirledi.Ben ise menzil dışından olayı takip ediyordum.Defans olacak şekilde Muhafızlara sırtımı yaslamıştım.Sonra Y2 ile bir savaşçıya vurdum.Eee haliyle yanındakiler de hasar aldı.Asit+Elektrik+Kangal'dı derken 3 kişi yerdeydi biri de kaçacakken yakalandı.Hasan arkadaşım dinozor iksirleri içti fakat değdi gibi. :) Anı kareleyemesek de anıdan sonrasının fotoğrafını alabildik.
Resim

Bölgelerde Siftah amaçlı olması nedeniyle,Anıl arkadaşım ile beraber Sığınaklara girdik.2 tur attık ve şunlar düştü.
Resim

Resim

Veee galiba yeni hedefim.Tam bölgelik bir şey.Galiba üreteceğim.
Resim

Günün Sözü:
İki Yahudi bir araya gelse şirket, iki Türk bir araya gelse Devlet kurar.-Çin Atasözü [Gururlanalım]

Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön