Berkopasa yazdı:Slm herkese. Arkadaşlar bekeldiğimiz misafirimiz geldi çok şükür.nur topu gibi bi oğlum oldu Allahıma binelrce kez şükür olsun.sizinle paylaşmak istedim.Ben bu ara bebek sallamaktan başka pek bişey yapamıycam: hepinize güveniyorum.Yağızım elinden gelni yapcağını biliyorum.gökçende aynı şekilde.sizlerde onlara yardımcı olun arkadaşlar.hepinizi seviyorum.iyi eğlenceler
Ailesine, Vatanına ve Milletine Hayırlı bir evlat olur inşallah...
Berkopasa yazdı:Slm herkese. Arkadaşlar bekeldiğimiz misafirimiz geldi çok şükür.nur topu gibi bi oğlum oldu Allahıma binelrce kez şükür olsun.sizinle paylaşmak istedim.Ben bu ara bebek sallamaktan başka pek bişey yapamıycam: hepinize güveniyorum.Yağızım elinden gelni yapcağını biliyorum.gökçende aynı şekilde.sizlerde onlara yardımcı olun arkadaşlar.hepinizi seviyorum.iyi eğlenceler
ANAMMMMM ya cookkk sevindim simcikk benn kurban olurum size=)) eniştem=)) gecen beni aramıssın 2 gün önce müsait değildim bu yüzdenmi aradın=))) benim FATİH'İME KARDES Mİ GELDİ enişte bişi diyim ben fatihten vazgectim 2 cisini alam :lol: :lol: Allah'ım analı babalı büyütsün yengem fln iyidir inş yafru kurtlarımıza iyi bak enişte=)))
Kurtlarxjunior yazdı:
Bi iş çıkmazsa pazar gelirim ama kaçta orda olursunuz bi söyle
Şifacınız benim ona göre bi kenana yapalım şöyle nasıl gidiyonuz bakalım
Yapma ya... Ben bu pazar hastane için İstanbul'a gideceğim. Hatta Cumartesi'den yola çıkacağım ancak Pazartesi akşam dönerim :? Ama bu hafta sen bizim arkadaşlarla yaparsın sonraki hafta ben de katılırım size ?
Bu arada Berkay abiciğim, hadi hayırlı olsun, gözünüz aydın...
Allah analı-babalı büyütmek / büyümek nasip etsin, inşallah sağlıklı, hayırlı bi ömrü olur...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Kurtlarxjunior yazdı:
Bi iş çıkmazsa pazar gelirim ama kaçta orda olursunuz bi söyle
Şifacınız benim ona göre bi kenana yapalım şöyle nasıl gidiyonuz bakalım
Yapma ya... Ben bu pazar hastane için İstanbul'a gideceğim. Hatta Cumartesi'den yola çıkacağım ancak Pazartesi akşam dönerim :? Ama bu hafta sen bizim arkadaşlarla yaparsın sonraki hafta ben de katılırım size ?
Bu arada Berkay abiciğim, hadi hayırlı olsun, gözünüz aydın...
Allah analı-babalı büyütmek / büyümek nasip etsin, inşallah sağlıklı, hayırlı bi ömrü olur...
Zaman oldukca ugruycam kardeşim iş güç çıkmassa ben geldimmi klandna yazarız toplarız zaten özl çabaya gerek yok
Yasin yukardaki linke gir. Bil kazandan ödül kazanıpta teslim alamayanlar için bilgilendirme var yeniden verceklermiş ödülleri içlerinde seninde adın var
Yasin yukardaki linke gir. Bil kazandan ödül kazanıpta teslim alamayanlar için bilgilendirme var yeniden verceklermiş ödülleri içlerinde seninde adın var
Kanka ben onu unutmuşum ya Dün akşam alacaktım kitap okumaya daldım gittim valla
Sağol kankacığım, bu akşam alayım madem...
Bu akşam Oyuna gelebilirim arkadaşlar... Miğrat grubumuzu hazırlayalım Barış, Yasin, Yunus ve diğer arkadaşlarım.... saat 6 7 arası gelelim... Müsait olanlara duyurulur
Bu akşam Oyuna gelebilirim arkadaşlar... Miğrat grubumuzu hazırlayalım Barış, Yasin, Yunus ve diğer arkadaşlarım.... saat 6 7 arası gelelim... Müsait olanlara duyurulur
Sen iste yeterki ablacım iki elim kanda olsa gelirim Akşam 19:00'da önce resCuer'e girp ödülümü alacağım sonra Migrat'a kayarız ?
Okulu da ektim bugün zaten kafam attı her yer tatil bu kadar kar yağdı bize neden yok !