MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Selamun aleykum ahali iyi aksamlar Caylar benden 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Yukarıdaki şiirin ölçüsü nedir?
Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir. (Lise 1) ☺
Kimlere zekat verilmez?
Cevap: Şeytana. (İlkokul 5) ☺
...
* Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır?
Cevap: Üçe. Kara kuvvetlei, deniz kuvvetleri, hava kuvvetleri. (Ortaokul 3) ☺
* İneğin midesi kaç bölümdür?
Cevap: İki oda, bir salon, bir mutfak. (Ortaokul 1) ☺
* Üremeyi açıklayınız.
Cevap: Anne ve babanın gece yaptığı işe üreme denir. (Lise 1) ☺
* Canlıların ortak özellikleri nelerdir?
Cevap: Yol, su, camii, mezarlık. ☺
* Orta Asya'dan göçün sebepleri nelerdir?
Cevap: Elektirik kesintisi (6.sınıf) ☺
* Türkiye'nin geçitlerini yazınız.
Cevap: Altgeçit, Üst geçit, yaya geçidi. (7.sınıf) ☺
* Koşma nedir?
Cevap: Yürümenin hızlı şekline koşma denir. (Lise1) ☺
Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir. (Lise 1) ☺
Kimlere zekat verilmez?
Cevap: Şeytana. (İlkokul 5) ☺
...
* Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır?
Cevap: Üçe. Kara kuvvetlei, deniz kuvvetleri, hava kuvvetleri. (Ortaokul 3) ☺
* İneğin midesi kaç bölümdür?
Cevap: İki oda, bir salon, bir mutfak. (Ortaokul 1) ☺
* Üremeyi açıklayınız.
Cevap: Anne ve babanın gece yaptığı işe üreme denir. (Lise 1) ☺
* Canlıların ortak özellikleri nelerdir?
Cevap: Yol, su, camii, mezarlık. ☺
* Orta Asya'dan göçün sebepleri nelerdir?
Cevap: Elektirik kesintisi (6.sınıf) ☺
* Türkiye'nin geçitlerini yazınız.
Cevap: Altgeçit, Üst geçit, yaya geçidi. (7.sınıf) ☺
* Koşma nedir?
Cevap: Yürümenin hızlı şekline koşma denir. (Lise1) ☺
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM
Son günlerde Börteçine çarları kullanılarak ve İhsan ile Kenan kardeşimin arasına nifak sokarak oluşturulan hırsızlık olayında Samimi olarak İhsan kardeşime destek vererek İhsan kardeşimin asabiyet ile yaptığı hatadan çabuk dönmesinde etkili olan diğer oyuncu kardeşlerime teşekkür ederim.
Son günlerde Börteçine çarları kullanılarak ve İhsan ile Kenan kardeşimin arasına nifak sokarak oluşturulan hırsızlık olayında Samimi olarak İhsan kardeşime destek vererek İhsan kardeşimin asabiyet ile yaptığı hatadan çabuk dönmesinde etkili olan diğer oyuncu kardeşlerime teşekkür ederim.

[right]Arif YAMAN[/right]
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
"23.10.2011" tarihine kadar bu hesaptayım arkadaşlar. Yusuf, Üzülmez ile Azize'ye benzeyen spiker bize mi bakıyor ? Bende değilim. Kesin Alp çünkü dalak , böbrek , sakatat hep lazım oluyor.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

Arif abi biz dostlarımızın her zaman destekçisiyiz , böyle bir şeyi İhsan'ın yapmıyacağını adımın Alpaslan olduğu kadar eminim.ustax66 yazdı:SELAMÜNALEYKÜM
Bir organ ticaretine karışmamıştı ismim Ogün , pes yanixSkyBlue yazdı:"23.10.2011" tarihine kadar bu hesaptayım arkadaşlar. Yusuf, Üzülmez ile Azize'ye benzeyen spiker bize mi bakıyor ? Bende değilim. Kesin Alp çünkü dalak , böbrek , sakatat hep lazım oluyor.
Yahu ben gayet mutahasıp iyi bir insanım
Neyse sizleri seviyorum ....
Beni tekrar foruma ısındırıyorsunuz , oyun da herkese kim yardım edicek.
ben forum işlerini Hande'ye devredicem , arada bir gelir selamlaşırız.
Ki hepinizde telefonum ve msn im mevcut , olmazsa ordan konuşuruz
Yüce Önderimizin Büyüklüğü
"1- Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantası...ndan; “Atatürk’ün Büyük NUTKU’nun” çıktığını...”
2- Fidel Castro nun:12 Mayıs 1961 tarihinde Havana'da görevli genç Türkiye diplomatı Bilal Şimşir'den ABD NİN BİLGİSİ OLMAMASI şartıyla "Atatürk'ün Büyük Nutuk Kitabını" istediğini...
Ve: "Devrimci M.Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?" dediğini,
3- 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözlerinin : "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm. ."olduğunu,
4- Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki Türk büyükelçiliğine giderek, Atatürk`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu,
5- 1938'de, General McArthur'un en zor, en problemli, en buhranlı döneminde,danışman, senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; "Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler
vermezdim" dediğini,
6- 1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde;"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir" denildiğini"
"1- Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantası...ndan; “Atatürk’ün Büyük NUTKU’nun” çıktığını...”
2- Fidel Castro nun:12 Mayıs 1961 tarihinde Havana'da görevli genç Türkiye diplomatı Bilal Şimşir'den ABD NİN BİLGİSİ OLMAMASI şartıyla "Atatürk'ün Büyük Nutuk Kitabını" istediğini...
Ve: "Devrimci M.Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?" dediğini,
3- 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözlerinin : "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm. ."olduğunu,
4- Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki Türk büyükelçiliğine giderek, Atatürk`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu,
5- 1938'de, General McArthur'un en zor, en problemli, en buhranlı döneminde,danışman, senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; "Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler
vermezdim" dediğini,
6- 1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde;"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir" denildiğini"
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zThs3OQL ... re=related[/youtube]
Göremeyenler :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=zThs3OQL ... re=related
Göremeyenler :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=zThs3OQL ... re=related
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]