Merhaba;
Değerli Loncadaşlarım, 20 Ocak 2011 günü saat 18:00 da Yeraltı bölgesinde Lonca Toplantısı icra edilecektir, tüm üyelerin katılmasını ehemniyetle rica ederim.
T.İ.T. Loncası Adına...
Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
[küfür içerikli ve konu dışı resimler kaldırılmıştır. sahcihan ]
Sen önce Kendi Loncandaki KüfürbazLarı temizLe fotoları biLe qöstermioLar o deRece
GueNT
Vahit yazdı:/alkışnichqteen yazdı:titxreis hakkında yazdıkalrım için uyarıldım şimdi başka bir uslupla yazayım , Bu insanı TSK kapı dışarı etmiş bünyesinde istememiş ikv'de bir çok oyuncu tarafından da dışlanmış hala istenmeyen yerde olduğu halde birde ona buna çamur atma peşinde ben bu insanın akıl sağlığı konusunda şüphelerim var ( bir çok kişi gibi ) o yüzden bu şahsı galeye almamanızı öneririm
Vesselam
daha düne kadar herkeze forum üzerinden küfürler yaqdıran bir şahısa alkış diyorsn ve qim olduqu belli değil ne diyelm

Byefsane yazdı:Vahit yazdı:/alkışnichqteen yazdı:titxreis hakkında yazdıkalrım için uyarıldım şimdi başka bir uslupla yazayım , Bu insanı TSK kapı dışarı etmiş bünyesinde istememiş ikv'de bir çok oyuncu tarafından da dışlanmış hala istenmeyen yerde olduğu halde birde ona buna çamur atma peşinde ben bu insanın akıl sağlığı konusunda şüphelerim var ( bir çok kişi gibi ) o yüzden bu şahsı galeye almamanızı öneririm
Vesselam
daha düne kadar herkeze forum üzerinden küfürler yaqdıran bir şahısa alkış diyorsn ve qim olduqu
belli değil ne diyelm
Selo sen Tit misin ? , Deliklikurt [içerik düzenlenmiştir. sahcihan] mı ? Deli nerde sen ordasın
Bozuk saat bıle Gunde 2 kere dogruyu Gosterır..
Birde Turkçeyı Duzgun kullanırsan sevinirim
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA

Lütfen doğru söylemiş olduğu bir cümleyi burda paylaşırmısın ?Byefsane yazdı:kimsenin yalakası değilim adam doqruları konuşuyor bende hak veriyrm qimsenni yalakası olmam olmam içinde bi çıkarım olması lasım allaha şükürde oyunda her şeym var
![]()
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Ulubay kardeşim cevap vermeğe değmez boşuna nefesini tüketme, zaten amaçları forum sayfamızı kapattırmak. Fakat bir türlü beceremiyorlar.
Lonca sayfamız tartışma alanı değildir, gerekli bilgi ve belgeler gerektiği zaman forum üzerinden sunulmaktadır, iyi forumlar.
Lonca sayfamız tartışma alanı değildir, gerekli bilgi ve belgeler gerektiği zaman forum üzerinden sunulmaktadır, iyi forumlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Vahit yazdı:Lütfen doğru söylemiş olduğu bir cümleyi burda paylaşırmısın ?Byefsane yazdı:kimsenin yalakası değilim adam doqruları konuşuyor bende hak veriyrm qimsenni yalakası olmam olmam içinde bi çıkarım olması lasım allaha şükürde oyunda her şeym var
![]()
Vesselam
Benm qözlemlediğim bazı konualrda qayet haklı hepsine zaten ben karışmıyrm mesela delikurt birisini loncaya alıyr ve o kişi küfrediyor ws. bu konuda ferro hemn fotolar atıyo yorumalr yapıyor ama delikurt bir konuda haklı olduqunda nedense ferrocuk susuyor ve yorum yapmıyr diren yorumu rapor diğer qişiler ise bilmem deli bu bilmem inanmayn buna diye tepkiler qösteriyr wallaha ben haklının yanındaym qimse qocunmasın demiyrmqi her konuda haklı delikurt diye bilmiyrm çünki o konuları bildiğim konular hakkında her türlü destek çkarım..

- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

T.İ.T Loncaları Başkanı