Reisimizin özgürlüğüne bir adım daha yaklaşmasına...
Son 21 gün
Kurtlarxkadriye yazdı:Reisimizin özgürlüğüne bir adım daha yaklaşmasına...
Son 21 gün
berkay paşam bu fndysn mıdır ne b.ktur bilmiyorum ama bu cocukta bnm canımı cok sıkmaya basladı. lonca charı altında etmedigi kavga kalmadı sunucuda herkezle kavga ediyor.buna bir ayar cekmen lazım saygılarBerkopasa yazdı:yunus adam loncadan ayrılmak isterse ayrılır buna yapcak bişey yok.kim hangi lonca hoşuna giderse gidebilir.biz hiç bir zaman kimseye zorla bi yaptprımda bulunmadık,bulunmayızda .ama bahsettğin küfür olayını ve aranızdaki konuşmalrı bna foto at özel mesajıma.
Yasinle ben geldiğimde konuşurum....pasa yazdı:berkay paşam bu fndysn mıdır ne b.ktur bilmiyorum ama bu cocukta bnm canımı cok sıkmaya basladı. lonca charı altında etmedigi kavga kalmadı sunucuda herkezle kavga ediyor.buna bir ayar cekmen lazım saygılarBerkopasa yazdı:yunus adam loncadan ayrılmak isterse ayrılır buna yapcak bişey yok.kim hangi lonca hoşuna giderse gidebilir.biz hiç bir zaman kimseye zorla bi yaptprımda bulunmadık,bulunmayızda .ama bahsettğin küfür olayını ve aranızdaki konuşmalrı bna foto at özel mesajıma.
Sariyerli yazdı:Kurtlarxkadriye yazdı:Reisimizin özgürlüğüne bir adım daha yaklaşmasına...
Son 21 gün
Hobbaa27 marttan sonrada ben dönüyorum
Reisimle beraber gelicem uLeynn
![]()
Tamam ab laKurtlarxkadriye yazdı:Yasinle ben geldiğimde konuşurum....pasa yazdı:berkay paşam bu fndysn mıdır ne b.ktur bilmiyorum ama bu cocukta bnm canımı cok sıkmaya basladı. lonca charı altında etmedigi kavga kalmadı sunucuda herkezle kavga ediyor.buna bir ayar cekmen lazım saygılarBerkopasa yazdı:yunus adam loncadan ayrılmak isterse ayrılır buna yapcak bişey yok.kim hangi lonca hoşuna giderse gidebilir.biz hiç bir zaman kimseye zorla bi yaptprımda bulunmadık,bulunmayızda .ama bahsettğin küfür olayını ve aranızdaki konuşmalrı bna foto at özel mesajıma.
Gerekirse sizleri yüzleştirmem gerekebilir.. o yüzden bilginiz olsun.. Paşa ve Yunus (Fear)
Berkay'ı Bu konularla ilgili olarak; umuma açık olan forum üzerinden değilde özelmesaj msn yada oyun üzerinden bilgilendirirseniz sevinirim...
kasaphasan06 yazdı:Kesin geçiyor mu açık cezaevine 20 gün sonra ?
Sariyerli yazdı:Kurtlarxkadriye yazdı:Reisimizin özgürlüğüne bir adım daha yaklaşmasına...
Son 21 gün
Hobbaa27 marttan sonrada ben dönüyorum
Reisimle beraber gelicem uLeynn
![]()
Rescuer yazdı:Selam dostlar4 gündür yoktum forumda-oyunda neler neler yaptınız bakalım
Bundan sonra bir süre böyleyim sadece haftasonları etkin olacağım, onun dışında haftaiçleri genelde yorgunluktan uyumakla geçiyor.
Ayrıca telefonum bozuldu, iyi kötü bir telefon var elimde ancak telefondan cevap veremezsem kimse kusura bakmasın
Ayrıca Barış sen telefondan konuştuklarımızı hallet...
Cuma akşamı Sığınak yapmak isteyenler olursa saat 19:30'dan itibaren bekliyor olacağım