yukarıdaki konu hakkında hiçbirinizin yorum yapmamasını istiyorum...
LONCADA sorunu olan biri varsa Bana, EVLADIXFATİHA ya, Kurtlarxyağıza veya Kurtlarxredsonya ya bir şekilde ulaşsın ve durumunu özelden bildirsin...
Eşşeğin kulağına su kaçırtmayın.. şu foruma her geldiğimde birinizin sorununu okumaktan bıktım.. bıktık... oyun oynamak istiyoruz... ama hep sorun kavga yada küfürlerle uğraşıyoruz.... bir önceki yazımda okuyun diye koca koca yazdım yine yazıyorumm....
Kurtlarxkadriye yazdı:
Yasinle ben geldiğimde konuşurum....
Gerekirse sizleri yüzleştirmem gerekebilir.. o yüzden bilginiz olsun.. Paşa ve Yunus (Fear)
Berkay'ı Bu konularla ilgili olarak; umuma açık olan forum üzerinden değilde özelmesaj msn yada oyun üzerinden bilgilendirirseniz sevinirim...
slm herkese arkadaşlar.bugun foruma küfr veya tartımşalrla ilgili hiç bişey yazmıycam.şuan hastanedeyim yani nöbet değil, hanım doğumhanede.Allahın izniyle 2 ci bebeğimi bekliyorm.sizlerden dua etmenizi istiycem.Allahtan hayırlısıyla sağ salim bi kurtulsa hanım başka bişey istemiyorum.hepinize bol eğlencelr.bu ara ou-yuna giremeyebilirm.bu süre zarfı içinde lonca sorumlulğu yağız ve gökçen ablanızdadır.Gökçen girebildiğin sürede ankada değilde tılsımda oynarsan sevinirim.bildiğiniz üzere yönetim kadrosunda olan arakdaşalrdan 2 si oyundalar o yüzden sorumluluk onlardadır.hepinizie bol şans.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Berkopasa yazdı:slm herkese arkadaşlar.bugun foruma küfr veya tartımşalrla ilgili hiç bişey yazmıycam.şuan hastanedeyim yani nöbet değil, hanım doğumhanede.Allahın izniyle 2 ci bebeğimi bekliyorm.sizlerden dua etmenizi istiycem.Allahtan hayırlısıyla sağ salim bi kurtulsa hanım başka bişey istemiyorum.hepinize bol eğlencelr.bu ara ou-yuna giremeyebilirm.bu süre zarfı içinde lonca sorumlulğu yağız ve gökçen ablanızdadır.Gökçen girebildiğin sürede ankada değilde tılsımda oynarsan sevinirim.bildiğiniz üzere yönetim kadrosunda olan arakdaşalrdan 2 si oyundalar o yüzden sorumluluk onlardadır.hepinizie bol şans.
Hadi hayırlı olsun Berkay abi, Allah analı babalı büyümek nasip etsin şimdiden.
Dualarımız sizinle, Allah yardımcınız olsun, bu tarafı hiç merak etme...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Berkaycım bu aralar aldığım en güzel haberi senden aldım.. allah sana ve eşine uzun ömür versinki.. çocuklarının mürvetlerinide görmek nasip etsin... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin .... Kızımız mı oluyor şimdi Oğlumuz mu? ...
Berkopasa yazdı:slm herkese arkadaşlar.bugun foruma küfr veya tartımşalrla ilgili hiç bişey yazmıycam.şuan hastanedeyim yani nöbet değil, hanım doğumhanede.Allahın izniyle 2 ci bebeğimi bekliyorm.sizlerden dua etmenizi istiycem.Allahtan hayırlısıyla sağ salim bi kurtulsa hanım başka bişey istemiyorum.hepinize bol eğlencelr.bu ara ou-yuna giremeyebilirm.bu süre zarfı içinde lonca sorumlulğu yağız ve gökçen ablanızdadır.Gökçen girebildiğin sürede ankada değilde tılsımda oynarsan sevinirim.bildiğiniz üzere yönetim kadrosunda olan arakdaşalrdan 2 si oyundalar o yüzden sorumluluk onlardadır.hepinizie bol şans.
Abi tebrik ederim şimdiden ALLAH analı babalı büyütsün cinsiyeti önemli değil sağlıklı sıhhatli büyüsün yeter. Küfür ve tartışma yok merak etme